Johanna Tukiainen uupui: ”Muutan pois Suomesta!”

Johanna TukiainenKohuleidi Johanna Tukiainen kertoo Hymylle lähettämässään tekstiviestissä harkitsevansa muuttoa Tukholmaan.

-Elämäni Suomessa on pilattu paskajulkisuudella, Tukiainen pamauttaa.

-En jaksa tätä lyttäämistä enää. En ansaitse sitä. Olen hyväsydäminen ja älykäs ihminen, joka ansaitsee paljon enemmän elämässä. Olen ihan loppu, hän huokaisee Hymy-lehdelle.

Neitokainen on harkinnut myös Kaliforniaan muuttamista.

-Joku roti täytyy asioilla olla. Ei kukaan ihminen kestä psyykkisesti tällaista loputtomiin. Monet ihmiset ovat muuttaneet tästä maasta paskan julkisuuden takia. Esimerkkinä Jussi Ahde, Linda Lampenius tai Rachel Kauppila.

Tuksun manageri Tuija Järvinen jäi juuri uupumislomalle julkisuuspaineiden vuoksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Jussi Ahde, Linda Lampenius, Rachel Kauppila, Tuija Järvinen

Kommentit

Paljon mielisairaita kommentoimassa taas. Suomalaisuuteen kuuluu kateus ja katkeruus. Johanna rules ja siskonsa kans..ootte upeita..

Hyvästi tuulenpesä!!! Ei kukaan kaipaa sua täälä !!!!!!

Taitaapa Tukholmassa asustella tai mistä sitä tietää…nythän Jossu pohti päikyssään muuttoa myös Thaikkulaan.
Tottahan se on että loka on lentänyt monia julkkiksia kohtaan. Ei kannata mennä mukaan ihan mihin vain juttuihin, tuo biisi lööppijulkkis oli kans kyl niin suoraa ironiaa kuin mikään voi olla.
Mutta jos 30 vuotias nainen käyttäytyy kuin teini, ei kyllä kaikki melat oo veneessä. Oikeesti hei! Jossuna lähtisin itse kyllä kauas pois! Ihmettelen miten terveenä voi tuossa klämyyrielämässä selvitäkään eteenpäin…

No olis ees toteuttanu ton uhkauksen… Olikohan oikeesti aikomustakaan muuttaa, vai oliko kaiken takana mahdolliset säälipisteet…

Tuksuhan vois lähteä Italiaan tekstittelemään Perluskoonin kanssa 😀 Saatais vielä ehkä aikaan oikein win-win, sekä Tuksulle että EU.lle.

Suomen kansakin tarvitsee pienen hermoloman Tuksusta. Kiitos tästä!

oot ihan ite huonon kuvas rakentanut. Mutta mun mielesta pahojen asioiden pakeneminen vasta onkin vittumaista. voit pysyä suomessa muttta lopeta tuo tahallinen julkisuuden hakeminen muuta vaikka pois helsingistä ja ala viettää normaalia perhe elämää. Älä lähe toimitajien ehdottamiin juttuihin mukaan ja pidä pääsi 🙂

Tämä uutinen pisti leveän hymyn huulilleni, toivottavasti sitten lähteeki. PERKELE!

Joo…Tuksu jenkkeihin Obamalle lähettämään viestejä…saadaan Tuksu Monica..

JES!

Tää oli paras uutinen ikinä. Monet yö unet jääny vähäksi kun tuon maalatun sontaläjän vahingossa jonku lehden sivuilla nähny. Mitä kauempana sitä parempi.

Hyvästi ja toivottavasti ei enää kuulla siitä ikinä.

Liikkeenjohtoa tukevien opiskelut jäi kun lensin ulos koulusta,sinne kun piti mennä aamusta ja minä kuin nukun iltapäivään krapulat pois että pääsee lisää ottamaan ja mun peruukki oli pesulassa ja kävelin sumussa koulun ohi enkä löytänyt sitä enää,maanjäristys ja ebola tuli kaupunkiin ja 4 demonia pizzalle ja meidän 2 huvilaa ni humanoidit vei ne sytykkeiks että pääsisivät grillaa,mun toinen silikoni tippu pisuaariin kun painepesurilla huudoin alapäätä jne,jne,jne,,,,

