Johanna Tukiainen taksiasiakkaana – poliisit paikalle!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen on joutunut viime päivinä poliisiuutisten keskipisteeksi. Hän käytti helsinkiläisravintolassa miehelle kuulunutta luottokorttia, ja helmikuussa hän on lähdössä leivättömän pöydän ääreen, tosin asianomistajana, kun Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään Tukiaiselta anastettua, kotipornoa sisältävää dvd-materiaalia kiristysjutun yhteydessä.

Tukiainen kertoo Hymylle, että myös selkeitä ”voittoja” on saavutettu. Esimerkiksi Tukiaisen ja helsinkiläisen taksikuskin kädenvääntö ei johtanut sen suurempaan selkkaukseen, vaikka poliisi kävikin paikalla.

-Olin keikalla Tervasaaressa ja käsitin, että matkat maksetaan keikkapalkkioiden päälle, kuten yleensä aina meillä. Jäin viettämään sinne iltaa, ja firman humalaiset miehet lupasivat järjestää taksin kotiini keskustaan. Taksia ei kuitenkaan koskaan maksettu, josta en ollut tietoinen, Tukiainen kertoo.

-Saavuttuamme kotini eteen kuski alkoi vaatia minulta noin kolmenkympin matkasta 70 euroa, koska oli kuulemma joutunut odottamaan. Tämä ei kuitenkaan perustunut mittariin. En ollut tällaiseen varautunut. Ehdotinkin, että hän kirjoittaisi laskun minulle. Hän oli kuitenkin jo valmiiksi vihainen ja kutsui ihan turhaan poliisit paikalle.

-Poliisit lähinnä naureskelivat tilanteelle ja ehdottivat samaa eli laskun kirjoittamista. Taksikuski ei voinut osoittaa, että matka maksoi oikeasti niin paljon, Tukiainen selittää huojentuneena.

Lisää Tukiaisesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-yritti-maksaa-kayttokiellossa-olevalla-miehen-luottokortilla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Kyllä on akalla pokkaa käyttäytyy ku älyvammanen! kyllä täytyy olla ymmärrykses vikaa jos ei tajuu taksia maksaa. Mistä näitä läskikasoja oikee sikiää. Vitun apina menis kunnon duuniin jos edes pääsee.ja laihduttais.

En ollu varautunut…Vitun köyhä!!
Menisit töihin tienaamaan niin olis heittää se pari kymppiä taxiin,tai tuu mun luo tiskamaan niin maksan sulle 20€/h

Heh! Tuksulla on käytetyt korut! Ja se on TYra Banks, muistakaa siellä Jollaksen vuoristossa se!

Heh! Tuksulla on käytetyt korut! Ja se on TYra Banks, muistakaa siellä Jollaksen vuoristossa se!

Johanna on kyllä uskomaton ihmisperse vailla aivoja. Johan tämä on todistettu. Ei kiitos enää Johannasta juttuja. Voisi hiipua maan rakoon.

Nuo kaikki korut Johannan kaulassa ovat muuten starojenkin käyttämiä kalliita desing koruja. Sen nimi on Barbie Collection, sarjan tuottaja on Tarina Tarantino. Mm. huippumalli Heidi Klumilla, Tara Banksilla, näyttelijöillä kuten Cameron Diazilla ja blondilla Paris Hiltonilla nähty ihan samoja koruja kuin Tukiaisella! Tsekatkaa vaikka itse netistä. Tuossa suuressa kuvassa oleva koru on mustavalkoinen Barbie sarjan suosituin merkki. Johannalla on makua!

Tuksulla vain ei liene tuuria. Kansakin ehkä ilkeätä.
Tää tyttöhä laulaa lempeästi. Eikä peppukaan tankohon tartu, pyörähtää ympäri kuin tuuliviiri…!
Vaikka lie tuksu tarjonnu vielä ne olvitkin, ja sitten herrat höyryssä sattuikin unohtaan taksimaksun.

Todella surullista että sattuu noita väärinkäsityksiä, ihmiset haluavat vain olla ilkeitä.

Johanna, ei aikuinen ihminen saa olla enää noin edesvastuuton. Minulla ei ole koskaan tapahtunut moisia väärinkäsityksiä. Ja miksi olet jäänyt keikan jälkeen viettämään iltaa? Eikö ammattilainen käy hoitamassa shownsa ja jatkaa sen jälkeen matkaa?

Joo kun ne Johannaa rakastavat ihmiset ja taksikuskit jotka häntä palvovat ovat tietysti ihan hiljaa, ja aina nämä loanheitto jutut tulevat julki Hymyn malliin! Hyvä Hymy, olet tasokas (paska) eikun tasokas (moraaliton) tasokas lehti!

Aina ihan turhaan, et ikinä Tukiaivo tee mitään väärin, omasta ”täydellisestä” mielestäsi. Narsistinen luupää ….

Kovin on monta sattumaa ja väärinkäsitystä Tuksulla elämässä sattunut.
Sitä huijaamalla ja puljaamalla elää niin tuommoista se sitten on.
Ota vähän lisää lääkkeitä ja viinaa niin mopo pysyy paremmin kädessä.
Mihin usko katosi yhtäkkiä?

Ei suomen poliskår ainoastaan tuksun turvin elätä itseään. Taitaa olla rutto rattaissa kansamme kärryissä.

”Poliisit lähinnä naureskelivat tilanteelle”? Känninen, persaukinen strippari ”keikalta” tulossa ja riitaa taksin hinnasta – ehkä pikkuisen konstaa tosiaan hymyilyttää…

Tässäkö ne luvatut hyvät uutiset Tukiaiselta? Jesh, selittelyä selittelyn perään. Miksi Tuxu veti julkisuuteen tämän sexivideoasian, jos homma on vielä rosiksessa kesken? Taitaa salaa toivoa, että otos eksyykin YouTubeen, kyllä olisi julkisuutta siellä!

Sattuu niitä väärinvetoja, sekä virhetekoja muillekin,
kuin tuksutypykälle. Silti uskon että moni meistä marisijoista tulisi mielellään tuksun torpalle ruohonleikkuutalkoisiin. Siellä päin on puhtaat vedet
ja raikastava savolainen sadeilma. Anna tuksu vaan tuulen puhallella, mutta varo kuitenkin, että kulkusi ei kangistu, äläkä lemmessä lannistu!

Täytyy sanoa, että Johanna on harvinaisen EPÄREHELLINEN ihminen.

Oma kommentti