Johanna Tukiainen vaihtanut kirjansa Ruotsiin – halunnee vaimentaa häirikkönsä

Kohukaunotar Johanna Tukiainen on Hymyn saamien tietojen mukaan muuttanut kirjansa Ruotsiin, jossa myös hänen perheensä, isä, äiti ja sisaruksensa asuvat.

Johannan elämää läheltä seuranneet kertovat, että Johanna haluaa keskittyä odottamaan pienokaistaan rauhassa ja ilman arvostelua ja ylimääräisiä katseita.

Johanna mitä ilmeisemmin myös synnyttää Ruotsissa.

-Johanna on kyllästynyt siihen, että jokaista hänen liiikettään seurataan. Hän ei varmasti halua tulla jatkuvasti paparazzien kuvaamaksi kaupungilla odotusaikanaan. Oma lukunsa on sitkeät häiriköt, jotka soittelevat näyttävistä julkkiksista kaiken maailman perättömyyksiä ja ilmiantoja. Sitä Johanna ei halua, jonka vuoksi hän ja lapsi ovat tulevaisuudessa ruotsinsuomalaisia, Hymylle juoruillaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Vauva, odotus

Kommentit

Tuksu vaan unohtaa, että myös siellä ruottisessakin toimii lastensuojelu ihan niin kuin täälläkin ja toiminta tuskin on yhtään sen erilaisempi. Samoista syistä sielläkin se lapsi viedään, eikä sillä ole niin mitään tekemistä minkään vainon kanssa. Ihan työtään tekevät, niin kuin kuuluukin. Tuksu vaan luulee olevansa kaikkien lakien ja sääntöjen yläpuolella.
Plus että Tuksu muuten lukee hymyn Tuksu-keskustelua ja se on jo varmistunut moneen kertaan. Luulen, että hän lukee näitäkin kommentteja, koska ei vo elää ilman huomiota.

Näyttävä nainenhan tuo tosiaan on, kaikki on näytetty niin livenä kuin kuvissa moneen kertaan.

Monet ihan oikeat julkkikset on pystyneet salaamaan raskautensa paparazzeista huolimatta. JOhanna teki toisin ja myönsi raskautensa Seiskalle heti. Ihan naurettavaa ei-julkisuuden henkilöltä. Suomen terveydenhuoltoa se Ruotsiin on paennut.

”jatkuvasti paparazzien kuvaamaksi” on taas niin harhaset kuvitelmat. ”Kohukaunotar” itse kyllä jakelee kuviaan eri foorumeissa ahkerasti. Ja maksavat asiaakkaat räkäläkeikoilla toki taltioivat näyttävän julkkiksen esiintymisen. Ja siltikin edelleen JOhanna näitä keikkoja Suomeen myy, eikö kaupppa käy Ruotsissa, vuosia odotetut uudet laulubiisitkin on valmiit.Jos JOhanna ihan todella yksityisyyttä haluaisi, niin keikkailu tulisi jättää menneeseen, terkkuja sinne JOhannan lähipiiriin.

Kohu KAUNOTAR!!! mikä kaunotar. Missä? Tunkki pakenee lastensuojelua suomessa koska tietää että moninaiset ongelmat saattaisivat aiheuttaa lastensuojelun väliintulon ja kuka nyt semmosta haluaisi, et joku muka rajoittais omaa elämää.

” Johanna on kyllästynyt siihen, että jokaista hänen liiikettään seurataan.”

Aikanaan eläinsuojeluviranomaiset seurasivat Johannan touhuja, aina tarkistuskäynneillä koirien jätöksiä lattioilla, jonkun tuomionkin hän noista sai.
Olikohan Johannalla nyt pelko että seuraavaksi seuraisi hänen touhujaan lastensuojeluviranomainen, koirien jätöksiä lattioilla ja lapsi siihen konttaamaan.

Johtuisiko tuo tukiaisen ruotsiin muutto myös siitä että veijo heitti pihalle maksamastaan asunnosta?

Oma kommentti