Kukapa tämän paskajulkisuuden on aiheuttanut ja julkisuuteen itseään tyrkyttämällä tyrkyttänyt? Johanna Tukiainen itse, mutta hänpä ei sitä muista. Hän on blogannut kahdessa eri viihdelehdessä ja kirjoittanut itsensä niin monta kertaa umpisolmuun (lue: muuntanut ”totuutta”), että ei ihme, kun hänelle nauretaan. Tanssitaitoa hänellä ei ole nimeksikään, laulutaitoa ei senkään vertaa.
Eilen ”kohumegajulkkuglamööriblondi” sanaili Maikkarin viihdeuutisissa asioita, jotka todistavat hänen järjenjuoksuaan. Kun painoa on tullut, takalisto levinnut entisestään, vaatteet kiristävät ja kaksoileuka kasvanut (huomasitte kai Iltiksen osin alaviistosta kuvatun videon?), vasta sitten hän katsoo napsimiensa masennuslääkkeiden käyttöohjetta ja huomaa, että painonnousu voi kuulua lääkkeen sivuvaikutuksiin. Vähän sama oli malaria-sekoilussa. Lähteä nyt Gambiaan lomalle ja jättää malarialääkitys ottamatta! No, jos kyseessä oli ekstrahalpa äkkilähtö, niin vahinkoja voi sattua. Mutta saatiinpa siitäkin stoorit aikaiseksi.
Tee meille palvelus, Johanna. Ole kerrankin sanojesi mittainen ja seiso niiden takana. Poistu julkisuudesta. Muuta pois Suomesta. Mutta: et voi, olethan julkisuusaddikti(kin?). Mitenkäs niiden ”liikkeenjohtoa tukevien” opintojen oikein kävi?

Mitäh? vieläkö toi urpo on täällä. Tarviitko pilleri-tuksu kanto apua vai etkö tiedä missä satama on.

Aika rajua tekstiä, jos ajattelee että itse olis kohteena. En varmaan kestäis, ja ymmärrän hyvin Johannan tunteet. Ihmistä kyllä täällä lytätään ja rajusti. Jotain koukuttavaa tässä kuitenkin on, koska mäkin täällä käyn näitä lukemassa.

Johannan älykkyydestä enkä kauneudesta voi oikeastaan sanoa mitään, mutta Johannan JULKISUUSKUVA mediassa on hiukan rähjääntynyt. Yleensä julkisuutta haluavat ihmiset pyrkivät pitämään julkisuuskuvansa moitteettomana, ja siinä tarvitaan usein ammattilaisten apua. Johannalla näitä taustavoimia ei ole ollut, ja siksi hän on tullut julkisuuteen aika kokemattomana ja liian luottavaisena. Nyt hän on kuitenkin läksynsä oppinut ja haluaa elämäänsä rauhaa.

Loppujen lopuksi..miljoona suomalista on karistanut tämän maan tomut jaloistaan. Olisiko sitten syynä tuo suomalaisten negatiivisuus ja kateus? Vai onko osa lähtiöistä niitä, jotka haluavat aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä? Jos uutta elämää haluaa aloittaa niin valitettavasti täytyy muunkin muuttua kun vaan maa. Se suurin muutos ihmisessä tapahtuu silloin kun ihmisen ajattelu ja oma käyttäytyminen muuttuu.

Toivon Johannalle iloa elämään..eikä näistä kirjoituksista niin paljon kannata ottaa nokkiinsa. Johannalle ei alkoholi sovi, ja sen kun jättää niin alkaa ajatuksetkin kirkastua.

Kaikkea hyvää

miks Tuksu lähtee, nyt joku vitun BB-Niko joutuu paikkaa sitä..lisää poskeen netti-TV:ssä

Vai ”älykäs” LOL!!! Hyvä jos muutat ”YEEEYEEE-E!!! GOODBYEE!!!!!!!”

Mä olen pahoillani, että olosi ei ole kotoinen kotimaassasi, vaikka omasta mielestäni kaikkien kukkien pitäisi saada kukkia täällä. Ja olen myös pahoillani siitä, että olet saanut negatiivista palautetta uskomattoman positiivisesta yrittämisestä. Monella olisi paljon opittavaa sinulta. On niin helppo haukkua muita, vaikka samaan aikaan harva pystyy tekemään sitä mistä haaveilee.

*Jos muutat, niin olet aina tervetullut takaisin!

Parempi jos muuttaisi venäjälle,siel tulisi ainakin laihaksi.
Muuten ihan ok nainen, mut vähän on tyhmä. Ei kyl normaali ihminen voi laula sellaista. Mutta en ymmärrä miks kaikki vihaavat sitä, onhan näitä tyhmiä naisia aika paljon. Muuten se Johanna on hyvä ja kaunis.

Ron Jeremy vois olla susta kiinnostunut. Se tekee asiallista viihdettä. Siinä hommassa ei pikku läskit haittaa.

Jee Jee. Fat Camp olis hyvä muuttokohde Tuksulle. Ja hei, voisit ottaa Kalinaisen ja Halmeen mukaas. Eipä tulisi heti ikävä. 3 kovaa yhdessä.

Hienoa Tuksu! Ota vielä Nykäsen Matti mukaasi, niin saadaan Seiska konkkaan!

Joko se häipy?!? Tervemenoo vaan. Löytyhän sultakin ees yksi älykäs ajatus.

jess!!viimeinkin toi älyy lähtee kuusee täältä pilaamasta suomalaisten mainetta!=)

…mul ois tyhjiä pahvilaatikoita..voin tulla pakkaan, Jossu, sun tavarat !
…mul ois myös ylimääränen 200 ekeä mun tilillä..voin maksaa sun menolipun täältä Suomesta pois myös…!

