Johanna Tukiainen: KEIKKASOPU JA LAULU-URA!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaiselta ohareista korvauksia vaatinut keikkajärjestäjä Tuija Järvinen on peruuttanut vaatimuksensa. Itse asiassa kaksi blondia ovat löytäneet toisensa, ja he ovat aloittaneet yhteistyön keskenään. Tukiaisesta leivotaan nyt Järvisen myötävaikutuksella laulajaa.

Järvinen avautuu Hymylle:

-Minun piti lähettää Tukiaiselle lasku hänen kahdesta Hyrynsalmen-keikastaan, joille hän ei sopimuksesta huolimatta saapunut, Järvinen toteaa tuhansien eurojen vaateistaan.

-Tukiainen lähestyi minua ja ilmoitti haluavansa kompromissia. Hän halusi hoitaa asian syyskuussa uudella keikalla. Tämä on ollut minulle niin raskasta, sillä aina olen yrittänyt pyrkiä sovintoon kaikkien kanssa. Johannan lähestymisyritykset koskettivat minua. Olemme jutelleet puhelimessa hyvinkin henkeviä ja hän vaikuttaa mukavalta ihmiseltä. Moni ei taida tietää tätä puolta Johannasta. Usein ihminen muuttuu humalassa ihan toiseksi ja vastuuntunto katoaa ”viihteellä.”

Tuija JärvinenJärvinen kysyi sovun synnyttyä myös Tukiaisen musiikillisia taipumuksia. Keskustelu on nyt johtanut siihen, että Järvisen ex-miesystävä, säveltäjä Esko Koivumies on tehnyt Tukiaiselle nimikkobiisin. Sanoitus on vielä kesken.

-Nyt etsimme sponsoria toteuttaaksemme tämän singlen, Järvinen kertoo.

-Johanna Tukiainen kertoi osaavansa laulaa ja soittaa pianoa, joten uskon, että häntä kuullaan vielä levylautasella.

Vaikka keikkajärjestäjä Tuija Järvinen onkin peruuttanut korvausvaatimuksensa, hyrynsalmelaisen ravintola Hallan korvausvaatimuksiin hän ei voi puuttua. Halla vaatii edelleen Tukiaiselta noin tuhannen euron korvauksia menetettyinä mainos- ja lipputuloina heinäkuussa toteutumatta jääneistä esiintymistä.

LUE HUOMENNA JOHANNAN UUSIN BLOGI HYMYN NETISTÄ!!!

Alakuvassa keikkajärjestäjä Tuija Järvinen. Kuva: Kuva Tuulos/Leena Miettola

Teksti: Hymy
Avainsanat: Esko Koivumies, Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

eihän nuo takiaiset ole enää mitään ”tyttölapsia”, vaan aikuisia naisia.päälle 30 kybäsiä kumpikin.ei taida suomi eikä muukaan maa tälläsiä naisia tarvita..strippariko sen takiaisen oikea ammatti on, vai oonko tajunnu väärin?eipä taida lauluääntä löytyä tuksulta.ja pitääkö se siskokin mainita joka jutussa mitä itse tekee..mutta onhan tää ihan hauskaa lukea mitä tuksu tekee…jiihaa!!!

Mahtava majava tämä tukiainen. tarvii tukea ihan jokapaikasta joka saumaan..
Miksi ees pitää venyttää tuo naamio tuohon killeritekohymyyn? sama ku irvistelis 😀

hei mut oikeesti, mä dikkaan sekä Johannaa että Juliaa, he uskaltavat kaikesta huolimatta olla omanlaisiaan ihania ihmisiä!! Tällaisia tyttölapsia Suomi ja suomalaisuus kaipaa..HYVÄ

mä luulinkin ennenkuin luin jutun,että kyseessä on tukiainen ennen ja jälkeen kuvissa.iha oikeesti..kumpi on tukiainen?aikas samantyylisiä..tietysti tarkotuskin saada tämmöstä huomiota aikaan..ei vaan joku tajua,kun pidetään pellenä..

oikein hopo!! ehkä tukiaisen sisaruksia puolustaessani en kyennyt korostamaan heidän erinomaisuuttaan tarpeeksi,eli nyt sanon vielä sen että mistä ihmeestä suomi tunnettaisiin ulkomailla ilman tukiaisia?jostain hiihtäjistäkö,eheeii,vaan noista show-tanssin amerikkaan vieneistä,miamin pintapaikoissa palvotuista suomen todellisista kulttuurilähettiläistä,ja silti kotimaassaan nöyrästi ja pyyteettömästi esiintyvistä,fantastisista tukiaisen sisaruksista.

