Johanna Tukiaisen manageri suojattinsa jalanjäljille: Nakukuvat!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managerina tutuksi tullut Tuija Järvinen näyttää omaavan ronskin annoksen huumoria ja heittäytymiskykyä. Kun Hymy tiedusteli, olisiko itsekin kosolti julkisuutta tempauksillaan ja kannanotoillaan hankkinut Järvinen valmis seuraamaan suojattinsa jalanjälkiä ja suostumaan eroottiseen kuvasarjaan, vastaus oli yllättävä:

-Hui! Kyllä se varmaan kävisi, mutta ensin on syytä pitää dieettiä lääkärin valvonnassa, Järvinen naurahti Hymylle.

Järvisellä olisi jo näkemyskin kuvista:

-Jotain Anu Saagim -tyylistä, hän heittää arvoituksellisesti.

Nähtäväksi jää, ovatko Järvisen, entisen Miss Suomi -finalistin, alastonkuvat vielä joskus totisinta totta.

-On tämä julkisuus kyllä merkillistä. Eilen baarissa porukat seurasivat minua koko ajan. Pakkohan tässä on uskoa, että olen jo melkoisen tunnettu, Järvinen ihmettelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Anu Saagim

Kommentit

Moicca!

Kyllä Tuija on kuumaa kamaa…..löysät lerssit! Kattokaa peiliiin ja hävetkää…

Ihmettelin ihan samaa kuin edellinen. Ei Tuija Järvinen toki ruma ole, mutta ihan tusinatussu niin kuin Tukiainenkin. Nyt kaikki naapurintytöt alastonkuviin – helpolla pääsee!

Kukahan tuon naisen oikeasti tunnistaa jos kadulla/baarissa tulee vastaan? Samannäköisiä ämmänläsyjä on Suomi pullollaan. Että mahtaa olla kyllä nuo ”koko ilta baarissa seurattiin” -jutut samanlaista mielikuvituksen tuotetta kuin suurin osa Tuksun suurista seikkailuista.

Mitä mieltä lyönnistä? Osuiko hyvin? Olinko kova jätkä? Kiitos kaikille, jotka olette tukeneet minua tässä hienossa tehtävässä, jonka tein vain ihan omaksi huvikseni. En halunnut julkisuutta. En missään nimessä.

Ostakaa tauluja! Perkele OSTAKAA TAULUJA JA TULKAA NÄYTTELYYNI! Tulkaa näyttelyyn….ostkaa tauluja. Olen julkkis. Mikä upea tunne.OLEN JULKKIS!

Ei näin.

Suosittelen julkisuudesta vetäytymistä kun vielä ehtii. Tosin näin ei varmaankaan tule käymään.

Nyt on minun vuoroni. Minun oma 15 minuuttiani, jota ehkä sitten venytän nakukuvilla, tulemalla uskoon ja harrastamalla seksiä haisunäädän kanssa suorassa lähetyksessä (samana iltana).

Tulen julkisuuteen ensi viikolla. Olen taidemaalari. Taide ei myy, kun ei ole nimeä. Viimeisin teos meni maaliskuussa 2007 (äidilleni).

Olen päättänyt hankkia nimeä ja julkisuutta. Parhaiten sitä saa Jossun avulla. Pari viimeistä päivää olenkin väijynyt Hymyn kuvaustiimin kanssa Jollaksen pysäkillä. Kun Johanna tulee, läimäytän häntä avokämmenellä. En tunne Jossua, mutta kaikki inhoavat sitä, joten minusta tulee suosikki.

Alkaa valtaisa kansansuosio. Roikun itse suurena boheemina taiteilijana keskustelupalstoilla ja kyselen mitä mieltä lyönnistäni oltiin. Samalla mainostan taulujani. (Täytyisi varmasti maalata toinenkin, kun eka meni jo äidille). Esitän, että minua ei kiinnosta muiden mielipiteet, mutta tulostan silti joka kirjoituksen ja kommentoin joka ketjussa. Ties vaikka ihmisiltä kuulisin, mitä kannattaa maalata seuraavaksi. Olisi niin helppoa, kun tietäisi etukäteen mitä ihmiset haluavat, eikä tarvitsisi kehittää mitään omaa tyyliä.