Sitä saa mitä tilaa possutuksu!!!! Siskos Julia on seksikäs herkku….et sinä =)

Kai sitä on pakattava tavaransa ja muuttaa takas suomeen. Siihen päättyi asuminen ruotsissa 🙁

missä välissä se jussi ahde on muka suomesta pois muuttanu?? 😀

Ei ne ota sita Ruottiin kuitenkaan…lahettavat takas 🙁
Lykkya vaan Tuksulle tulevaisuuteen, mihin ikina muuttaakin!

Muutatkin sitte helvetin uivelo tälle uutiselle:peukku:peukku vaikka epäilen ettei ole totta:(

Älykäs? Ei kestä julkisuutta? Ilmeisesti ei kuitenkaan riittävän älykäs, että pysyisi sitten pois julkisuudesta, jos ei sitä kestä.

Toivottavasti Tuksu lähtee. Itsensä ja koko Suomen kansan takia.

ei saatana!! shampanja pullot auki nyt juhlitaan , merihirviö poistuu!!

Mä en ole ikinä saanut toiveitani toteutumaan, mutta jos sinä tukiainen saisit unelmani toteutumaan! Ei ruotsiin sinun kannata muuttaa, muuta pohjois-koreaan. Sinne ehkä pääset, mutta pois et millään! Ja se sopii varmasti kaikille!

Mitä, mitä ?
Heinäkuu piti olla täyteen buukattu keikkoja. Keikkakalenteri ei vieläkään ajan tasalla. Kuka sitä hoitaa ? Eiköhän työt täydy tehdä ja sitoumukset hoitaa, oli sitten miten paha mieli taas jostain ? Aikuinen nainen vai tuuliviiri… Eihän tuollaisella mentaliteetilla pärjäisi normaalitöissä. Pakko on mennä töihin vaikka kuinka ketuttaisi. Pitäähän vuokrat maksaa ja muut laskut hoitaa ja vähän murua rinnan alle saada (makaronia ja tonnikalaa). Herää tähän maailmaan, sama se missä ikinä asuu. Aikuinen ihminen ja riippumaton julkisuuden ilmakuopista.

Jestas kun oli taas tärkeä uutinen. Uutiskynnys on matalalla, tai sitä ei ole ollenkaan. Miksi ei uutisoida jostakin järkevästä ihmisestä välillä.
Julkisuuden kipeä pitää olla kun ilmoittaa muutostaankin lehteen. Taitaa rahat olla vähissä. Kai Seiskassakin on sama ”uutinen” ? Hah hah…

Terve menooooo ja toivottavasti pidät lupauksesi että TODELLA LÄHDET TÄÄLTÄ YES YES YES!!!! Lupaa vielä olla antamatta suomalaisille lehdille yhtään haastattelua niin rukouksiimme on silloin vastattu!!!

Ihan oikein Tuksu tekisi, jos karistaa tämän maan tomut jaloistaan. Paljon on häntä haukuttu, ja osaan on ihan itse syypää. Elämä lähti kulkemaan hiukan liian kovaa ja mutkaisia teitä, joten on ihan Johannan omaksi parhaaksi, kun lähtee hiukan miettimään omaa elämäänsä rauhassa – ilman mitään julkisuuspaineita.

Minusta Johannan tarvitsee nyt rauhaa. Yhtään blogia ei enää kannata kirjoittaa, koska se glamour-kupla on jo ihan vitsi! Johanna ei tarvitse tekotukkaa, silikoneja, tekokynsiä, ulkomaanmatkoja tms. Ne kaikki on vaan kehitetty heikon itsetunnon suojamuuriksi.

Johanna, raitistu.. ja sitä kautta alkaa elämäsi tasapainottua. Mene johonkin luonnon helmaan rauhoittumaan, ja muista että toipuminen vie vuosia. MUTTA sinä toivut ja löydät oman ihanan itsesi!

Kaikkea hyvää sinulle!

Muissakin maissa kaivataan julkkiksilta ulkonäköä, taitoja, tietoja ja älykkyyttä. Tuskin on Tukiaisella vastaanotto missään muuallakaan kovin hyvä. Katso peiliin, aikasi meni jo.

laman keskellä kansa tarvitsee positiivisia uutisia ja Tuksun häipyminen on juuri sitä. Edellyttäen että pitää paikkansa.

..ettei yleisö pyydä Tuksua jäämään. Nyt menoksi, ei mitään syytä jäädä.

Hymy halusi uutisoinnillaan tarkistaa kuinka aktiivista porukka kesällä on! Mätäkuun juttu ja porukka pillastui!

jokohan tää tuksu vihdoin ymmärtää kadota julkisuudesta…ollu pitkään jo aika vaarallisilla vesillä ku kaikki inhoo tuota…niin makaa ku petaa.