hessu l = onxs Viljoo näkyny?wåeuåd=samoilla ajatuksilla kiitos=siiiis maailmanluokan huippuosaajat kyseessä haukkumiset turhia.

minusta tukiaisen hurmaavia siskoksia haukutaan aivan turhaan,he ovat erittäin kauniita kumpikin,esiintymiskykyisiä,maailmanluokan tanssijoita,musiikillisesti lahjakkaita,maailmaa nähneitä monitaitureita.olen täysin varma ettei tukiaiset jää tähdenlennoiksi vaan saamme nauttia(onneksi)näistä ehkä ainoista kansainväliset mitat täyttävistä viihteen moni-osaajista vielä vuosia vuosien perään,ja hyvä niin!eiköhän teidän johannaa ja hänen viehättävää siskoaan koskevat rienaavat ja alatyyliset kirjoittelut johdu vain kateudesta,siitä että jotkut harvat pystyvät nousemaan esiin harmaasta massasta lahjakkuudellaan tinkimättömällä harjoittelulla ja uutteruudella!

No joo, ehkä ylireagoin aika reippaasti, pistää vain niin vihaksi välillä nämä pakkopullasyöttöjulkkikset, eli mitä sitä itseään kiusaamaan lukemalla näistä ”Tähdenlennoista” joo anteeksi kovasti ylireagointini, en enää lue kyllä tavuakaan näistä ihmisistä …

Sepittäjä 36. ei vihasi pitkälle kanna. Näitkös, että tarinasi on täysin ristiriidassa ”keikkasovun” kanssa. Sotimalla käy kuin Georgiassa. Miten vaikeata on sulla, hoitoon pitäis tulla wwwwiiiiiii…

Biisis menee varmaan näin; ”Mä oon niin glamöör, vaikka en tanssia osaa, rikkautta ympärilläni on, kun puutteessa elävät pellet mua sponssaa. Joka kuvassa rintakehääni ulos työnnän, vaikka tissini muovia tukkani kanssa on, sen myönnän. Mä elän unelmaa, vaikka oikeasti tuloni ovat lähellä nollaa…” ja sitä rataa…

toi Tuija vai mikä onkaan näyttää ihan Takiaiselta, tosin kuva on varmaan tulevaisuudesta, ”Takiainen viiden vuoden kuluttua” BAHAHAHAHAHA!

Kyllä taas tyhjät tynnyrit kolisee. Paljon lupauksia ja 100% varmasti tulos on ruikutusta, että en mä jaksanut kun pitää tehdä bisnestä. Että mitä bisnestä?
Eihän tästä mitään tule niinkuin ei mistään muustakaan.

Eiköhän olisi parempi vain painua sen Uppsalan ekonomiäidin helmoihin eikä tulla enää koskaan takaisin.

missä pornokaupassa johanna esiintyy seuraavaksi. tietääkö kukaan onko tulossa tänne porin suuntaan koskaan?? paljonko maksaa??

Voisko toi Tukiainen jo painua johokkin kauas. Inhoan ihmisiä ketkä roikkuu julkisuudessa, vaikkeivat ole todellakaan paikkaansa siellä ansainneet. en voi käsittää, miksi jotain kiinnostaisi ton ruman ämmän tekemiset paskan vertaa -.-

ennen nähnyt oli varmaan jo aika.
Tanssiin se kuuluu.
Sopii sauno perheen kanssa. Katsoa joskus, ihan vain että pysyy mielessä, osa luonnollisuutta.

siis todella yököttävä kuva!niin ruma ja halpa että oksennus tulee kurkkuun.voi sääli tukiainen.no arvosi näyttää jo kuvastakin mitä olet..kansa tietää kyllä..

Noi kaunottarethan on tuossa yläpuolella kuin kaksi marjaa.

P****in kumpaakin!

:):)

(viesti 2) Oikein muistelit. Itse muistan, että asian tiimoilta oli rahalla aika iso osuus. Järvinen saa nyt sen julkisuuden mitä haluaakin.

Toi Tuija Järvinen ei laula paskemmin. On ainakin omalaatuinen ääni, tumma ja tunteikas.

