Johanna Tukiaisen manageri hakattiin!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managerina ja tuottajana tunnetuksi tullut Tuija Järvinen on järkyttynyt. Hän vietti muutama päivä sitten iltaa iisalmelaisessa ravintolassa, kun hänen päälleen käytiin. Manageria tuupittiin ja hänen hiuksiinsa tartuttiin kiinni wc:ssä.

-Onneksi ystäväni tuli väliin. Tiedä miten olisi muuten käynyt. Nämä olivat nuoria naisia. Heidänlaisillaan ei ole minkäänlaista kunnioitusta, eivätkä he tajua, että teen julkisuudessa vain työtäni, Järvinen toteaa Hymy-lehdelle.

Hän kertoo jatkavansa musiikkituottajana. Uhkailut ja kiinnikäymiset eivät sitä estä.

-Säälin noin heikkoja ihmisiä, Järvinen sanoo Hymylle.

-Ihmiset eivät tajua päätyvänsä julkisuuteen, kun uhkailevat minua. Sen kyllä päätin, että aion muuttaa eteläiseen Suomeen. Lähteepähän Savosta sen ainut naisjulkku. Mistäköhän sitten puhutaan? En olisi voinut uskoa, että näin katkeraa käytöstä kohtaan näillä seuduilla.

Järvinen uskoo, että hänet myös henkilöidään jollain tapaa Johanna Tukiaseksi.

-Kyllä tässä on tiettyihin tilaisuuksiin syytä palkata henkivartija minunkin. Eräs nainen tuli sanomaan, että Johanna on erittäin kadehdittu, ja nyt minut rinnastetaan häneen. Nimenomaan naiset ovat aggressiivisia, Järvinen (kuvassa) mieltää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti