Johanna Tukiainen ehtoollisella: ”Talomme on riivattu!”

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen polvistuu alttarille Roihuvuoren kirkossa, omassa rippipyhätössään. Hän on tullut hiljentymään raskaaksi käyneen viime vuotensa jälkeen.

Hymy seurasi Johannan ehtoollismatkaa ja haastatteli kohuleidiä uskoontulosta. Reportaasin voit lukea maaliskuun lehdestä.

-Tämä ei ole mediatemppu, uskokaa, että uskoni on aitoa, Johanna toteaa Hymylle.

Johanna kertoo avoimesti myös kauhukokemuksistaan, jotka ovat vainonneet häntä uskoontulon jälkeen. Henget ja demonit ovat piinanneet Johannaa ja hänen sisartaan Juliaa mitä ihmeellisimmillä ja pelottavimmilla tavoilla. Hiljattain Hymy uutisoi verkkosivuillaan Johannan näkemistä oudoista verijäljistä hotellin wc:n lattialla sekä ehjän ketjun läpi pudonneesta rististä.

Maaliskuun Hymyssä kauhukokemukset saavat jatkoa. Lue karmaisevimmat lehdestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

tai sitten tuksu on oikeessa.olen itsekin kokenut samaa kuin tuksu aikoinaan.jeesus vapauttaa pikku hiljalleen näistä demoneista.kun usko lisääntyy ja eikä mene yli….

niinkuin raamatussa sanotaan et varokaa mustia lampaita uskovaisten seassa….johanna sun teoilla ja elamalla ei oo mitaan tekemista uskon kans.

Tuksulla oli jo malariassa piehtaroidessaan noita näkyjä. Harhojen näkeminen kuuluu vakavan malarian oireisiin.
Kai ne on sitten jääneet päälle ja saamme kuulla yhä uusia kauhutarinoita pizzoja ahmivista demoneista. Tiedä vaikka joku yö juovat tuksun kaljatkin kaapista.

demoneita… katsoisi muija peiliin niin näkis oikean demonin!

Johanna näyttääkin riivatulta. Olen myös kuullut monen tahon kommentoivan ”taas se riivattu on otsikoissa!”, joten ei tämä ihan perätön väite voi olla. Pyhä kolminaisuus, Johanna, Hymy ja Seiska.

Kyllä niitä piruja näkee kun tarpeeksi dokailee ja elelee muutenkin epäsäännöllistä elämää. Sen tosin uskon että J on uskossa. Siksi ihmettelenkin tuota elämänmenoa, ja sitäkin miksei pyydä rukouksella ns. suojaa itselleen kaikelta pahalta….Niin, mutta se taitaa kyllä olla päasiallinen syy tuo liika juhliminen…se niitä piruja tuo…Niin että elämäntavat remonttiin!

Olen Johannan kanssa samaa mieltä demoneista, ne häiritsevät
olemassaolollaan, hyvin voimakkaita

JT sanoi viime syksynä vetäytyvänsä julkisuudesta. Olen iloinen, että päätös on pitänyt.

Huh, huh, hävettää olla täällä, lähden pois, pääsen vähemmällä häpeämisellä, mutta hei siis noi on sekasin…

Älykäs ihminen ei voi olla uskossa. Tukiainen todiste siitä.

Talo parka….riivattu se on tosiaanki parilla hullulla asukilla…..toisaalta nää uskovaiset ketkä tänne kirjottelee. Tuskin tää meitin uskoontuleminen saa olla työ mistä pitäis saada palkkaa….ihanku tukiainen ei olis saanu noista kuvista rahaa missä se on suuren Herramme huoneessa söömässä läipee ja juamassa viint, jeesukse kristukse ruumist ja vert. Jeesus on kyl aika kätsy työnantaja! Vitun sairasta sanon mä….parin viikon pääst se lutkuttaa utareitas taas jossai lehes tai sit siltä kuolee hamsteri ku jeesus-juttu on rahastettu

saatanalla on monta nimeä mutta vain yksi olemus…idiotismi…eiväthän nuo riivaajat pysty edes syömään, niillä ei ole elimiä.