Oliskohan Johanna sussa itessä jotain syytä tohon paskajulkisuuteen???!! Ei tietenkään…puhdas kuin pulmunen!

Lainaan omaa Iltalehden kirjoitustani:

Termi MEGAHITTI on nyt keltaisen lehdistön toimittajien (ja toki Tuksun) myötä saanut ihan uuden merkityksen. Esim. edesmenneen Michael Jacksonin ”Billy Jean”, ”Thriller” jne. eivät ole enää MEGAHITTEJÄ. Mega = 10 potenssiin kuusi, siitä potenssia +3 askelin: Giga, Tera, Peta, Eksa, Tsetta ja Jotta (joka 10 potenssiin 24)…. M.J:n biisit tästä eteenpäin vähintään JOTTAHITTEJÄ !!!

Korkeintaan jos lasketaan kuuntelijoiksi Tuksun miljoonat satiaiset, saadaan biisistä MEGAHITTI… Tosin taitaneet nekin otukset häippästä, ei niiidenkään sietokyky liene rajaton.

tukevainen on pilannut elämäni. minne voin osoittaa vahingonkorvaukset, ennenkun tämä tonnikeiju muuttaa ulkomaaseeseen?
lähetänkö laskun jollassaloseeseen??

tukiainen lähtee pois Suomesta! Ja kukaan meistä ei kaipaa häntä mitenkään! mut se ei ymmärrä realiteettia. pugsutuksu lähde oikeasti please!

LUKEEKO TUKIAINEN NÄITÄ KIRJOITUKSIA? JOS NIIN MITÄ NIISTÄ AJATTELEE, POSITIIVISIA EHKÄ 7 SADASTA.

Ihanaa Jossu ihanaa! Painu niin kauas kuin pippuri kasvaa, jooko jooko? <3

ite sä oot tollasen kuvan itestäs antanu. sählää minkä kerkee ja sit itkee. pitkä on matka tasapainoon elämäsi kanssa, ku et es yritä käyttäytyä tyhmää bimboa kummemmin.

Mistähän saataisiin Suomeen yhtä kaunis neito kuin Sheyla Hershey Brasiliasta?

Olisi varmasti saanut olla rauhassa Suomessakin, jos ei olisi ITSE pilannut mainettaan. Ehkä Johanna onkin hyväsydäminen, eikä kukaan ansaitse tuollaista MUTTA jos on itse kerjännyt tuota eikä ole tajunnut lopettaa ajoissa niin se on voi voi.
Älkää vielä innostuko, se tulee takaisin aina vaan.. 🙂

bye bye lööppipossu. Laita tekstari Obamalle ja kato kuinka käy.

Nyt vihdoinkin kun tilanne on tämä, että olet päättänyt lähteä kalastelemaan muiden maiden julkkiksia haaviisi, voisimme suomessa pistää oikein vakituisen-virallisen-LIPUTUSPÄIVÄN lähtöpäiväsi kunniaksi.
IKEKIN varmaan suostuisi liputtamaan kyseisenä päivänä, niinkuin meistä moni muukin.
Onnea valitsemallesi tielle, on se sitten kapea ja kuoppainen, tai pitkä ja leveä.

”Olen hyväsydäminen ja älykäs ihminen,”
Tässä vaiheessa repesin kunnolla.
Ja tuo ”paskajulkisuus” on hänen itsensä aiheuttamaa..

”Olen hyväsydäminen ja älykäs ihminen”

Heti valehtelee joten ei kannata luottaa siihen sen muuttoonkaan
sehän voi ihan hyvin valehella siitäkin

Sinne kaliforniaan ei niin vaan ”muuteta” pysyvämmin. Millä ikenillä tuo lehmä kuvittelee saavansa asumisluvan sinne? Ja juuri nyt, kaliforniassa on asiat niin surkeasti, että töitä on turha haaveilla löytävänsä. Joten … siinähän yrittää…

TÄMÄ PELASTI PÄIVÄN!!!!!! KERRANKIN UUTINEN JONKA LUKI HYMYHUULILLA.OIKEIN RUOTTALAISILLE KUN TUKSU MENEE SINNE SÄHLÄÄMÄÄN.,TÄMÄN KUNNIAKSI VOISI JOPA KORKATA PULLON PÖYTÄVIINAA JA VETÄÄ NUPIN TURVOKSIIN..

Ja hymy käärii rahat, kun tekaistaan tuollainen juttu. Seuraava juttu on sellainen, jossa tuksu kehuu kasvaneensa ihmisenä vahvemmaksi, eikä enään välitä lyttäämisestä ja päättää jäädä Suomeen. En usko, että jutussa on muuta tarkoitusta kuin rahastus. Tuksu on niin monta kertaa jo poistunut julkisuudestakin ja aina vaan se hyppää lööppeihin. Nämä salarakkaat ja turhat julkkikset alkaa jo kyllästyttää.

kommentit on negatiivista 98% ,ETTÄ TERVE MENOO SUTTURA TUSSU VAAN,KUKAAN EI SUA JÄÄ KAIPAAMAAN TÄNNE,MUUTA KUIN ULOSOTTOMIES..

kiitos…eiköhän suomen väkiolekkin jo kyllästynyt katsomaan tuksun pärstää…äkkiä pois !!!

