Johanna Tukiainen palasi strippariksi!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen ilmoitti jo kuukausi sitten Hymy-lehden luotsaamassa Tuksu-TV:ssä, ettei aio jatkaa stripparina.

-Haluan enemmän juontotöitä, omaan realitysarjaansa innolla keskittynyt nainen julisti.

Sarja lopetettiin kolmen päivän päästä, ja Johanna onkin joutunut nyt palaamaan stripparin hommiin. Hän tanssii kesäkuun ensimmäisen viikon turkulaisessa Punainen Lyhty -erotiikkaliikkeessä. Kyseisen firman verkkosivuilta asian voi myös tarkistaa.

Punaisessa Lyhdyssä privaattistrippaus maksaa noin 50 euroa. Johanna Tukiaisella ei tiettävästi ole erityishintaa.

Punainen Lyhty on varautunut ennätyssuosioon, sillä liikkeen sivuilla kerrotaan paikan olevan Tukiaisen vuoksi tarvittaessa pidempään avoinna. Tuksu on stripannut paikassa aiemminkin.

Tukiainen on luvannut vierailla ensi viikolla Tuksu-TV:n raunioilla startanneessa Nipsu-TV:ssä, jota juontaa BB-Niko Saarinen. Lähetyksessä hän puhuu viime aikaisista kuulumisistaan.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, strippari, Punainen lyhty, Tuksu-tv, Nipsu-TV

Kommentit

No jollain konstillahan sitä on kynnettävä , milloin maata milloin ”muuta”, mutta toisaalta kyllä niitä katsojia ja käteen vetäjiä riittää että kyl mua oikeesti sääliksi käy nuorta naista siellä privaatti strippauksessa. Kunpa löytäis joskus itsensä ja ihan jostain muualta ku strippiluolista koska ei näytä tehneet tyttöä kovinkaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi, uskonnollisesta suuntauksesta huolimatta.

Nyttenhän ton porsaan on pakko stripata koska sen UNIIKKI vaatteet pöllittiin ties monennenko kerran.Varmaan kertoi että kenkien arvo on 450.000 ecee ja miamista ostettujen leninkien 680.000 ecee ja pälä pälä pälä,,,,

Miten niin Tuksu palasi strippariksi, kun ei ole koskaan lopettanutkaan. Mitenköhän puutteessa pitää olla, että maksaa tumputtamisesta Tuksun tahtiin?

”Jokainen valitsee oman tiensä. Strippaaminen 50 eurosta..hmm..kaksi kertaa tunnissa/ 12 tuntia päivässä viikon aikana..tekee jotain 8000 euroa. Tämäkin juttu siis ilmaista mainosta sekä paikalle että Tuksulle.”

Niin siis, ei se 50 mene suoraan Tukiaiselle, vaan 50:llä näet sen show. Putiikki ottaa leijonanosan siitä. Sitten muistetaan miten laiska ja määrätiedoton Tuksu on, joten hän ei sitä todellakaan tee 12 tuntia päivässä 😀 Ja luuletko että runkkareita riittää kahdelle kerralle tunnissa? Mitä joskus käynyt noissa liikkeissä ostamassa vähän virikkeitä, on ollut aina kovin hiljaista, ihan sama mikä lollo siellä ketkuttaa. Ja Tuksu nyt ei ole mikään superhot jota on ihan must mennä katsomaan. Joten.. Ei nyt ihan 8000 kk:ssa taida tienata..

Missä niitä kuvia Tuksu.teevestä on?Jos noinkin esitteli persettään ja puskureitaan niin onpa hankala arvata mitä privassa eli kaksistaan tapahtuukaan.Missäs se piiskaus kuva olikaan?

Onko hän nyt sitten virallisesti Suomen ainoa Kristillis-Eroottinen tanssija? 😉

Voi Tukianen kaikki on tiennyt sut haarojen levittäjäksi ja strippariksi aikaa sitten. Mitä teitte ulkomailla Miamissa etc.. ei varmaan $$$ viladellut ja pöksyt lennellyt.

No koita nyt ees pitää tää työ, telkkari ei ole sinua varten. johtuen äänestäsi joka rasittaa.

eikö Tulimainen oo aina ollu jonki sortin haarojen välin näyttäjä??

Hinnasto:
Suko 50 ekeä.
Käteen 30 ekeä.
Pano 20 ekeä tai maksu vapaaehtoinen.
Mikäli jaksaa katsoa koko puoli tuntia niin rahat takaisin ja vielä 50 ekeä päälle.

Onko se punainen lyhty akvaario liike kun sinne tollanen valas menee keikuttaa ihteensä,TODELLA NOLOA,NOLOA,NOLOA,,,,,,,,,,,,,

Jokainen valitsee oman tiensä. Strippaaminen 50 eurosta..hmm..kaksi kertaa tunnissa/ 12 tuntia päivässä viikon aikana..tekee jotain 8000 euroa. Tämäkin juttu siis ilmaista mainosta sekä paikalle että Tuksulle.
Ei ihan huono ansio, jos vaan jaksaa noin paljon työtä tehdä.

Toisaalta ihmettelen, miten tämä strippaaminen ja kristilliset arvot nyt sopivat yhteen. Onkohan Tuksu lopultakin valinnut elämäntapansa, ja itsenästynyt siten, ettei enää ravaa äidiltä ja isältä neuvoja kysymässä? Kunhan hommaa itselleen oman asunnon ja elannon, ja kun vielä seisoo omilla jaloillaan, niin jossain vaiheessa saattaa vielä maistua ihan normaali, tavallinen elämä. Mitään luksus-elämää suomalainen strippari ei elä, vaan on miesten himon nostattajia ja sukupuoliobjekteja. En usko kovinkaan monen miehen edes ajattelevan stripparin tunteita, koska ulkokuori merkitsee vain jotain.

Piti mennä Playboyhin hollywoodiin,päätyi turkuun takahuoneeseen tatinhakkaajien iloksi ,kyllä kansa tietää!

Tuksu on tyylikäs leidi! Hienoa, että erotiikka-alalle tulee ammattilaisia, joiden työskentelyä on ilo seurata. Itälaatu on aina vaan itälaatua. Tuksu on saanut Amerikasta hienoa kokemusta ja hän on todella viehättävä ja upea myös esiintyessään. Silmä lepää hänessä vaikka olisi vaatteet päälläkin. TUksu näyttää mallia suomalaisnaisille ja siksi häntä niin vihataan.

t. Tuksu-Fani

Mitä siellä privassa tapahtuu? Mitä siis saa 50 egellä?

Jokohan on vekit otasta hävinneet kun doris nousee parketille:D

Ps, onkohan rakas sikko myöskin strippaamassa, eikös kaksin ole aina kaunihimpi.

No mutta niin se julkisuures väitti sano

Siis tuo on tiedetty jo ainakin viimeiset puoli vuotta,että tuksu esiintyy tämän viikon Lyhdyssä! Se on näkynyt Lyhdyn sivuilla jo pitkään… Ei oo ollut aikeissakaan lopettaa strippaamista!

Siis tuo on kaiken arvostelun alapuolella. En voi kun sääliä.

Oma kommentti