Johanna Tukiaista epäillään rattijuopumuksesta – poliisi vahvisti tiedon Hymylle!

Johanna TukiainenHymyn saamien useiden vinkkien mukaan Johanna Tukiainen vietti viime yönä railakasta baari-iltaa Varkaudessa sijaitsevassa karaokebaarissa ja myöhemmin yökerhossa. Yökerhosta lähtiessään Johannan nähtiin nousevan pieneen punaiseen autoon. Erään silminnäkijän mukaan Tukiainen itse olisi noussut kuljettajan paikalle. Kello oli tuolloin kolme yöllä.

Varkauden poliisilaitoksella ei ollut aamulla aiheesta tarkempaa tietoa, mutta Hymy tavoitti puolen päivän jälkeen tutkinnanjohtajana Pohjois-Savon poliisissa toimivan rikoskomisario Risto Järveläisen.

-Asian tutkinta on meillä kesken, mutta en kiistä saamienne tietojen oikeellisuutta, Järveläinen toteaa.

Iltapäivällä päivätystä Varkauden poliisin tiedotteesta käy puolestaan ilmi, että ulkopaikkakuntalainen nainen puhalsi yöllä 2,20 promillen eli törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Silminnäkijä kertoo viime yöstä:

-Vähän myöhemmin sen jälkeen, kun auto oli lähtenyt yökerhon pihasta, näimme sen pysäytettynä tien varteen ja pysähdyimme itsekin. Johanna oli tullut ulos autosta selvittämään tilannetta. Siitä meillä ei ole varmaa tietoa, kuka lopulta ajoi autoa, mutta kuulimme poliisin toteavan ”epäilty rattijuopumus”. Jouduimme kuitenkin lähtemään paikalta, kun poliisi hääti meidät, silminnäkijät toteavat Hymylle.

Johannan seurueessa oli myös Julia-sisko ja hänen poikaystävänsä.

-Johannalla oli koko illan kova meno päällä. Hän bailasi ja lauloi karaokea. Yökerho, josta seurue lähti autolla, oli nimeltään Z-one. Näimme Johannan juovan koko illan paukkuja, silminnäkijä vahvistaa Hymylle.

Tukiaisen tiedetään vaikuttavan kesäisin Varkauden seudulla, sillä perheellä on siellä mökki. Asiasta kertoi tänä aamuna ensimmäisenä Hymy.

Tukiainen kommentoi asiaa:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-rattijuoppouskohustaan-poliisi-kayttaytyi-asiattomasti

Poliisi teki tiedotteen:

https://hymy.fi/juorut/tuksua-epaillaan-torkesta-rattijuopumuksesta-mittari-heilahti-220-promillea

Johanna Facebookissa:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-mauttomasti-tukiainen-puolusteli-rattijuoppouskohuaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Missähän se Varkauden residenssin autonkuljettaja taas on lymynnyt kun
arvon prinsessan piti itse mennä auton rattiin vaikka oli pikkuisen tilkan viiniä maistanut.Hyi,hyi sitä autonkuljettajaa:-D

Eikö se ole Varkauden huvila, kurja hymy luulee sitä vaan mökiksi 😛

Kaksi asiaa on varmaa:
1. Tuksu pääsee nyt vihdoinkin Linnaan muiden kuninkaallisten seuraan.
2. Tuksu pysyy kuin pysyykin julkisuudessa ja Kanerva vapautetaan poliittisista paineistaan ja ikelle palautetaan ulkopimiäisen pesti
3. Poliisia tullaan syyttämään yksityisen henkilön elinkeinon estämisestä. Tämä tapaus tullaan käsittelemään julkisuudessa useaan otteeseen ja lopulta yksityisen henkilön rääkkäys julkisuudessa tulee kirkkaasti ylittämään normikansalaisten oikeustajun.
4. Kyseinen henkilö joutuu veronkantovelvollisuutensa vuoksi turvautumaan usein äärimmäisiin keinoihin. Tapauksen johdosta on jo neuvoteltu elokuvakäsikirjoitusta LL tyyliin.
5. Kauneudenhoito ala nousee arvoon ansaittuun, kun julkisuus tuo esiin kosmetiikan vaikutuksen erittäin raadollisena. Turhake raudoissa meikittä, Turhake täydessä tyllingissä, valeanpunaisissa röyhelöissä, raudat ranteissa, pallo jalassa.
6. Myös EU’n eläintensuojeluyhdistys joutuu omalta osaltaan ottamaan kantaa poliisin toimintaan. Pelätään suuria massamielenilmaisuja syyttömän el… eikun henkilön ahdistelusta.
Kaksi ylläolevasta on siis totta. mitä veikkaat.
Palkintona yö turhakkeen kanssa Hämeenlinnassa.