Hyvä Johanna että näytät esimerkkiä muille jotka eivät uskalla olla avoimesti umpihulluja! Olet rohkea hullu kaikin puolin!.

Mihin Johannan usko ehti hävitä? Hän siitä kertoili jo ajat sitten. Ja nyt on näemmä tullut uudestaan uskoon. Mut hei, tärkeintä oli että Hymystä löytyy palstatilaa tällekin maailmankaikkeuteen vaikuttavalle uutiselle. Vaikka Susanin tekotissit taitaa ajaa nyt ohi… ;)) Kuka sponsoroisi Jonskulle uudet kumitissit? Nykyiset ovat pikkuhiukkasen lerpsahtaneet.
Kyllä varmaan on Johannalla ja lähipiirillään hauskaa, kun keksivät näitä juttuja. Luuleeko ”Suomen kiinnostavin julkkis”, että joku oikeasti uskoo demonijuttuihin? Kannattaisi ehkä katsoa, mitä peikkojuomia tai apteekin tuotteita laittaa kurkustaan alas ennen kuin kertoo juttuja julkisesti. Harha-aistimuksia saa monella eri tavalla aikaan!
Nyt olen oikeasti huolissani. Kuinka käy Jollaksen residenssin?
Reps….

Ai uskoontulo ei ole julkisuustemppu? Kuvaaja paikalla ehtoollisella?

KUN IHMINEN ON PAHAN VALLASSA, EIKÄ OIKEASTI HALUA SIITÄ EROON VAAN YRITTÄÄ ”ELÄÄ OIKOTEIDEN KAUTTA”, NIIN NÄITÄ KRISTITTYJEN ”MERKKEJÄ” RISTI JA RAAMATTU (ESIM.) KIRJAIMELLISESTI OTETAAN POIS NÄILTÄ PAHAN VALLAN ALAISILTA IHMISILTÄ.

NAAPURILTAKIN SIIRTYI RAAMATTU POIS KÄSISTÄ KUN ENKELI OLI NÄYTTÄYTYNYT ENSIN. ”ENSIN OLI KIRKAS VALO JOSTA EROTTUI HAHMO. SITTEN EN SAANUT PIDETTYÄ RAAMATTUA KASISSÄNI” KERTOI.

KIRJOITAN ISOLLA, SILLÄ KUN IHMISESSÄ ON PAHUUS,, HÄNELLE EI KRISTITYN MAALLISET MERKITKÄÄN ”KUULU”.

TUO NAAPURIKIN ON ITSE PIRU IHMISEN MUODOSSA. EN TUNNE KETÄÄN NIIN KIEROA SELKÄÄNPUUKOTTAJAA KUIN HÄN JA TUSKISSAAN JUMALAA HUUSI APUUN. VAAN VASTAUS OLI TUO -OTETTIIN SANA (RAAMATTU) POIS.

PAHUUS EI HÄVIÄ KUIN PUHTAALLA NÖYRTYMISELLÄ JUMALAN EDESSÄ.
NÄILLE NUO DEMONIT TULEVAT JOTKA VALHEESSA ELÄVÄT.

TERVEISIN; ÄLÄ LEIKI JOHANNA SIELULLASI

HAHAHAHAHAHAH ei hemmetti voi olla noin julkisuuden kipeä !!

Säälittävää !!

Hei, kelatkaa mikä yhteensattuma! Kirkossa sattui kuin (hengellisen) ihmeen kaupalla olemaan toimittaja ja valokuvaaja paikalla hartaushetkeä viettämässä, kun Tuksu kävi heittää öylätit ja vinkut koneeseen.

