Johanna Tukiaisesta pukkaa jo toista lähestymiskieltoa!

Johanna TukiainenHymy kertoi pari viikkoa sitten tuotantoyhtiön naiskuvaajan harkitsevan lähestymiskieltohakemusta Johanna Tukiaista kohtaan. Tukiainen on naisen mukaan uhkaillut ja toistuvasti lähetellyt hänelle törkeitä viestejä. Kuvaaja on sama, joka teki Tukiaisesta dokumentin, ja se esitettiin hiljattain TV5:llä. Tukiainen suivaantui tästä, sillä hänen mukaansa dokumentille ei olisi ollut esityslupaa.

Nyt Hymyn tietoon on tullut median parissa työskentelevä mieshenkilö, joka on niinikään väsynyt Tukiaisen yöllisiin yhteydenottoihin.

-Typeriä, katkeria, täysin järjettömiä ja häiritseviä viestejä. Pitää nyt laittaa neitokainen järjestykseen, kun ei oma äly näytä riittävän, mies puuskahtaa Hymylle, mutta ei tässä yhteydessä halua nimeään julkisuuteen.

Tukiaista odottaa tälläkin hetkellä keskeneräisiä oikeusjuttuja. Julkisuudessa on arveltu naisen päätyvän ennemmin tai myöhemmin kiven sisään töppäilystään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Pitääkö paikkaansa, että tuksu ei kirjoittanutkaan yokirjoituksissa kuin KOLME Eetä ?? Minäkin olen näin kuullut jossain.

Johanna, mitä tukit julkisuuteen kun koko ajan sanot, että ohjelma tai haastattelu tai keikka jne oli törkeää katsottavaa, katso peiliin miksi, itsesi takia. Ota nyt hyvä tyttö järki käteen ja älä enää toista että olet kristitty jne koska et kyllä kunnioita uskontoa yhtään, aikamoisissa pillerihumalassa ja sanoit eräällä keikalla että et selviä ilman pillereitä. Hae apua, ihan totta ja lopeta julkisuus.

Jumalan kosto koituu osaksenne koska herjaatte Pyhää Johannaa! Joudutte kaikki helvetin ikituleen mutta showtanssitaiteilijan osa on KLÄMYR!

Luin kyllä, ett ne 4 ällää muuttui KOLMEKSI eeksi !

”Kirjoitin neljä ällää, mutta ylioppilastutkintolautakunta tiputti ne E:hen.” (tms.) Eli Tuksu päättää ylioppilastodistuksen arvosanat, kaikki valitukset arvosanoista siis hänelle.

tunkeroinen pitkäksi ajaksi telkien taakse vastaan teoistaan- nyt ollaan suomessa ei maijamissa. Järkky punkero-paksukaisjalka idiootti ei vaivautunut edes Enbusken ohjelmassa korjaan yo ”neljää älläänsä”. Ämmä ON TODELLA sairas narsisti.

Niin tuuliajolla ollut hän jo varsin pitkään. Kun ei tajua todellisuutta voisi vaikka terveydenhuolto puuttua asiaan ja tarkistuttaa onko jopa pakko hoidon tarpeessa. Ongelmasta ongelmaan koko ihminen.

On käynyt ilmi että Kooma-Jullukka antaa pesää Artsille.

Rakastan Johanna Tukiaista.

Olisi aika liittää rikoslakiin kohta jossa Hutsu ja Kooma-Jullukka Rupiaisen herjaamisesta tehdään ankarasti rangaistava teko. Pahantekijät vankilaan! Niin paljon saavat Hutsu ja Kooma-Jullukka kärsiä eivätkä saa ansaitsemaansa kehua vaikka heissä on tähtiainesta.

lähestymiskieltoa ei ihan kevyein perustein sitten saa!!Ei riitä noi viestit yms vielä sellaiseen! tarvitaan näyttöä!! Mutta media voisi todellakin lopettaa kaikki Tuksun blogit yms! kerta osittain mediakin syyllistyy hyväksikäyttöön tietäen ettei kaikki jutut ole ihan normeja!

Mikä järki on kaunistella lösön kuvaa? Paljonko Tuksu maksoi kuvasta?

Vastuuseen tämä eukko pitääkin saada jatkuvista törttöilyistään!

Päivän paras uutinen! Mä sitten nautin suorastaan suunnattomasti, että vihdoinkin jotkut ovat saaneet tarpeekseen tuon akan öykkäröinnistä

Meilläkin on piano! En vaan osaa soittaa sitä,mut onhan se hienoa kun on piano tilaa viemässä.

Mitä kaikkia oikeusjuttuja sillä on odottamassa? Eihän tässä pysy kärryillä, jos ei jatkuvasti seuraa uutisointia.

Tässä kai ehkä on kyse siitä, että, kun Tuksu on tottunut siihen että hänestä puhutaan, on esillä. Ei Tuksu ymmärrä että joskus sekin loppuu.

Ja käyttäkää kuvituksissa tämän päiväisiä. Tuokin on ainakin 10 vuotta ja 20 kiloa sitten.

Ihana kuva. Ja hei, WAU mitkä ripset. Miksei herttainen Johanna koskaan soita pianoa keikoillaan?

Olisitte samassa uutisoineet, että metropoli ilmoitti tänään aloittavansa oikeustoimet Tukiaista vastaan.

Hyvä, että vihdoin joku laittaa Tuksun vastuuseen teoistaan.

Oma kommentti