(Idiooteille tiedoksi, että ironisoin tätä Jossun mukana julkisuuteen buumia.)

älkääs ny, te ette ymmärrä shöybisneksistä mitään. Joillain vaan on street smarttia enemmän kuin lääkäri määrää…

Voihan v”””u,äkkiä on toikin klovni oppinut tyrkyksi,seuraavaksi tulee pillerit ja viina (naamasta päätellen menee ja hyvin) ja sitten käsiraudat ja valtion kyyti. Hyvin on tuksu manageerinsa opettanut. Kohta manageerits istuu halvassa muovituolissa mansikka kippo kädessä ja tampooni otsassa ja kertoo kuinka kivaa olla mökillä kun on kovat julkisuus paineet siviilissä. Sitten se kertoo kuinka meilläkin kävi demonit pizzalla ja mustikka tortulla ja mulla oli enemmän demoneja kuin tuksulla,ja mulla lainehtii aivoissa enemmän ku tuksulla,ja mulla on isommat paskat housussa ku tuksulla,ja mul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Melkoisen tunnettu… Hyvässä vai pahassa? No joillekin taitaa kelvata se julkisena narrinakin oleminen.

Järvinen vois tuksun kanssa painua pitkälle helvettiin Suomesta.

Olet ruma ihminen, kuten on suojattisi tuksukin, kadotkaa julkisuudesta.

Hävettää teidän puolestanne.

Ei muutako äkkiä sellasella shamppanja dietille millä Johannaki laihtu 5kg 2 viikos. Tollasen kuukauden kovan dietin jälkeen olis tuija ainakin minun mielestä sopivassa kunnossa. Äkkiä pitäs saaha ne nakukuvat lehteen, koska kohta alkaa uusi bb. Ja kuvaus pitäisi suorittaa minusta jossain thaimaan rannoilla.

Saisiko Hymyn kuyvaherroilta pyytää, notta laittaisitte Tunkin ja Järkyn samoihin kuviin, joissa sitten voisivat harrastaa ihanaa mutta hyvän maun mukaista tyttölempeä? Kiitos jo etukäteen, toivoopi Eevertti vaan täältä Kyyjärveltä

Tää alkaa hipoa jo kurjuuden maksimointia ja säälittävyyden huipennusta.

En olisi osannut kuvitella että Tukiaisen keppihevosella pystyy joku muukin vielä ratsastamaan mutta on se näköjään mahdollista…

On on. Kaunis on. Kuten kuvista näkyy. On myös elegantti ja karismaattinen lavaesiintyjä, kuten kalajoen pätkä youtubessa todistaa. Ja vielä ”street smart” kohallaan, kuten tämän(kin) päivän uutiset todistavat. Palkkaisko hymy vaikka markkinointiosastolle? Vai jonkun Vappu Pimiän (seuraakohan sitä raukkaa baarissa kukaan), joka ei ymmärrä mitään hittimusasta edes.

Onnea !! Onko kyseessä playboi kuvat vai upean eksoottiset kalenterikuvat ?

Ihan vain vinksi – kun kerran olet tuksun mangerkin – että ÄLÄ painata mitään vuotta niihin kalentereihinn. Niitä on sitten helpompi myydä seuraavat 3-4 vuotta…

Hyvä Tuija. Rohkea heittäytyminen aikuiselta naiselta, joka tietää mitä tahtoo!Kateelliset, ylipainoiset kotiäidit eivät tiedä showbisneksestä mitään – silloin on ”taottava” kun ”rauta” on ”kuumaa” ja pyrsk… ha ha he he hihihihihihihihihihihhihihihihihihihihihihi… ei kestä enää hohoho hehehe hiiiiiii…apua…hooohohoohhaiaiaiaia..sattuu…hihihihihihihi….

Oma kommentti