Johanna Tukiainen synkkänä käräjille: ”Pelkään tosissani vankilaan joutumista!”

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen joutuu marraskuun 29. päivänä Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytöksiin väkivallasta aviomiestään kohtaan. Tukiaista syytetään Arto Länsmanin puremisesta sekä tämän heittämisestä kuohuviinilasilla. Tukiainen tiettävästi syyttää samassa oikeudenkäynnissä aviomiestään toistuvasta perheväkivallasta.

-Heitin jossain kolmen promillen humalassa Artoa lasilla. Tarkoitus oli kaataa juomat hänen niskaansa, niin kuin hän oli kaatanut minun päälleni. Lasia ei edes luokiteltu teräaseeksi, kun se ei ollut rikki, Johanna kertoo Hymy-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Marraskuun Hymyssä Johanna kertoo puremistapauksen puolestaan olleen itsepuolustusta. Naisen mukaan Arto yritti kuristaa vaimonsa ”hengiltä” parin kotona.

Oikeudenkäynnin kannalta olisi ehkä parempi, että pariskunta pysyisi naimisissa tuomioon asti. MTV3:n Viihdeuutisten mukaan Johanna jätti kuitenkin tänään avioeropaperit toisen vaiheen käsittelyyn. Ero tulee muutamassa päivässä riippuen siitä, miten Arto tavoitetaan.

Oikeudenkäynnin lopputulosta Tukiainen kertoo pelkäävänsä tosissaan. Taustalla kummittelee hänen viime syyskuussa Helsingin käräjäoikeudessa saamansa neljän kuukauden ehdollinen vankeustuomio kolmesta pahoinpitelystä sekä kahdesta haitanteosta virkamiehelle.

-Musta on yritetty antaa väkivaltainen kuva. Sakkorangaistuksen hyväksyn, mutta yhdyskuntapalvelu olisi selvä julkinen nöyryytys, Johanna lataa.

-Pelottaa, että Arto saa puhuttua tuomarit puolelleen, Johanna toteaa ja kertoo miehensä olevan mestarimanipuloija, joka käyttää psykologisia keinoja, kuten esimerkiksi itkee paljon.

Lue lisää Hymyn printtilehden haastattelusta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Samaa mieltä. Tuksu lienee nyt tarpeeksi kokeillut rajojaan, kaikilla sektoreilla. Ja onhan sitä mediakin hyödyntänyt ja päinvastoin: Tuksu hyötynyt mediasta, myös sosiaalisesta sellaisesta. – Kun Tuksu ei tajua, niin ei tajua.

Ehdoton vankeusrangaistus on Tuksun historian huomioon ottaen erittäin todennäköinen.

Ja juu, vankilassa ei ole käytössä internetiä paitsi hyvin rajoitetusti (esim. jos hakee tietoa koulutuksista), jopa puheluja rajoitetaan.

Tekee oikein hyvää Tuksulle, ja sitä saa, mitä tilaa.

Luotan Suomen oikeusjärjestelmään, eikä täällä todellakaan eletä minkään Tuksun ihannoiman jenkkimaailman/televisiosarjojen välittämän kuvan mukaan.

Johanna kulkee vääjäämättä hyvinkin arvattavissa olevaa kohtaloaan kohti. Ei ole ottanut opikseen, eikä kykene näkemään omaa osuuttaan tapatuneisiin, eikä ota vastuuta tekemisistään. Tunkkia ei pysäytä muu kuin ehdoton vankeustuomio. Siellä menee arvomaailma uusiksi taatusti.

Katsotaas.. Nykäsen kanssa teillä on yhteistä jo:
X Musiikki
X Alkoholi
X Pahoinpitelyt
X Avierot
X Suomen turhin julkkis – tittelit
X tankotanssi

Lisäksi Matti on kokeillut seuraavat:
– Neljä olympiakultaa
– Porno
– Vankila

Noilla nyt ainakin todistetusti pysyy otsikoissa.

Otsikkoon viitaten: on syytäkin pelätä.
– Vaan sitä saa, mitä tilaa.

Niin jotta, Tuksu tuleva tyttöystäväsi odotteleee Hämeenlinnassa sua myös!

Mäpäs turvaan oman koskemattomuuteni Hml:nnan työiltä ja otanki Tuksun kaverikseni!!!
Eipä uskalla tytsit lähestyä kun on Tuksutankki tyttöystävänä:DDD

Artsi ”itkee paljon”. Kyllä itketään muuallakin kun näitä elämää suurempia juttuja luetahan. True love waits-Johanna on kunnostautunut.

Paljonko NRJ maksoi Johannalle et pääsi sen Divorce Partyihin?

