”Johanna Tukiainen, hakeudu hoitoon!”

Johanna TukiainenLehtemme selvänäkijä Sonja Maunonen on jälleen katsonut julkisuudenhenkilöiden tulevaisuuteen, ja kertoo visionsa tammikuun numerossamme.

Johanna Tukiaisen nimen kuultuaan Sonja huokaisee:

-Voi ei!

Sonjan mielestä Johanna tarvitsisi usean vuoden keskitettyä hoitoa ja huolenpitoa mielenterveys- ja päihdeasioissa. Myös ravintoterapeuttia kohukuningatar kaipaisi.

-Hänen on päästävä väkivaltakierteestä eroon. Näen kuitenkin, ettei hän tällaista hoitorumbaa vie tulevanakaan vuonna läpi. Raha-asiansa ovat syvältä! Ulkomaille meno ei ole hänelle ratkaisu, siellä asiat eivät miksikään parane.

-Näen rakkautta kaulimen kanssa, kohde vain muuttuu. Johanna on ollut syvältä herttainen ihminen, mutta se ei enää pääse esiin. Normitöihin hän ei enää edes pääsisi, Sonja näkee.

Mitä Sonja kertoo kymmenille muille julkuille, sen voit lukea printistämme.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Sonja Maunonen

Kommentit

Mulle ennustettiin, että seuraavan kierroksen lottoriviin ei tule kuutosta. Meni melkein nappiin: ei tullut kuin yksi kuutonen. Vain kolmekymppiä piti maksaa.

Minä en ole seuraillut Hymyä oikeastaan koskaan nimi Tukiainen jostain tuttu. Ei kai jutun alussa oleva kuva esitä J Tukiaista? Miten noin elähteellä nartulla voi olla faneja? Rappiolla koko ämmä. Pois julkisuudesta. Ei edes tollanen voi vilautella ette tulisi naurunalaiseksi.

Milläs ton tuhkero-puhkeroisen sais vaihtaan ennustajaansa ? Sonjan jutut nyt kuulostais paremmin toteutuvilta, kun Raili-tädin (-jos sitä”railia” on olemassakaan!), mutta kun tukevainen ei halua kuulla kuin disney-satuja…mmmm.

Nyt Sonja varo vaan, ettei tunkeroinen haasta suakin oikeuteen – Railihan lupasi vain glamuuri-elämää rikkauksineen ja suurin rakkauksineen 🙁 tunksuhan ei tuu uskoon mitään näin huonoja ennustuksia (=faktoja), kuin mitä sinä povaat.

KATEELLINEN SONJA PAINU SINÄ VAIKKA LAPPIIN!!!
Upea johanna nauttii elämästään Koh-Melon parasiittisaarella maailman rakkaan parhaan toiseksi suurimman siskonsa kanssa syöden SUORAAAN merenrannalla! Revi siitä kateellinen sonja

Työ on raskasta, mutta on otettava aina vain päivä kerrallaan ja asiat asioina. Elämässä täytyy pelata avoimilla korteilla, muuten ei pärjää. Jeesus on elämäni Herra, rukoilemme puolisoni kanssa päivittäin ja luemme Sanaa, se on elämän voimavara. Myös musiikki on tärkeää, sillä laulamme seurakunnan kirkkokuorossa, missä me muuten aikoinaan tapasimmekin.

Ahdistuneisuuteni on samalla tasolla kuin se on ollut valilla kesalla Suomessakin, en kesta aurinkoa enka paivanvaloa. Me olemme monena paivana nukkuneet Julian kanssa kaikki verhot suljettuina ja ihan peloissamme, olemme molemmat traumatisoituneet kaikesta kokemastamme. Ihmiset luulevat ihan turhaan, etta olen hirvean vahva ihminen joka kestaa ihan mita vaan.

Olemme tavanneet kuvaajan nyt jo kolmena iltana perakkain ja syoneet illallista hanen kanssaan rannalla ja meilla on ollut alyttoman mielenkiintoisia keskusteluja elaman tarkoituksesta, erilaisista filosofisista ja uskontoon liittyvista kysymyksista joita Julia rakastaa pohtia, seka rakkauteen ja eroihin liittyvista jutuista.

Täähän aivan käsittämätöntä Sonja Maunonen ei kukaan siis ei kukaan muu olisi koskaan siis ei koskaan huomannut samaa!
Satatuhatta pistettä ja pannaan vielä papukaija merkki päälle!

Jumavita mitkä näkijän lahjat!
Vapise haudassasi Nostradamus!!!
Ennusta meille lisää, oi Sonja Suuuri!

Voisikko Sonja ennustaa milloin saan ISON lottovoiton?

mikävitun kateellinen,miks pitäis olla kateellinen,säälittävä tapaus koko akka ja samalla sen fanit,

Mikäs ennustaja toi muka on? Tuon olisi kuka vaan voinut päätellä ketä on aiheesta yhtään uutista lukenut. Huijareita on monenlaisia, uskonnon ohella pitäis kaikki nämä selvännäkijätkin kieltää.

Mutta kun Raili lupasi rahaa ja rikkaan ulkomaalaisen miehen…

on muuten melkoinen ennustaja, kun luottelee pelkkiä faktoja. Taitaa olla näätä.
Onpa todella vaikea esimerkiksi ennustaa ettei Kviini kelpaa normitöihin. Eihän hän sellaisia halua tai aiokaan tehdä, niin ei se ”kelpaaminen” koskaan edes tule arvioitavaksi.
Paljon tuollaisista ennustuksista maksetaan?

…juu, ei ammattiTAIDOTON tietenkään voi saada OIKEITA töitä 😉 Missäs vaiheessa se jymy ”ennustus” tuli? KAIKKIHAN TÄSSÄ OLI FAKTAA.

Minäkin olisin voinut tämmösen ennustukset tehdä… xD

Aikamoista ennustamista. Tainnu ennustaja lukea vaan lööpit tarkasti. Varmaan seuraavaksi ennustaa että Julle ei saa tulevana vuonna taulujansa Kiasmaan näytille.

Oma kommentti