Johanna Tukiainen astuu julkisuuteen Nipsu-TV:ssä tänään!

Johanna Tuksu TukiainenTänään Hymy-lehden verkkosivuilla pyörivässä Nipsu-TV:ssä astuu julkisuuteen Johanna Tukiainen. Nyt nähdään, kuinka naisen kasvot ovat parantuneet muutaman viikon takaisesta kosketuksesta jollaslaiseen mäentöyrääseen.

Tuksu kertoillee myös tulevasta musaprojektistaan sekä esitellee uusia upeita luomuksiaan. Myös illan isäntä BB-Niko Saarinen on lupautunut pukeutua Tuksun prinsessamekkoon kunnioittaakseen historiallista vierastaan.

Niko Nipsu Saarinen ja London-koiraTuksu-TV ehti pyöriä kolme päivää, kun Johanna Tukiainen päätti lopettaa lähetykset. Raunioille syntyi Nipsu-TV. Tästäkin aiheesta kuultaneen tänään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, BB-Niko, Nipsu-TV

Kommentit

Jos noi ääliöt elää eläkeikään asti niin paljonkohan niiden eläke tulee olemaan kun aletaan katsomaan tienattuja vuosia,varmaan joku 150 ecee kk. Hyviä tulevaisuuden päiviä homolle ja glämööri stripparille.

Pankakoski kyselee eikö tuksusta päästä koskaan, mutta klikkasi lukemaan tätäkin juttua ja avautumaan. Aihe siis kiinnostaa. Ja tietenkin kiinnostaa. Johanna on ihana ihminen. Pahat puheet syntyy siitä, kun naiset kadehtii ladya ja miehet taa katkeroituvat kun eivät koskaan voi saada tasokasta hyvän tyylitajun omaavaa maailmanluokan tyyliin pukeutuvaa tunnettua kaunotarta.

Siis eikö tosta ämmästä päästä enää koskaan? Vedän ranteet…

Miksi ei Julia tule sen mukana tuohon souhun, olisi hauska nähdä häntäkin .

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!
Tosi ihquu!
I Love johanna<3<3<3<3<3<3<3

Oma kommentti