Joo,repii tukasta naisia kun on mustasukkainen hullu se on humalassa!

Miksi tuo nainen on väkivaltainen?Eikös hän ole rattijuoppokin?Oliko jopa yrittänyt veitselläkin pahoinpidellä jotain miestä?

Mikäli mies sekoilisi samalla tavalla. Se olisi jo pakkopaidassa viety rauhoittumaan. Suomi ei ole tasa-arvomaa.

Hyvä Johanna. Kirjoitat:”Musta on yritetty antaa väkivaltainen kuva”. Etköhän sinä itse ole kuvasi luonut, tekosi puhuvat puolestaan. Itse uskon että julkisuudessa väkivaltaisia taipumuksiasi jopa vähätellään ja asioita kaunistellaan.

KUMMA KUN AKKA EI JO OLE VANKILASSA. Aina vaan uusia pahoinpitelyjä. Samoin Tapola pitäs olla häkissä, miettimässä tekojaan. Itse kävi päälle puukon kanssa.

Tuksu eikyl pääse enää lähiaikona Miamiin. Rikosrekisteri painaa.
Tyypillinen narsisti; yrittää selittää vielä vaikka näyttö rikoksesta on. Hämeenlinna kutsuu…

Voivoi, ei kannattaisi heilua kännissä väkivaltaisena. Eikö tämä julkisuuskuva ole Johannasta itsestään nöyryyttävä. On siitä glamour sen verran kaukana.

Linnaan vaan ja pari vuotta ehdotona…kun pääsee pihalle, ei ketään enää kiinnosta JOhanna Tukiainen ja kukaan ei tilaa enää Tuksua keikoille…Hahahahaa, silloin naurattaa kun glamour menee perseelleen. Kukaan miljonääri glamour mieskään ei huoli…ei suomessa, dubaissa, miamissa…olet hylätty hylkiö.

Ei se mitään sakkoja edes maksaisi, eihän se maksa verojaankaan. Ulosottovelkaa montakymmentä tonnia. Vankilaan!

Voi voi. Kyllä tulevat nämä epatot yhteiskunnalle kalliiksi. Toivottavasti laki kuitenkin olisi kaikille kansalaisille sama ja oikeudenmukainen. Eikö Suomen valtio voisi kustantaa pariskunnalle menolipun vaikka sinne aina kaivattuun Miamiin. Mutta vain menolipun.

Hienoa että saadaa vihdoin naisten väkivaltaisuus otsikoihin!

Hämeenlinnaan konna kouluun tie vie.Vihdoin väkivallastakin rangaistaan

Aivan sama, mutta Artolle sydämmelliset onnittelut vapautesi johdosta…olet vapaa tästä friikistä. Toivon todella,että tämä Jossu sais pari vuotta ehdotonta…sen hän on ansainnut eli niin makaa kuin petaa.

Mitäs sitä pelkäämään, jos on puhtaat jauhot pussissa.

Niin, sakkoja Johanna ei pelkää, koska ne eivät häntä hetkauta – eihän hän niitä tule ikinä maksamaan, eikä niitä saa häneltä ulosotossakaan koskaan. Muilta rangaistusmuodoiltahan hän ei pääse pakoon – on siis syytäkin pelätä.

Jossun kannattaisi ensimmäiseksi päästä eroon tuosta asian vähättelystä humalatilaansa vedoten. Se kun kääntyy oikeudessa itseään vastaan. Voimakas humalatila ei ole enää nykyisessä lainkäytössä lieventävä asianhaara, vaan päinvastoin. Itse se humala on yleensä vapaaehtoisesti hankittu. Parempi olisi vihdoin nöyrtyä ja myöntää olevansa täydellisen kyvytön hallitsemaan agressioitaan. Voisi päästä vankilan sijasta johonkin asiaankuuluvaan hoitolaitokseen.

Kuinkahan nöyryyttävältä tuntui naapurin tytöstä,kun pahoinpitelit sen?Entäs eksän puukotus ja laitoit vielä hellan levytkin täysille(tuskin vahngossa)Mitäs muita viel on?Ja nämä tapaukset oli ENNEN!!!Artoa joten aina olet yrittäny selittää asiat omaan pussiis vaikka kuinka ihmiset paskanjauhamisen erottaa.Kaikkein paras todiste oli video.kiitos siitä!koska se oli todiste siitä,kuinka kahjo olet.

Tule pian Tuksu.Näytämme sinulle muutaman jutun

23quwesd!!! Ei sakkoja enään nykyään muunneta vankeudeksi eli ulosottoon ne menee jos ei maksa.

