Johanna Tukiainen määrättiin maksamaan tuhansia euroja Jani Sievisen ex-vaimolle – ulosottomies ei mahda mitään

Painetussa Hymy-lehdessä on käyty läpi Tuksun tämänhetkiset ulosottovelat, joiden yhteissumma paisuu 60 000 euroon.

Mutta antaa paisua vaan, niitä ei Tuksulta nyt kukaan peri, sillä ulosottomies heitti rukkaset naulaan. Nainen julistettiin varattomaksi ja velat palautettiin takaisin velkojille. Näin toimii yhteiskunta, laki ja ulosottokaari.

Näppejään jäi nuolemaan myös Susanna Sievisenä tunnettu Jani Sievisen ex-vaimo, jonka nimi on nykyisin Ingerttilä. Susanna Ingerttilää Tuksu loukkasi nettikirjoittelullaan joutuen maksamaan oikeuden määräämät yli 4000 euroa. Niitä ulosottomies ei myöskään saanut Tuksulta perittyä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Johanna Tukiainen, ulosotto, Tuksu, velat

Kommentit

Kaikenmaailman luusereita sitä pitääkin olla ja tällainen ihminen on muka uskovainen – heh…milloin sille näytetään helvettiä j milloin se liihottelee muka avaruudessa, käy taivaassa, molottaa ”kielillä” ja on jopa raitis eikä valehtele koskaan. Eikö osaa edes hävetä.

Niin siis velat palautetaan velkojille ja velkojat laittavat velat ulosottoon. Mitään ei anneta anteeksi automaattisesti, vaan vaatii velkojilta ymmärrystä, mitä todennäköisesti ei ainakaan yksityishenkilöiltä tipu Johannan ollessa kyseessä. Että onnea ja menestystä vaan Johanna.

Oma kommentti