Julle hei, ne oli niitä teidän Dolls -tanssijoita, eikä demoeita. Toki ymmärrän, että niilä pärstäkertoimilla meikkeineen voi mennä hämilleen ja luulla demoneiksi ja pelsepuupeiksi.

Julia heräsi keskellä yötä valmistamaan pakastepizzaa demoneille.. No sehän oli kiltisti tehty!

Kaikkein paras kokemus puuttui!

”Kaikkein voimakkain pahan läsnäolon kokemus lienee Julia-siskolla, joka tanssiryhmän vetäjän mukaan joutui demoneiden hyökkäyksen kohteeksi keskellä yötä.

– Häneltä tempaistiin peitto pois päältä. Huoneessa oli neljä henkeä naisen muodossa. Demonit vaativat Juliaa tekemään ruokaa, Johanna kertoi ja jatkoi Julian alkaneen peloissaan paistaa pakastepizzaa yön pikkutunneillla.

– Julia pakeni kauhuissaan keittiöön ja alkoi paistaa pakkasesta löytämäänsä pizzaa. Henget istuivat sohvallamme. Julian katsahtaessa jossain vaiheessa taakseen olivat naishahmot kadonneet, Johanna kertaa.”

Toi löyty mtv3:n sivuilta. Siis jotain rajaa jo tukiainen näihin sun juttuihin!! :D:D

no voi helevetin arse, täähän skrivaa samat stoorit aina kun päivittää sivun…
taisin juur tulla kaapista, turkulainen 🙂

”outoja verijälkiä”, oisko unohtuna riepu perseestä vai lievähkö ohivuoto näin autoteknisiä termejä käyttääkseni 🙂
Vielä kun hommaa ihtelleen basistin mieheksi ni lapsista tuleeb turkulaisia 😀

tuksun pitäis mennä jo eläkkeelle.
se että hymy juoksee ton ammuun perässä kuin takiainen kertoo myös lehden tason romahtaneen.
itse käyn vain lukees nuo sotastoorit mutta kun näin taas että tukiainen sitä sun tätä ni piti tulla lukeen ihmisten kommentit jutusta. arvasin kyllä taas oikein että vain 1kehuu tuksua(luultavasti tuksu ite) ja loput nauraa sen solmuun. no koko manta on yks iso vitsi ja on se niin bimbo ettei se sitä itse tajua ja bimbo o sen siskokin kun antaa toisen vetää myös itsensä vessanpöntöstä alas.

Uskokaa, että uskoni on aitoa!
Uskokaa, että uskoni on aitoa!
Uskokaa, että uskoni on aitoa!
Uskokaa, että uskoni on aitoa!
Uskokaa, että uskoni on aitoa!
Uskokaa, että uskoni on aitoa!

Heippa Takiainen!

Minusta sinun pitäisi palata sinne kauppakouluun,ja hommata itsellesi
kunnon ammatti ja lopettaa toi kohkaaminen joka suuntaan,äläkä
vedä sitä siskoos joka asiaan mukaan nolaat vaan senkin.

Teillä ei valitettavasti oo mitään uutta annettavaa kenenkään elämään,
todennäkösesti toimittajatkin naureskelee teidän´’uutisille´’

jaska

”Hyvä Johanna että näytät esimerkkiä muille jotka eivät uskalla olla avoimesti uskossa!Olet rohkea nainen kaikin puolin!”

3.3.2009 klo 09.20, Uskossa (vierailija)

Ihan aikustenoikeesti hei?

Ei näin nopeasti pitänyt uskoon tulla. Tuksun olisi pitänyt rahastaa alkoholismilla, johon hän oli sortumassa, sekä vauvakuumestaan.

Henget ja demonit ovat pelkkää soopaa. Bimbojen bimbo!

Hyvä Johanna että näytät esimerkkiä muille jotka eivät uskalla olla avoimesti uskossa!Olet rohkea nainen kaikin puolin!

Oma kommentti