Johanna Tukiaista epäillään rattijuopumuksesta – poliisi vahvisti tiedon Hymylle!

Johanna TukiainenHymyn saamien useiden vinkkien mukaan Johanna Tukiainen vietti viime yönä railakasta baari-iltaa Varkaudessa sijaitsevassa karaokebaarissa ja myöhemmin yökerhossa. Yökerhosta lähtiessään Johannan nähtiin nousevan pieneen punaiseen autoon. Erään silminnäkijän mukaan Tukiainen itse olisi noussut kuljettajan paikalle. Kello oli tuolloin kolme yöllä.

Varkauden poliisilaitoksella ei ollut aamulla aiheesta tarkempaa tietoa, mutta Hymy tavoitti puolen päivän jälkeen tutkinnanjohtajana Pohjois-Savon poliisissa toimivan rikoskomisario Risto Järveläisen.

-Asian tutkinta on meillä kesken, mutta en kiistä saamienne tietojen oikeellisuutta, Järveläinen toteaa.

Iltapäivällä päivätystä Varkauden poliisin tiedotteesta käy puolestaan ilmi, että ulkopaikkakuntalainen nainen puhalsi yöllä 2,20 promillen eli törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Silminnäkijä kertoo viime yöstä:

-Vähän myöhemmin sen jälkeen, kun auto oli lähtenyt yökerhon pihasta, näimme sen pysäytettynä tien varteen ja pysähdyimme itsekin. Johanna oli tullut ulos autosta selvittämään tilannetta. Siitä meillä ei ole varmaa tietoa, kuka lopulta ajoi autoa, mutta kuulimme poliisin toteavan ”epäilty rattijuopumus”. Jouduimme kuitenkin lähtemään paikalta, kun poliisi hääti meidät, silminnäkijät toteavat Hymylle.

Johannan seurueessa oli myös Julia-sisko ja hänen poikaystävänsä.

-Johannalla oli koko illan kova meno päällä. Hän bailasi ja lauloi karaokea. Yökerho, josta seurue lähti autolla, oli nimeltään Z-one. Näimme Johannan juovan koko illan paukkuja, silminnäkijä vahvistaa Hymylle.

Tukiaisen tiedetään vaikuttavan kesäisin Varkauden seudulla, sillä perheellä on siellä mökki. Asiasta kertoi tänä aamuna ensimmäisenä Hymy.

Tukiainen kommentoi asiaa:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-rattijuoppouskohustaan-poliisi-kayttaytyi-asiattomasti

Poliisi teki tiedotteen:

https://hymy.fi/juorut/tuksua-epaillaan-torkesta-rattijuopumuksesta-mittari-heilahti-220-promillea

Johanna Facebookissa:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-mauttomasti-tukiainen-puolusteli-rattijuoppouskohuaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti