Johannan seksikkäät nuoruuskuvat leviävät netissä!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen eroottiset, nuoruudenaikaiset poseeraukset leviävät netissä. Kuvissa esiintyvä Johanna on arviolta kymmenen vuotta nuorempi eli noin 18-20 -vuotias.

Tukiaisen kuvia voi käydä kurkkimassa tämän linkin takaa:
http://koti.welho.com/klamsa2/indexjohanna.html

Teksti: Hymy

Kommentit

Mikä teitä suomalaisia vaivaa? UPEA NAINEN? Tissejä näyttelemällä ja poliitikoille heruttelemalla julkisuuteen päässyt. Muija on tyhmä kuin saapas ja kaikenlisäks ruma ku vanha sika.

Vai vielä kateellisia… Tainnut Jossu tulla ite kirjoittelemaan kehuviestejä.

Mikä ei ole kohdallaan Johannassa ? Kaikki on niinkuin pitääkin. Nuoruudenkuvatkin aivan yeasss ! Ja vielä älykäs nainen, niinkuin Ikekin totesi. Huippu fiilis, kun vaan milloin Johannasta on kyse, tulee ainakin meikäläiselle. Nyt aion ostaa Hymyn jatkossakin ja pikkuhiljaa ruveta vakkari tilaajaksikin !

Irstaan näköinen irvistys naamalla jo silloin. Ja paljon ylimääräistä ihraa.

Näyttää siinä punataustaisessa kuvassa hieman Britneyltä kun se on 30vee on jatkanut päihteiden käyttöä samaan tahtiin kun nyt 🙂

Mitenkähän niin epärehellisyydellä? Ei ole mitään epärehellistä siinä, jos kertoo ulkoministerin tekstailevan? HALOOTAPÄIVÄÄ!

ruma nainen on saanu ittensä silikoneilla ja epärehellisyydellä julkikseksi.ette olis kiinnostunu ellei olis julkkis.Ton näkösiä akkoja on kapakat täynnä.Mutta onpa rupsahtanut vanhetessaan!

Enkä kirjoittele. Enkä. Kenkä. Tuliaiskenkä. Paljon maksanut kenkä. Oma kenkä. Vanha kenkä. Ei-tarvi-maksaa-mitään-kenkä. Siksi mua kiusataan tiätsä!!!!!!!!!!!!!!!

”Te vieläkin luulette että se kärysi sen takia että se on Johanna Tukiainen???!”

Johanna taitaa olla ainoa, joka niin luulee. Tunnettuahan on, että Miss Piggy kirjoittelee keskustelupalstoille omakehuviestejä.

Ei jumalauta onko lukijatkin täällä yhtä tyhmiä kuin tuo Tukiainen??!

”Tullissa on ollut varmasti joku kateellinen ´nais-virkailija´ ?”

Te vieläkin luulette että se kärysi sen takia että se on Johanna Tukiainen???!

Ei, ei, ei, se kärysi sen takia ettei jenkeistä saa tuoda juuri mitään tuliaisia ja aika reippaalla kädellä ja näyttävästi tuo nainen ylitti nuo rajat!

Ei juma mikä MattiNäsä… parasta tolla saitilla oli kuvaaja-photographer Kepa… näpsäkkä takatukka mies, joka on kiertänyt mualimaa ja zoomannut siinä sivussa naapurin pimuja. Päässyt oikeen lehteenkin uransa huipulla Näsinneulan tornissa!

Johanna on myös mun mielestä tosi upea nainen. Minäkin odotan elämäkertaa innolla. Tullissa on ollut varmasti joku kateellinen ´nais-virkailija´ ? Kateus vie tässä maassa tuhkatkin pesästä. Johannalle menestystä edelleen!!!!

On kyllä niin karsee rupinen ämmä ettei toista suomesta löydy. Jo noissa teinikuvissa aivan mauttoman ja halvan näköinen eikä tyyli ole kyllä todellakaan parantunut iän myötä.

Hah..hahhhaaaa….vieläkö joku väittää ettei sillä oo silareita nykyään..ja kaunis muka..buuuaaahhhh…

Siis voiko joku vielä väittää,e tteikö Tuksu ois kaunis??????????????????

Oma kommentti