Johanna Pakonen elää etäsuhteessa eikä ole katkera päättyneistä suhteista: Kaikki mieheni ovat olleet kerrassaan ihania!

Ihanan ex-tangokuningattaren Johanna Pakosen, 44, tunteet ovat viimeisen vuoden aikana kulkeneet vuoristorataa. Huolta on aiheuttanut epävarmuus tulevasta koronan takia, kun taas iloa on tuonut uusi ja tuore rakkaus.

– Olemme päässeet tutustumaan rytinällä ja olemaan yhdessä. Se on tehnyt hyvää suhteen rakentamiselle. Ilman koronaa se ei olisi onnistunut, sillä olisin juossut keikoilla ympäri Suomea. Kaikilla asioilla on tavallaan kultareunus, positiivinen Johanna viitoittaa.

Parin rakkaus roihahti syksyllä 2019. Rakastavaiset eivät asu yhdessä, sillä mies elelee edelleen virallisesti Etelä-Pohjanmaalla, mutta on viettänyt pitkiä aikoja Johannan luona Oulussa.

– On hänellä talo toisella paikkakunnalla, mutta vietämme kyllä paljon aikaa yhdessä.

Yhteinen aika on lujittanut suhdetta. Uudessa miesystävässään Johanna arvostaa avoimuutta, rehellisyyttä ja aitoutta. He tapasivat netissä.

– Onhan se hienoa, kun on toinen aikuinen jakamassa arjen ja elämän asioita. Kun toisellakin on perhettä, pystyy asioita katsomaan monelta eri kantilta. Se helpottaa.

Ennen nykyisen miehen tapaamista Johanna seurusteli Hunks-tanssijana tutuksi tulleen Antti Lehdon kanssa. He ehtivät olla yhdessä kolme vuotta.

Avioliitto nyt 8-vuotiaan tyttären isän kanssa taasen päättyi seitsemän vuoden jälkeen eroon vuonna 2015.

– Kaikki mieheni ovat olleet ihania! Johanna huudahtaa suoraan.

Kunpa kaikki voisivat ajatella näin!

– He ovat sopineet aina tiettyyn elämänvaiheeseen. Polut ovat jostain syystä erkaantuneet, jonka takia yhteinen matka ei ole voinut jatkua.

Johannan tarinan voi lukea painetusta Hymystä Juhamatti Niemisen kirjoittamana ja Mika Lahtosen kuvittamana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Pakonen, rakkaus

Kommentit

Oma kommentti