Tunkille todellakin tekis hyvää joutua vankilaan! Huomais että valheela on lyhyet jäljet ja ettei hän olekaan se kviini joka sanelee säännöt. Sitä saa mitä tilaa ja ihmisiä ei purra, hakata eikä viillellä hedelmäveitsillä edes itsepuolustukseksi!

”-Musta on yritetty antaa väkivaltainen kuva. Sakkorangaistuksen hyväksyn, mutta yhdyskuntapalvelu olisi selvä julkinen nöyryytys, Johanna lataa.” Hehheh, tuskin kukaan pystyy sua Tuksu-valas yhtä hyvin nöyryyttämään kuin olet itse itseäsi nöyryyttäny viime vuosina… 😀 ja terveisiä Pieru-Tonzalle!

If you can’t do the time don’t do the crime. Oma vika.

Viittan vain otsikkoon: on syytäkin pelätä. Vaan sitä saa, mitä tilaa. – Enkä sääli.

1) Tunkerolta lienee taas pätäkkä vähissä kun kerran antaa inhokkilehdelleen eli Smilelle haastattelun Seven Days Magazinen sijasta. Voi toista 🙁

2) Minulle kammottava julkinen nöyryytys on se, jos joutuisin olemaan baarissa lähestulkoon alastomana kuunnellen vihamielisen yleisön pilkkahuutoja ja buuausta. Siihen verrattuna yhdyskuntapalvelus ei olisi mitään! Mutta jännä arvomaailma Tunkeroisella.

Häkkiin joutaa mokoma p…n jauhaja ja muka hieno!

Hienoa, nyt et pääse nöyryyttään artsia enempää, kun ootte jo eronnukkin. ONNITTELUT. Ja muistahan, että artsihan voi aina hakee lähestymiskieltoa käräjiltä, jos vielä yrität roikkua siinä 🙂 No nyt näät, ettei sun kannsa voi kukaan mies elää, oot täys itserakas läskipaska.

Mitäs tuosta, jos miehenkuvatusta pahoinpitelee. Oikeaa miestä Tuhnu ei pystyisikään. Linnakeikka ja ensi vuonna BB-taloon. Kyllä paskamedia tuotoksensa hoitaa.

kukahan se aina provosoi ja haukkui äijäänsä joka haastattelussa, jopa äijän ollessa paikalla… ikinähän johannassa ei omasta mielestään ole mitään vikaa… onneksi arto pääsee mokomasta itserakkaasta sekopää narsisti ämmästä

Onnea Artolle avioeron johdosta. Olet nyt vapaa mies.

Linnassa häät vietetään…ja sun herkkumutteris saa meisseliä!

Eikös tuommoiset sakot muunneta vankila-ajaksi jos niitä ei makseta? Eli ei pysty laittaan ulosottoon.

se artohan on täysi luuseri ja tosi väkivaltainen niinhän se sanoi hänen ruotsissa asuva entinen vaimonsakin ja hän on varottanut arton hengenvaarallisuudesta tietääkseni lähiomaisiakin…!!!!!

Voi että ihan oikein on annettu väkivaltanen kuva,sinun omin sanoin tuksu,ei ne sanat vaan teot ratkaisee.Olet väkivaltarikollinen ja kuulut vankilaan,ei mulla muuta.
Artolle onnea vapaudesta

Julkista nöyryytystä toi kaipaakin niin oppisi tavoille.

GLAMOURVANKILA. VAALEANPUNAINEN HELLOKITTY SWAROWSKIKRISTALLEIN SOMISTETTU SELLI SOPII TUKIAISELLE

Vankilaan vaan ! Miksi olet rikollinen sehän on jokaisen oma asia mutta yleensä normi ihmiset ei tee rikoksia joten?

Syytä onkin pelätä. Tai edes nöyrtyä vähän, laki on sama kaikille. Kukaan ei ”manipuloi” tuomareita, tuksu itse ehkä yrittää, mutta ei se ihan niin mene. Tuksu tuomitaan niinkuin kuka tahansa tavis. Sakot on aina kätevä pistää ulosottoon, ja jatkaa porskuttamista ylimielinen hymy huulillaan.

Että se jaksaakin jauhaa paskaa; mitenhän kukaan voi puhua oikeuslaitosta/tuomareita puolelleen? Heehhehhee!:))

juu, ei varmasti joudu linnaan, toisin kuin nykänen vaikka Matti sai selkäänsä enemmän kuin antoi.. mutta linnaan vaan, jos kerta ehdonalaista taustalla ym..

Ei se mihinkään linnaan joudu. Suomen laki on niin löperö.

Oma kommentti