JOO VI*** VOISITTEKO JÄTTÄÄ JOHANNAN RAUHAAN!! JOS ETTE PIDÄ HÄNESTÄ PITÄKÄÄ SE OMANA TIETONANNE…. EIKÖHÄN JOHANNA OO JO TARPEEKSI SAANU KUULLA TÄTÄ PASKAA MITÄ HÄNESTÄ PUHUTAAN !!! EN IHMETTELE YHTÄÄN MIKS JOHANNA HALUAA MUUTTAA POIS TÄÄLTÄ!!! KYLLÄ MINÄKIN MUUTTAISIN, JOS SAISIN NOIN PALJON PASKAA NISKAAN!!! VARSINKIN JOSTA LÄHESKÄÄN KAIKKI EI OLE TOTTA ! ei mulla muuta…

hymy o hyvä lehti : >

Sinne vaan tuksunmukaan. lienet varmaan ainut fani ?

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuksu, olet puhunut muutosta jo vuosia. Anna mennä, Suomeen pääsee aina takaisin kunhan lakkaa vastaamasta juorulehtien puheluihin ja lakkaa kehuskelemasta olemattomilla.

Voin mennä kaupungille keräämään vaikka kolehtia lentolippuihin, että saatais toi akka pois Suomesta. 🙂

Tuxun koko julkinen kuva on rakennettu paskajulkisuuden varaan, ja se paskajulkisuus on juuri se syy miksi hän yleensäkin nousi julkisuuteen, joten miksi hän nyt sitten valittaa että ”elämäni on pilattu paskajulkisuudella”. Sitä saa mitä tilaa, jos haluaa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä niin pitää sitten niellä kaikki se paska mitä se tuo mukanaan.

Sinä olet Tuxu ihan itse syypää kaikkeen, joten lopeta valittaminen tai sitten muuta sinne Ruotsiin tai ihan minne tahansa mahdollisimman kauas Suomesta. Minä en ainakaan jää kaipaamaan.

Hei mites tän vuoden rapufestarit jollaksessa ???? Mä oon hakenut tallinnasta viinatki jo valmiiks. Ethän sä nyt voi minnekkään maijamiseeseen muuttaa kun rapuördäilyt pitäis pitää sitä ennen!!!

Tuksusta tulee suuri julkkis ruottissa niinkuin Lindasta,
muista ny kumminkin osallistuu niihin euroviisuihin 🙂

No kuule teepä kerrankin se, mitä lupaat. Molskis ja loiskis, tervemenoa, eikä takaisin tuloa!

Jos sulla ei oo kasseja, kun ne Espoon assalla varastettiin, niin mä voin piffata väskyt, ettei siittä jää sun maastomuuttos kiinni.

MAHTAVAA,MUUTA VAIKKA HETI,KUKAAN EI JÄÄ KAIPAIMAAN! VOIN TULLA AUTTAMAAN KANTAMAAN MUUTTO LAATIKKOJASI! JOS SÄ VIISAS OLISIT,NI OISIT HÄIPYNY JO AIKAA SITTEN

Nythän Jossu saa roppakaupalla positiivista palautetta 😀 Tämä on ilon päivä monille, ihanaa.

Jos oot kerran niin älykäs, koita pyrkiä helvetti Mensaan.

Ihan turha sun on mistään vouhottaa, kun et mistään mitään ymmärrä. Painu Nigeriaan, ei tarvi enää purkkirusketusta.

”Elämäni Suomessa on pilattu paskajulkisuudella, Tukiainen pamauttaa.”

Etköhän Sä ole ihan itse aiheuttanu oman paskajulkisuutesi?

No mitä täällä kateellisten näätien maassa vielä notkut. Hopihopi, häivy!

Afrikka on hauska paikka, Afrikka on iloinen!

Afrikka on parempi kuin Kalifornia! Olisit kuin kotonasi! Hei hei! Mene jo! Voisit saada vielä kerran suuren väkijoukon saattamaan lentokentälle, siinä sitä vasta olisikin julkisuutta!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

… Suomessa on ainakin yksi ministeri menettänyt kasvonsa paskajulkisuudessa nyt syystäkin rypevän heitukan takia. 🙁

”-Elämäni Suomessa on pilattu paskajulkisuudella, Tukiainen pamauttaa.” :”D Kai sil nyt on paskaa julkisuutta ku koko muija on paska :–D

jos tuksu on ”ykköskaunotar” niin minä oon jeesus. 😀 😀 😀

Ei siis ruåttalaiset vie meiltä ihan kaiken. Turun sinappi ja Voimariini meni jo ja nyt ne varastaa vielä hemaisevan melkein pleipoi-Johannan!

