Johanna Tukiainen taksiasiakkaana – poliisit paikalle!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen on joutunut viime päivinä poliisiuutisten keskipisteeksi. Hän käytti helsinkiläisravintolassa miehelle kuulunutta luottokorttia, ja helmikuussa hän on lähdössä leivättömän pöydän ääreen, tosin asianomistajana, kun Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään Tukiaiselta anastettua, kotipornoa sisältävää dvd-materiaalia kiristysjutun yhteydessä.

Tukiainen kertoo Hymylle, että myös selkeitä ”voittoja” on saavutettu. Esimerkiksi Tukiaisen ja helsinkiläisen taksikuskin kädenvääntö ei johtanut sen suurempaan selkkaukseen, vaikka poliisi kävikin paikalla.

-Olin keikalla Tervasaaressa ja käsitin, että matkat maksetaan keikkapalkkioiden päälle, kuten yleensä aina meillä. Jäin viettämään sinne iltaa, ja firman humalaiset miehet lupasivat järjestää taksin kotiini keskustaan. Taksia ei kuitenkaan koskaan maksettu, josta en ollut tietoinen, Tukiainen kertoo.

-Saavuttuamme kotini eteen kuski alkoi vaatia minulta noin kolmenkympin matkasta 70 euroa, koska oli kuulemma joutunut odottamaan. Tämä ei kuitenkaan perustunut mittariin. En ollut tällaiseen varautunut. Ehdotinkin, että hän kirjoittaisi laskun minulle. Hän oli kuitenkin jo valmiiksi vihainen ja kutsui ihan turhaan poliisit paikalle.

-Poliisit lähinnä naureskelivat tilanteelle ja ehdottivat samaa eli laskun kirjoittamista. Taksikuski ei voinut osoittaa, että matka maksoi oikeasti niin paljon, Tukiainen selittää huojentuneena.

Lisää Tukiaisesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-yritti-maksaa-kayttokiellossa-olevalla-miehen-luottokortilla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti