Johanna Tukiaisen manageri hakattiin!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managerina ja tuottajana tunnetuksi tullut Tuija Järvinen on järkyttynyt. Hän vietti muutama päivä sitten iltaa iisalmelaisessa ravintolassa, kun hänen päälleen käytiin. Manageria tuupittiin ja hänen hiuksiinsa tartuttiin kiinni wc:ssä.

-Onneksi ystäväni tuli väliin. Tiedä miten olisi muuten käynyt. Nämä olivat nuoria naisia. Heidänlaisillaan ei ole minkäänlaista kunnioitusta, eivätkä he tajua, että teen julkisuudessa vain työtäni, Järvinen toteaa Hymy-lehdelle.

Hän kertoo jatkavansa musiikkituottajana. Uhkailut ja kiinnikäymiset eivät sitä estä.

-Säälin noin heikkoja ihmisiä, Järvinen sanoo Hymylle.

-Ihmiset eivät tajua päätyvänsä julkisuuteen, kun uhkailevat minua. Sen kyllä päätin, että aion muuttaa eteläiseen Suomeen. Lähteepähän Savosta sen ainut naisjulkku. Mistäköhän sitten puhutaan? En olisi voinut uskoa, että näin katkeraa käytöstä kohtaan näillä seuduilla.

Järvinen uskoo, että hänet myös henkilöidään jollain tapaa Johanna Tukiaseksi.

-Kyllä tässä on tiettyihin tilaisuuksiin syytä palkata henkivartija minunkin. Eräs nainen tuli sanomaan, että Johanna on erittäin kadehdittu, ja nyt minut rinnastetaan häneen. Nimenomaan naiset ovat aggressiivisia, Järvinen (kuvassa) mieltää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Kyllä täällä suomessa vanha sanonta todella on paikallaan, ”kateus kiimankin voittaa”. Kun ihmistä haukutte, kettokaa ihmeessä omat työnne ja saavutuksenne, kaikki haukut minusta perseaukisten duunarien kateutta.
Masaj

Julkkis? miks vast nyt kuulen nimen ja nään naaman?? kohtuu turha sanoo itseänsä julkkikseksi jos ei todella ole edes lähelläkään?

Hieno taas toi tuksun lentopusukuva. Mutta toisaalta: Ostaisitko tuijalta edes käytetyn peräkärryn?

Miksi et tee pahoinpitelystä rikosilmoitusta? Ai niin ethän sinä kehtaa mennä asemalle kun sinut nauretaan ulos sieltä. Eiköhän se tutkintapyyntö lööppipaska biisistä riittänyt poliiseille. Teit sitten kerralla itsestäsi suomen uusimman ja naurettavimman pellen. Miltä tuntuu olla PELLE?

Säälin Tukiaista eikö se tajua että tämä Tuija ratsastaa hänen siivellään ja miten tämä Tuija voi sanoa itsestään manageri???

Risto Reippaalle. Tuksu kaunis ja rikas,ylipainoinen läski ja verot ulosotossa,Siinä meillä rikas.

Yhtä turha kuin tukiainen? Toki tuksu on turha, mutta kyllä tämä huijapuija on noloimmista noloin, turhista turhin. Varsin epätoivoinen pitää olla ihmisen tyrkkyydessään….

Musiikkituotaja RUAHRUAHRUAHAHAHAHHHH¤#¤#¤#¤# PENNIÄKÄÄN EI OLE SAANUT TUOTOKSISTAAN ,KAIKKI MENNYT JA SOITTELLAAN LEHTIIN VAIKKA MISTÄ ASIOISTA. Yhtä turha kuin tukiainen.

johanna on hyvä laulamaan ja kaunis ja siveäkin vielä ,onhan hän uskossa.toivottavasti hän pääsee edustamaan suomea euroviisuissa kuten hän on toivonut niin saadaan taas suomeen voitto.politiikassakin olisi hänellä paljon annettavaa.johanna sanoo olevansa älykäs joten älkää te muut tollot alkako urputtamaan.olette vain kateellisia kun toinen on kaunis ja rikas ja varsinkin julkku.