Ja ketäköhän tosta paskajulkisuudesta voisi ehkä syyttää? Eihän se toki ole Tukiaisen oma vika ei! 😀 Muija oikeen tyrkyttää itseään paskajulkisuus-medioihin, niin noinhan siinä käy. Ja tosiaan: tuskin lähtee. Vähän niiku herpes: lähtee korkeintaan vähäksi aikaa pois, mutta tulee saletisti takaisin.

Taas saavat Ruotsalaiset vietyä ykköskaunottaren meiltä, kun täällä ei osattu pitää oikein. Samoin kävi Lampeniuksen tapauksessa.

mä maksan MENOlipun ja tuun tarvittaessa auttamaan pakkaamisessa.

Ei se mihinkään lähe..Se ku vain höpöttää taas..No jos sattuu niin hyvä tuuri että lähtee niin vie se Henna Kalunainen mukanasi! Mutta mille me suomalaiset sitte saatas nauraa..Kaks piippunen juttu kyllä…… :/

Onko Johanna sulla ylimääräistä lada ( 1200s) kampiakselia myytävänä? Vaihdossa voisin antaa hyvät taunuksen talvirenkaat. Tiedän että tykkäätte Jullen kanssa autoista niin tuli mieleen kysyä tätä sinulta. Voin tulla laajasalosta kyllä hakee jos kaupoille päästään.

Mitä maksaisi sellainen dols keikka tänne meidän paikallisosaston lada tapaamiseen ? Tykkäättekö muuten enemmän klassikko nappisilmä ladasta vai uudemmista 2107 malleista ?

Hyvää kesää sinulle!! Ps kalenteri ois kiva yllätys!

Olen samaa mieltä että ite oot oman julkisuutes pilannu. Jos tullaan esiin otsikoilla jotka pilaa jonkun elämän ja ei osaa mitää tekemistää katella kriittisellä silmällä niin ansaitsee kaiken sen ”paskan”.

Ja kun tempastaan vaikka mitä ihmeellistä ja poistutaan diivamaisesti joka toinen viikko julkisuudesta nii MITÄ VOI ODOTTAA?

Mitä merkittävää tämä Johanna on saanut aikaiseksi, siis jotai hyvää.. Kertokaapa se.

Kolehti pystyyn, meno lippu tukholmaan ei maksa 200€ enempää, tosin olethan julkisuuden henkilö niin viedäänkö sinut yksityiskoneella?
Sen luokan laulaja tähti olet että siinä kalpenee suomen muut karaoke laulajat!

Rachel Kauppilaa on myös aivan turha pitää minään julkkimona, tai no menee sinne turhiin, kyseinen nainen on joka miehen vaimo ja taisi miehet loppua suomesta tai siis korjataan rikkaat miehet….

Menehän sinne USA:han Miki Rourken luokse asumaan eikös se ole tekstaillut sinulle ahkeraan, kerrohan vai lähettääkö hän ne sinulle yöllä vai päivällä?

Itteppähän paskajulkisuutes aiheutit ja pitää vielä joka paikkaan oikee tyrkyttää itteään että paskajulkisuutta varmasti tulee! TERVEMENOA VAAN! TAKAISIN EI OLE TULEMISTA!

ÄLÄ MENE! Mun elämä on pilalla jos mun ainut elämän ilo muuttaa pois :'( Ensin Michael Jackson ja nyt Johanna Tukiainen…

No miten on, oletko korjannut välisi Racheliin? Rachel on nimittäin tietoinen, miten nettitelkussa kerroit neekereiden olevan sinua alempia ja tyhmiä. Ehkä Rachel lähtikin Suomesta juuri kaltaistesi typerien ahdasmielisten rasistien vuoksi?

Ei nyt uskaltais ääneen sanoa, mutta ei se elämä sen kummempaa missään päin maailmaa ole. Joka puolella arvostetaan koulutusta, ahkeruutta, kädentaitoja, ihan oikeita laulunlahjoja ja ihan oikeasti hyvää ulkonäköä. Tuksulta kun ei mitään näistä löydy, niin saattaa uupumus yllättää niin Kaliforniassa, kuin Tukholmassakin.

Ensin Jackson sitten tämä!!
Joulu tulee ajoissa tänä vuonna.

joo ruotsii vaa ei kukaa jaksa kattoo tot rupikonnaa FUCK OFF!

Voi hitto ku se lähtiski, epäilen vaan että ei tule mitään…

Täältä kans muutama kymppi lohkeaa heti, mutta vain MENOlippuun ja kirjallinen vakuutus pitää saada, ettei toi koskaan palaa!

Se on sitten muutettava tuksupuksu,niin monessa lehdessä on jo juttu siitä että lähdet. Pysyisit kerrankin sanojesi takana.