Voi voi, mitähän ne nyt siellä Playboyssa (Afganistanin versio) sanoo kun niiden ykkösmalli meni ajeleen kännissä….

Alkaa tuo tuksun habitus olla sen kokoinen, että jos se joskus pääsee johonkin miestenlehteen ”sulojaan” näyttään niin sen on pakko olla keskiaukeama, se ei mahdu muille sivuille.

Ellei asiaa ole se tehdään.
Johanna on hyvä tulonlähde medialle ja ah niin loistava moraalin vertailu kohde.
Hyi hyi Johanna.
Terveisin JJ eikä mitään ongelmia.

No eipä taas yllättänyt! Varmaan on ollut miltei pakko käyttää sähkölamaannutinta. Juopot naiset usein ihan kahjoja.

Luuleeko tuo nainen että poliisia haukkumalla ja perättömiä valheita suoltamalla pääsisi livahtamaan syytteestä?? 😀 Ehkä moinen pätee artoon ja muihin nolliin,mutta laki on laki ja jos jäät virkavallalle kii kännissä auton ratista niin ei siinä selittely auta 😀 Hullu nainen.

TUKSU :
Mitähän sun huippu ennustaja sanoo tähän asiaan ?
Eihän tämän tapainenkaan toiminta kuulu syvään kristinuskoosi ???

– Kurja Poliisi -setä
Ei voi muuta kun NAURAA !!!!!

Rattijuopumus on vakava asia ja joka ainoa idiootti pitää käräyttää ennen kuin tulee vahinkoa. Aika nöyränä pitäisi Tukiaisenkin ymmärtää olla ja jättää surkuhupaisat selittelyt sikseen. Uskon enemmän poliisin versioon, kuin 2,2 promillen humalassa olevan tarinaan.

Pisti silmään Tuksun maininta, että hänellä on sopimus asiasta suomalaisen lehden kanssa. Maksaako kyseinen lehti tällä tavalla rattijuopumus-sakot? Epäsuorasti tosin, mutta niin suoraan kuitenkin, että ”rajoilla” liikuttaisiin.

Rattijuoppojen tuomioita tulisi koventaa. Kunnon sakot ja vankilatuomio, ajoneuvo valtiolle ja kortti pois kokonaan. Autokoulun voisi sitten ehkä 10 vuoden kuluttua kokeilla käydä uusiksi.

Naurettavaa selitellä OMAA töppiään poliisien ”asiattomuudella”. Ei tuollaisia mänttejä ja sellaisessa kännissä ja AUTONRATISSA tarvitsekaan silkkihansikkain kohdella. Rikollisia ja alinta pohjasakkaa.

Käräytän rattijuopon aina kun näen ja toivon jokaisen tekevän samoin. Minulla on lapsia liikenteessä. Täysi-ikäiset lapsistani saattavat olla ulkona jopa yöaikaan ja tuollaiset tuksut VAARANTAVAT HEIDÄN HENKENSÄ.

Siis Mitä? Miten tuollaisen ”varren” saa 2,2 promilleen? Paljonkohan siihen meinaa tarvii juoda? Ei varmaan yks 10 litraa siideriä riitä… 🙂

laittakaa jo tuo sekopää putkaan ennen kun se tappaa jonkun tai ittensä

Mitä poliiseja oikein vaivaa kun piinaavat ja seuraavat jatkuvasti syyttömän johannan askelia!!!!

:D:D:D:D:D:D

juu ja työtään tekevä TYHMÄ taksikuski ajaa pikkasen ylinopeutta nii viedään kortti ja ansiot…ketä vittuu kiinnostaa, sen pitää ruveta julkkikses niin tommonen 2,2 prom ei aiheuta mitään…SUOMI MIHIN ME OLLAAN MENOSSA. KUNNIALLINEN TYÖ JA VANHUKSET HELVETTIIN!!! Nää idiootit pyörittää kummallisesti.

Näin…siitä tullee savolaisakalle paloauton pesua, mielummin öökerluntin kanssa samaan koppiin…molempien äo lienee pienempi kun kengän koko!!!
Nää pellet vaan taitaa nauraa oikeuslaitokselle!!!