Oh my God!
Joskan levy tähtää varmaankin suoraan joulumarkkinoille!
Pakko kai se on jossain vaiheessa kuunnella, ihan mielenkiinnosta 🙂

Go TUKSU! Seuraavaks europarlamentaarikoks? Siellä on paljon kansainvälisempi ja glamuurimpi tunnelma!

Ehkä ei kuitenkaan ihan vielä kannata kipittää ostamaan kehyksiä kultalevylle!

Täähän se viel puuttu..
Muuten mihin ne sponsori tartee et saavat sinkun ulos??
Tukiaisellahan on rahaa..tai siis nin olen kuullut…sillähän se leveilee joka lehes..

Seuraavaksi tulee varmaan keittokirja, vaikkei Jossu osaakaan kokata. Haitanneeko tuo, eihän se osaa stripatakaan, puhumattakaan tanssimisesta.
Ennen laulu-uraa kannattaisi myös opetella artikuloimaan selvästi puhuessa.

Kaksi blondia (ovat muuten ihan samannäköisiäkin) ovat tosiaan löytäneet toisensa 😀 Onnea vaan yhteistyölle…

Noniin, tätähän on odotettu. Yleensä turhikset alkavat laulaa paljon paljon aiemmin.

Hyvä Johanna!

Ja Tuija. Teissä on niin paljon samaa. Katsokaa vaikka http://www.tuijajarvinen.cjb.net/
Tuijan singlestä voi kuunnella ääninäytteen Tilaa CD -sivulta. Kannattaa kuunnella, vaikka useampaankin kertaan

Ostan molempien CD:t ja tulen varmasti keikoille katsomaan teidän hienoa tanssiesitystä ja laulua!!!

Perästä kuuluu!

siis ei ole totta! uskomatonta soopaa… Nyt loppui radion kuuntelu!

On kyllä suomen turhin julkkis ja on kuulemma menossa kunnallisvaaleihinki (johannatukiainen.net) siis ei päivää 😀 . Ja vielä meinaa laulajaksikin ei huh xD

Hyvä uskon, että olet laulaja siinä, kuin muutkin aloittelevat laulajat…

Hyvä hyvä..
Kyllä sitä naureskeltiin Pirkko Mannolalle ja Armi Aavikollekin.

Kyllä nyt on yksi tyyli auki, sama jota Kikka veti. Sovit hyvin saman tyyliseen ja nykyinen fanijoukkosi siinä Sinua rakastaa….
Tosin nyt saisit ottaa venyttelyn ja jumpan säännöllisesti viikko ohjelmaan. Kohut ja sensaatiot eivät kauaa pidä on oltava myös katsottavaa ja kuultavaa..

Voi vitsi kun olisi ollut Rantarockissa -95 jo esiintymässä. ******* kuulemma.

Vai on Tuija Järvinen huomannut, että Johannan kanssa lähemmin keskusteltuaan, Johanna onkin aivan mukava ihminen. Pianoa hän kyllä osaa soittaa, sen tiedän, laulupuolessa voi olla treenamista.
Hyvä vaan, kun ovat erimielisyytensä sopineet ja kun ravintolan kanssa vielä tulisi sopu.
Luulenpa vain, että Johannan laulupuolesta voi syntyä hyvääkin. Toivotaan parasta.

nooh, tämähän kuulostaa ihan räkälätouhulta. sovitaan sopimusriidat tällä tavalla, vaikuttaa todella fiksulta myös tämä järvinen. täytynyt oikein kuvakin laittaa. en epäile yhtään etteikö olisi tämäkin nainen vain julkisuutta vailla.

Mutta yksi on hyvä. Johanna ei sentäs enää voi tulla uskoon, kun sehän on jo.

ARMOA!!!! Tämähän oli kyllä odotettavissa. Huoh….. Laulu olisi muuten ollut jo valmiina – Irvinin ”Häirikkö”.

Ja seuraavaksi sitten politiikkaan mukaan…miten tämä kuvio on nyt sitten kauhean tuttu???

Pelasta, auta, oi… Loppuu siis radionkin kuuntelu… Eikö se Tukiainen nyt jo ymmärrä pysyä poissa edes jostain 🙁

Tämä Tuija Järvinen on näköjään huomannut, että Johanna Tukiaisen siivellä saa julkisuutta. Muistelen, että Järvisestä kirjoitettiin pari vuotta sitten Ponsse-Einari Vidgrenin naisystävänä. Oli pientä kolmiodraamaa ja salarakas-systeemiä lehdissä ilmoilla.

Oma kommentti