Johanna Tukiainen: Coleen kehui minua!

Johanna ja Julia Tukianen, Coleen MacLaoughinJohanna ja hänen sisarensa Julia Tukiainen sattuivat Miamin Shore Clubilla samoihin villeihin bileisiin jalkapalloilija Wayne Rooneyn tulevan nuorikon Coleen McCloughlinin kanssa.

– Coleen oli muutaman kaverinsa kanssa viettämässä klubilla polttareita. Hän itse tuli puheillemme ja alkoi kehua, että ”hei, te ootte tosi makeita tyyppejä, ketä te oikein ootte”? Mä olinkin tosi makeessa asussa, mulla oli esim. ihanat pinkit korkokengät, jotka vaan, harmi kyllä, olin juuri silloin vaihtanut sandaaleihin kun meistä otettiin yhteiskuva. Ne bileet oli tosi kovat!

Wayne Rooney ja Coleen vihitään torstaina 12. kesäkuuta Italian Rivieralla Portofinossa. Vieraita on vain 67, mutta nelipäiväiset häät maksavat silti peräti 6,3 miljoonaa euroa. Mutta onhan Rooney yksi Englannin kovapalkkaisimmista futaajista, 145 000 euroa viikossa, lisäksi noin 12 miljoonan euron vuosittaiset mainostulot. Myös Coleenilla on huimat tulot. Häiden yksinoikeus on myyty kolmella miljoonalla eurolla Hello-lehdelle.

Kuvassa Johannan ja Julian välissä Coleen McCloughlin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Coleen McCloughlin, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Wayne Rooney

Kommentit

Hei vastatkaa pian saiko Mickey huuliherpeksen tältä??
Jos sai, niin en enää fanita sitä..

Öhöm Idu, kyllä toi muija mun mielestä ihan ikäseltään näyttää. Toisin ku Tukiainen, joka muistuttaa lähinnä viiskymppistä munahaukkaa.

”hei, te ootte tosi makeita tyyppejä, ketä te oikein ootte”? Mä olinkin tosi makeessa asussa, mulla oli esim. ihanat pinkit korkokengät, jotka vaan, harmi kyllä, olin juuri silloin vaihtanut sandaaleihin kun meistä otettiin yhteiskuva. Ne bileet oli tosi kovat!!!!!! MItä toi tukiainen heittää. onko se oikeesti noin tyhmä??
Ei herranen aika, ei voi olla totta. Johanna Tukiainen Senttihuutokaupassa huudettu hintaan 7cent.

On muuten ollut järkytys kuulla, että vasta Rooney-jalkapalloilijan kans avioitunut muija (tuossa kuvassa) on vasta 22v. Sehän näyttää 30-vuotta vanhaa Johannaakin 10 vuotta vanhemmalta. Se on jo paljon se.

Se, että ihmiset jaksavat edelleen närkästyä Johanna Tukiaisesta lienee juuri se juju, jolla nainen pysyy julkisuudessa. Kukaan ei häviä maan alle sillä, että hänet huomataan mitä ikinä hän tekeekin. Että hyvä homma, pitäkää Johanna pinnalla!

Joo ei toi muija kyl ainakaa mun mieleen ja ne esitykset, muhahahaa, karseeta tuubaa.

Mäkin uskon että noi vois olla miehiä ollut aikaisemmin! Voisi
toimittaja kysyä kyllä!! Monet on sanoneet ketkä läheltä ovat
nähneet että todella maskuliinisen oloisia! Totuus esille!

onko johanna ja siskonsa transevestiittejä?? oikeesti vastatkaa, kun ovat niin miehisen näköisiä..

kaikista näistä sun texteistä huomaa että raha on se mikä sua eniten tässä maailmassa kiinnostaa. susta on kuule aitous ja ihanuus aika kaukana. valitset ystäväsikin palkan perusteella? ne kuvat susta luonnonhelmassa ei oikein sovi sun imagoon, oot niin kaukana luonnollisuudesta. yök.

Mullakin on klubeilla aina mukana käsilaukussa sandaalit.

Oma kommentti