Saadaanpa Hämeenlinnan naisvankilaan glamuuria, koska sakkoja ei pysty maksamaan, niin sinne käy tie…
Tervemenoa!

Ei jumalauta, lopettakaa tämän naisen uutisointi, ketä ihme tää kiinostaa?!

Tämmöstä tänään, huomenna taasen uudet uutiset,lol

Elekee nyt hyvät immeiset. Jos on Jossukka ollunnakkii hyvässä humalassa eli ottanna ehtoollisviinijä? Jottae veärinymmärrystä tulloo lehtilöis olemmaa, mut rattiryyppeäjät o aena tuomittava, ol sit herra, hitalko taekka puutarhoosa hoetava impi. Ee alakanna Johannan kamppanja nettikiusaajiiaan vastaan mallikkaasti. Mut äet suap lapsestaa tuas yhe jutu leekekirjjaasa. Ja muka uskossa ovat, että pitäs olla sivveetä. Onneks näättää siellähhii oleva immeisii, jotka lankeevat. Kerta toosesa jäläkkee. Loppuviikosta impi tuassiisa on vettäätymässä julukisuuvesta ja muuttaapi joko Maijammii tai Inarrii.

EI voi pitää paikkaansa ! Tukiaisen kerrottiin nousseen pieneen punaiseen autoon. Ei se mahdu pieneen autoon…

Kaikkee se tuo olifantti tekee, että pääsis lööppeihin…

Taitaa tuksu selitellä jollain sairaskohtauksella tai muulla, jonka johdosta on joutunut hyppäämään rattiin. Toinen vaihtoehto on se, että Kooman poikakaveri olisi ajanut hieman ylinopeutta, jonka johdosta poliisit ovat pysäyttäneet ja puhalluttaneet. Kooma ei varmasti ole ollut selvinpäin eikä tuksukaan.. sehän on selvä. Saa nyt jännässä odottaa, oliko samat demonit vierailulla kesken matkan vai mikä oli syy.. 100% varma ja syön hattuni, jos tuksu myöntäisi syyllisyytensä.. se vika kun on aina muissa, AINA!

Tekikönhän Hän tuostakin rikosilmoituksen? Mitäs poliisit tuollai menee pysäytteleen kunniallisia kansalaisia. ;D

Jossun kierre syvenee. Kohta on kortti kuivumassa ja ajokielto päällä, mutta tuskin se menoa hillitsee. Päinvastoin..kohta saadaan lukea siitä, miten joku ilkeä ihminen viritti ihan tahalleen ja kateuksissaan maailman kauneimmalle naiselle ansan! Jossu tuskin koskaan myöntää syyllisyyttään rattijuopumukseen. Pahimmassa tapauksessa se on Jullen poikaystävä, joka vielä kantaa vastuun kaikesta. Olihan kyse ehkä poikaystävän autosta, ja jos sitä ei olisi ollut, ei olisi Jossukaan ajanut humalassa. Höh..auton ja auton omistajan vika.

Mielenkiinnolla jään odottamaan miten tämä asia selitetään seuraavassa blogissa.

Itkettää JOhannan puolesta. Miksi poliisi JATKUVASTI häntä KIUSAA? Mitä tekee sisäminesteri A. Holmberg? Miksei Tarja Halminen ja EU:n oikeus asia mies puutu asiaan?

Jos tämä estää JOhannan kolmannen superhitin levyttämisen otan heti tasan 100 pilleriä! Enskelit pääsen vihdoin luaksenne! Hyvästi jumla malimaa!

Eikö viranomaisilla ole mitään muuta tekemistä kuin ahdistella suomen googletetuinta henkilöä? Törkeää julkkisten kytäämistä!! Olisivat tulleet reilusti vain dolsien keikalle vonkaamaan nimikirjoitusta ja fani kuvaa!

sama se millaista julkisuutta, kunhan siellä on…
vai miten se Johanna totesi ?
eihän sitä rahoja taksiin.. kun ite ajaa niin säästää .. saa silläkin taksimatka rahalla jo aamupäivän euroshopperit.. tai no nyt se polliisi kirjoootti maksutiketin, ja kutsut leivättömänpöydän ääreen !

Ahhahhahaaaaah, hehhhhheeeeeeeh, todella glamouria, mikä moukka!

Oma kommentti