Lööppijulkis on hieno piisi! Johanna on kaunis nainen! Ja hyvä laulaan! Rakastan Matti Vanhasta ja Nova groupia!

Kuvittelee olevansa ”musiikkituottaja” sen yhden floppibiisin jälkeen.
Lööppijulkkis on luultavasti Suomen surkein loilotus.

Dadaa! Taas nimi lehdessä (molemmilla tyrkyillä samalla kertaa) ja oikein kirjoitettuna! Jeshh, leikekirjaan!
Mikä meriitti: ”Johanna Tukiaisen managerina ja tuottajana tunnetuksi tullut…” Yhtä hyvät ”ansiot” kuin tuksulla – ”Tekstiviestinkohun aiheuttajana tunnetuksi tullut…” ja viimeisimpänä ”Slut of the week”! Voe iisalamelaisparkoja, lienevät jo kansanliikettä kasaamassa, että saadaan menolippurahat. Ihan minne vaan.

En kyllä ikipäivänä kadehdi Johanna Tukiaista tai manageriaan Tuija Järvistä, enkä muitakaan tyrkkyjä. Ei ole aihetta.
Masentunut, loppuunpalanut, julkisuudesta vetäytyvä, Suomesta pois muuttava… joopajoo, samaa kastia nää kaks naista. Vaikka mitä tapahtuu, niin niin kovaa järkytystä ei ole, etteikö Hymylle pystyisi siitä kertomaan.
Tätä ei kannata tulkita siten, että ihannoisin väkivaltaa. Päin vastoin. Mutta ei kapakan vessassa tapahtuneesta, kuin muustakaan, tarvitse raportoida koko ”kateelliselle” kansalle.
Terv. opiskellut, työssäkäyvä, veronsa maksava, ulkomaillakin oikeita töitä tehnyt perheenäiti.

Hmm veikkaan että tässä ei edes kerrota koko totuutta.. en usko oikein että kukaan käy kenenkään kimppuun syyttä suotta tms..vain siksi että on wannabee julkkis. jospa tämä täti oilisi vaikka aukonut päätään tytöille tai etuillut vessassa tms..

”Hän kertoo jatkavansa musiikkituottajana”
Lööppijulkkis on luultavasti huonoin kappale, mitä suomessa on tuotettu.
Siitä on hyvä jatkaa ”tuottajana”.
Tekstin tekemisestä ei hajuakaan ja solistin laulattamisessa olisi pitänyt puuttua siihen aneemiseen yninään ja saada edes siten jotain potkua siihen kammottavaan tekeleeseen.
Vai musiikkituottaja? Anna mun kaikki kestää.

Heh tiedän nämä naiset ja ylpeä olen ei kukaan jtukiaisen ystävä voi järkevä olla.

Voi luoja! Ottamatta millään tavoin kantaa tämän tuottajan tuottamisiin/ Johanna Tukiaiseen on ihmeteltävä joidenkin suhtautumista toisiin ihmisiin. Jos nyt kaikki aikuiset ainakint antaisvat jokaisen tehdä vapaassa maassa työkseen just sitä mitä kukakin haluaa, eikä kukaan missään nimessä kävisi kehenkään käsiksi, vaikka ko ärsyttäisi kuinka kovasti tahansa! Minua ei ainakaan liikuta tippaakaan, mitä jotkut julkisuudessa hölmöilevät, OMAN elämänsä seppiä kaikki, eikä se minun maailmaani hetkauta.

Asun Stadissa, en tunne näitä kalakukon pyörittelijöitä.

Eli se on siis Kuopion Paris Hilton.

Hieno, Savon lahja maailmalle!!!!!!!!

Savon ainoa naisjulkkis………………………….. kuinka yössä ihminen voi olla?! 😀

Kuka on tää Tuija?

Oliko se maajussile morsian ohjelmassa?

Vai onko se Tukiaisen äiti?

