Johanna Tukiainen: KEIKKASOPU JA LAULU-URA!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaiselta ohareista korvauksia vaatinut keikkajärjestäjä Tuija Järvinen on peruuttanut vaatimuksensa. Itse asiassa kaksi blondia ovat löytäneet toisensa, ja he ovat aloittaneet yhteistyön keskenään. Tukiaisesta leivotaan nyt Järvisen myötävaikutuksella laulajaa.

Järvinen avautuu Hymylle:

-Minun piti lähettää Tukiaiselle lasku hänen kahdesta Hyrynsalmen-keikastaan, joille hän ei sopimuksesta huolimatta saapunut, Järvinen toteaa tuhansien eurojen vaateistaan.

-Tukiainen lähestyi minua ja ilmoitti haluavansa kompromissia. Hän halusi hoitaa asian syyskuussa uudella keikalla. Tämä on ollut minulle niin raskasta, sillä aina olen yrittänyt pyrkiä sovintoon kaikkien kanssa. Johannan lähestymisyritykset koskettivat minua. Olemme jutelleet puhelimessa hyvinkin henkeviä ja hän vaikuttaa mukavalta ihmiseltä. Moni ei taida tietää tätä puolta Johannasta. Usein ihminen muuttuu humalassa ihan toiseksi ja vastuuntunto katoaa ”viihteellä.”

Tuija JärvinenJärvinen kysyi sovun synnyttyä myös Tukiaisen musiikillisia taipumuksia. Keskustelu on nyt johtanut siihen, että Järvisen ex-miesystävä, säveltäjä Esko Koivumies on tehnyt Tukiaiselle nimikkobiisin. Sanoitus on vielä kesken.

-Nyt etsimme sponsoria toteuttaaksemme tämän singlen, Järvinen kertoo.

-Johanna Tukiainen kertoi osaavansa laulaa ja soittaa pianoa, joten uskon, että häntä kuullaan vielä levylautasella.

Vaikka keikkajärjestäjä Tuija Järvinen onkin peruuttanut korvausvaatimuksensa, hyrynsalmelaisen ravintola Hallan korvausvaatimuksiin hän ei voi puuttua. Halla vaatii edelleen Tukiaiselta noin tuhannen euron korvauksia menetettyinä mainos- ja lipputuloina heinäkuussa toteutumatta jääneistä esiintymistä.

LUE HUOMENNA JOHANNAN UUSIN BLOGI HYMYN NETISTÄ!!!

Alakuvassa keikkajärjestäjä Tuija Järvinen. Kuva: Kuva Tuulos/Leena Miettola

Teksti: Hymy
Avainsanat: Esko Koivumies, Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti