Johanna Tukiainen sai tyrmäystippoja ja pahoinpideltiin – epäilee Tauskia!

Johanna Tukiainen esiintyi Tauski Peltosen luotsaamissa Lahnabileissä Kaarinassa viime viikon keskiviikkona. Nyt Tuksu on kirjoitellut sosiaaliseen mediaan joutuneensa tyrmätyksi tipoin.

Tämän jälkeen hänet olisi pahoinpidelty. Hänellä on mustelmia ja puremajälkiä.

Tukiaisella on epäilys pahoinpitelijästä. Tämä olisi kuulemma Tauski Peltonen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Metropoli – juttu täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Tauski Peltonen, Lahnabileet

Kommentit

Johanna Mia Mari Tukiainen
Ei mitään muut, joku laittoi tyrmäystippoja mun juomaan Kaaarinan keikalla, heräsin seuraavana pvänä yltäpäältä mustelmissa, eli mut oli siis pahoinpitely. Epäiltynä on nyt mm. Tauski Peltonen, mulle jätettiin kaikki palkat maksamatta eikä päästetty lavalle ollenkaan!!!!!!!! Voi jumaliste, nyt kun meillä on vielä 2 uutta englanninkielistä upeaa rakkaubiisiä purkitetttuna!!!!!!!!! Löytvät Seiskan nettisivuilta. No onneksi mun kasvoihin ei ole lyöty!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen no kyllähän nää puremajäljet ja mustalmat mut jaloista jotenkin paranee……..

Johanna Mia Mari Tukiainen No Taukin uudessa tummaihoisessa kokoonpanossa ei näy ainakaan mustelmat………

Tuksu unohtanut vissiin että kenen Facebook seinältä tuo kirjoitus Tauskia vastaan oli? 😉 Hymykö kaappasi Tuksun tunnarit? ;D

Heräsin seuraavana päivänä täysin mustelmilla ja ruhjeilla, mutta toisin kuin Hymy väittää, Tauski ei ole pahoinpidellyt minua. Hän esiintyi pitkään lavalla, samoin muut artistit ja meille aina luvattiin, että pääsemme lavalle esiintymään (meillä oli valmiina 45min setti) mutta meitä ei koskaan päästettykään lavalle ja sitten koko teltta pantiin kasaan.

Johanna Tukiainen 14.05.13 9:34 pm http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php

Hymy jaksaa heittää lokaa niskaani niin paljon kuin tulee, he eivät näytä koskaan lopettavan! Siellä vilisee valeita oikein olan takaa, minut halutaan tahalleen väärin ymmärtää, ja he ovat niin skandaalinhakuinen julkaisu että menee ihan överiksi! Nyt he julkaisivat vielä alastonkuvanikin, joka ei liittynyt millään tavalla heidän kirjoittamaansa juttuun!

Oma kommentti