Joku vois perustaa jonkun yhteisön jossa kerätään rahat matkalippuihin ja annettais vielä kuukausittain rahaa asumiseekin, tosin vaikka vaan niiksi jokaiseksi kuukaudeksi jonka malttaa pysyä täältä ja julkisuudesta pois.

Tämäkin vaan julkisuustemppu taas. Se mihinkään ole menemässä niin kauan ku roskalehdet juttua vääntävät.

Voiko Ladyn sanaan luottaa ? Voisiko joku lehti yms taho avata suoran tilinumeron jonnekin matkatoimistoon / lentoyhtiöön MENOlippua varten?

Täältä irtoaa muutama kymppi heti jos lupaus pitää ikuisesti!

/MONET IHMISET OVAT MUUTTANEET POIS PASKAJULISUUDEN TAKIA ESIM: Jussi Ahde. Tässä taas esitit todella kuinka helvetin tyhmä olet. JUSSI KOKKELI AHDE joutui lähtemään koska veti jopa kympin uutisissa livenä pulverit nokkaansa. Munasi itsensä kympillä niikuin sinä pelletukiainen että hei vaan ja lautalle!!!!!!!

”-Elämäni Suomessa on pilattu paskajulkisuudella, Tukiainen pamauttaa.”

Ettei olisi itse aiheutettua? 😀

Hei hei! Voin lähteä henkilökohtaisesti viemään, tai maksaa liput.

Jopa tässä maassa jokainen julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä pyrkivä pystyy itse vaikuttamaan siihen, minkälaista julkisuutta saa osakseen. Suomessa on paljon ihan OIKEITA julkisuuden henkilöitä, joista ei koskaan näe lehdissä kirjoitettavan miten he ovat esim nenä ruvellä kännissä kaatuilleet tai kenelle he tekstailevat

hyvää matkaa

”-Elämäni Suomessa on pilattu paskajulkisuudella, Tukiainen pamauttaa”
Kukakohan tämän on aiheuttanut? 😀 Olisikohan Tukiainen itse? Matti Nykänen – Mervi Tapola tyyliin soitetaan hymylle tai seiskaan kun on rahat loppu ja mennään tyylillä kolaamaan naapurin mummon lumet pihalta pois ja lehti kirjoittaa siitä jutun.

siis mitä? itse tukiainen lähettelee naurettavia tekstareita lehdelle ja sitten vielä ihmettelee huonoa julkisuuttaan. itse tekee itsestää esineen esiintymällä julkisuudessa ja kertomalla tyhmiä kommentteja ja sitten valittaa kun kohdellaan sen arvoisesti.

”Kuka on toi sun jäätävä horo?
kaunis kuin mortal kombatin Goro.
Biatchi on kuin se blondi Jossu
ballerinapukuun puettu lööppipossu!”

-Ote Cokkelin Civittaejaet -yhtyeen uudesta biisistä. Löytyy mikseri.net:stä jos joku haluaa.

Jos on halunnut julkisuutta, siis pelkästään julkisuutta mihin hintaan tahansa, siitä ei loppujen lopuksi jää kuin paska käteen. Varsinkin jos on itse aiheuttanut ”paskajulkisuuden”.
Huvittavaa on varsinkin Tukiaisen tapauksessa se että henkilö pitää ”julkisuuden henkilönä” oloa jollain tavoin suurenakin arvoasemana ajattelematta pätkääkään miten tuo asema on saatu. Paskatempausten kauttahan se tuli, ei millään yleisesti ihmisten arvostamalla tavalla…Ja sitten itketään kun kaikki ei pidäkään ”julkisuuden henkilöstä”. Voi hyvää päivää tuota järjen juoksua….

Meil ei oo just nyt käyttöö sulle… Joten lähe menee vielä kun ehdit!

Vihdoinkin. Tätä on odotettu! Ja itseään saa syyttää tuosta paskajulkisuudestaan josta nyt niin itkee, välillä sanoo haluavansa pois julkisuudesta, ja kuitenkin tekee aina jonkun uuden julkisuustempauksen. Ja itserakkaus paistaa jokaisessa haastattelussaan läpi…

Johanna Tukiainen Aamulehdessä:
Tuntuu hyvältä kun näkee kasvonsa lehdessä
Torstai 9.7.2009 klo 14.27

Hieman on ristiriitaista. Kai se tienaa kertomalla eri lehdille eri juttuja. Huoh.

Rajat kiinni vaa, kun päässyt ulkomaille. Vaikka sikainfluenssan takia;)

Älä Johanna jaksa vetää tuota Lindaa mukaan jokaiseen valivali-juttuusi, hän on sentään arvostettu muusikko eikä varmasti halua julkisuuteen missään sinun liittyvässä jutussa!