Muistaakohan Tuija kun takavuosina vokotteli alaikäisen tyttärensä kaverin kotibileissä…. Mahtaa teinipoikaa nykyään hävettää.

Kukaan EI ole kateellinen Johanna Tukiaiselle tai Tuija Järviselle, ette ole kumpikaan mitään niin merkittävää, että viitsisi kadehtia. Suuria julkkiksia ette myöskään ole. Ennen Kanerva kohua en ollut kuullut Johanna T:stä mitään ja Tuia J:stä vasta lööppileh…julkkisbiisin myötä. Useimmat suomalaiset varmasti on samaa mieltä.

Noissa ryyppyporukoissa aina rähjätään ja riidellään. Ei ole ensimmäinen kerta, kun itseään ns. syyttömänä pitänyt juoponut näkeekin syyn muissa kuin itsessään.
Katsohan itseesi ja lopeta juominen.
Jossusta ja tästä hänen manageristaan kyllä huomaa miten turmiollista viina voikaan olla! Elämä on ainutkertainen lahja eikä sitä pidä riidalla ja juomisella pilata. Tärkeintä ihmiselle olisi saavuttaa mielenrauha.

Naurattaa!!!
! ”Lähteepähän Savosta sen ainut naisjulkku.”
”että Johanna on erittäin kadehdittu, ja nyt minut rinnastetaan häneen.”
Heheee hee.
Älä oikeasti muutatänne etelään, kurnuta sitä sontaa vaan siellä misä olet tottunut ”julkkiksena” olemaan.
BTW toi kuva jutun yhteydessä; ketä se esittää kun en minä eikä kaveriporukkani tunnista häntä?

taisi itse hakata itseään että ois jotakin jutun aihetta.ei kukaan voi olla kateellinen noin rumille ja tyhmille akoille kuten tuksu ja tämä savon häpeäpilkku joka luulee olevansa julkkis.mutta hyvä näin,onpahan jotakin jolle nauraa näinä vaikeina aikoina.

Nyt selvisi tämänkin mummon motivaatiot Tunkin managerointiin, se haluaa olla julkku.

Kyllähän tuollaisesta tuuppimisesta varmaan on tehty rikosilmoitus, näin ainakin oletan, lol ;D

Ei tää Hymyn uusi pelle ole yhtä hauska kuin Tukki. Ei tosin yhtä rumakaan.

Julkkis? BAHAHAHAHAHA! Kylläpä sai makeat naurut, ja joo muuta ihmeessä etelä-suomeen vielä pahempaan sakkiin saatat törmätä! 😀

”Onneksi ystäväni tuli väliin”. Niinpä. Tuntuu nuo ystävät olevan kortilla molemmilla, sekä Tuijalla, että Tuksulla. Taitavat olla katoava luonnonvara, kun kummankaan yhtään ystävää ei ole koskaan kukaan muu nähnyt. Tosin saattaahan tuo ns. ystävä olla jokin olento muista sfääreistä vrt. pizzan paisto demoneille jne..

Kerropa nyt vielä tuikku, mistä ihmeestä tunkille voi joku olla kateellinen? Mitäpä luulet, miksi sait nokkaasi? Mieti kuule tuikku sitä ja poistu julkisuudesta, nääs täällä Helsingin seudulla ei tykätä turhaketyrkyistä yhtään sen enempää, kuin Savossakaan.

Savon ainoa naisjulkku, joo, heh, vähän on sulla kuule isot kuvitelmat itsestäsi.

Parempi, kun et ole missään tekemisissä tunkin kanssa, olethan saanut ”managerointisi” jälkeen hänelle (jos mahdollista) vielä lisää vihamiehiä ja ennen kaikkea tunkkia naureskelevia ja pilkkaavia ihmisiä. Et nyt oikein osaa tuota managerointia, joten jätäthän sen ammattilaisille ja kun et osaa mitään muutakaan (paitsi yrittää säälittävästi itse pyrkiä toisten siivellä julkisuuteen), niin ymmärrä nyt ihmeessä poistua sinne mitättömyyteen, mistä olet tullutkin.

Oma kommentti