Ei Linda ole koskaan ilmoittanut muuttaneensa Suomesta huonon julkisuuden takia, itsehän se antaa kokoajan haastatteluja kuvineen nimenomaan suomalaisiin viikko- ja iltalehtiin, viimeksi vauvakuvien kera. Linda muutti Ruotsiin töiden perässä ja nyt asuu siellä koska hänellä on ruotsalainen mies jolla myös työ siellä.

Onko se niin vaikea ymmärtää?

Leave Johanna alone! She has done nothing to you BYÄHÄHÄHÄHÄ!!

Tiesittekö että varsinkin Ruotsin suomalaiset ja ruotsalaiset nauravat myös tuolle, ainakin täällä Tukholmassa 😀 Luetaanhan täälläkin suomalaisia lehtiä ja katsotaan Suomen tv-kanavaa. Ruotsissa asuu kovasti töitä tekeviä suomalaisia jotka halveksii sellaisia jotka yrittää päästä helpolla ja laiskottelemalla, ja jotka narraa ja puhuu mitä sattuu.

Ruotsin lehdissä häntä on tituleerattu vähemmän ystävällisillä nimikkeillä Kanervakohun aikana.

Vittu! Viimeinki se lehmä lähtee! Kiitos tästäkin päivästä! Mee sinne tukholmaan ja pistä vaikka vähä tekstaria kuninkaalle ni pääset sieläki lööppeihin…hmm…löpko! 😀

TOIVOTTAVASTI HÄN EI LÄHDE, NOIN KAUNIS JA IHANA PERSOONA !!! SUOMALAINEN UNELMA

Niinpä niin, painuu kuitenki Amerikkaan ja seiskapäivää käy kuvaamassa sitä harvase viikko…

JOO VI*** VOISITTEKO JÄTTÄÄ JOHANNAN RAUHAAN!! JOS ETTE PIDÄ HÄNESTÄ PITÄKÄÄ SE OMANA TIETONANNE…. EIKÖHÄN JOHANNA OO JO TARPEEKSI SAANU KUULLA TÄTÄ PASKAA MITÄ HÄNESTÄ PUHUTAAN !!! EN IHMETTELE YHTÄÄN MIKS JOHANNA HALUAA MUUTTAA POIS TÄÄLTÄ!!! KYLLÄ MINÄKIN MUUTTAISIN, JOS SAISIN NOIN PALJON PASKAA NISKAAN!!! VARSINKIN JOSTA LÄHESKÄÄN KAIKKI EI OLE TOTTA ! ei mulla muuta…

hymy o hyvä lehti : >

Vois tuksu kattoo peiliin. Itse on pilannut elämänsä PASKAjulkisuudella.

Kukaan ei pakottanut laittamaan viestejä Ikelle tai luovuttamaan niitä ITSE lehdille.

Itse tyrkyttää itseään PASKAjulkisuudella lööppeihin.

Sitä saa mitä tilaa.

Johan tuo on aikaki…. JOS se nyt mihinkään edes lähtee…

Tuksu on vain hieman naiivi, mutta tämä hyeenan lailla käyttäytyvä manageri sai ansionsa mukaan. Toivottavasti pysyy poissa Suomen viihdealalta pysyvästi.

Kuules pimatsu. Kukahan se on itsensä paskajulkisuuteen tunkenut? Katsopas peiliin, äläkä syyttele muita.
Tervemenoa vaan, äläkä tule takaisin.

Juupa. heitti oikein urakalla keikkaa (yks biisi) ja uupui.
kaikki muuhan oli vain lehdistöä.

Hei hei…kerro aika ja missä niin tulen katsomaan, että kone varmasti lähtee.

PLIIS TUKSU! SUOMEN KANSA MAKSAA SINULLE LIPUT, MENE JO!

Lupaat vaan. Mikään mitä lupaat, ei pidä. Mutta tässä hankkeessasi koko Suomen kansa on takanasi. Se Kalifornia olisi parempi ajatus kuin Tuhkolma, se on niin paljon kauempana.

Voin lyödä pääni pantiksi ettei se minnekkään lähe. Kaipaa kummiskin huomiota ja julkisuutta sen verta paljon ettei se sitä muualta saa kuin suomen roskalehdistöltä, joka ei tuonne yllä.

VOI TÄTÄ ILON PÄIVÄÄ!! (johtaja tuuran äänellä kyynelten saattelemana)

Hieno juttu Tuksu! Uiveloissa pimpeillään ja tekstari Ikelle. Onhan siinä meriittejä kerrakseen. Voiko noiden jälkeen olla tiedossa positiivista julkisuutta? Kiitos ja tervemenoa. Miksi edes kirjoitan tänne mitään? Myönnän, alentavaa.

Menes äkkiä sinne missä blondeja kasvaa ja kato peiliin pullukka possu

Jos lopettaisi sen sekoilun ja säätämisen, niin ketään ei kiinnostaisi.
Saisi varmaan olla ihan rauhassa

jesss! molempien maiden älykkyysosamäärä nousee rutkasti. Tervemenoo!!!!

Oma kommentti