Jorma ”Ruutuässä” Pulkkinen tiukkana maahanmuuttoasioissa: ”Elintasopakolaiset pois!”

Jorma PulkkinenTv:stä tuttu Jorma Pulkkinen vastaa puhelimeen Espanjan aurinkorannikolta, toisesta kotimaastaan.

-Täällä paistaa, eikä ärsytä mikään. Mutta kotimaassa ärsyttää kyllä pakolaisten hyysääminen. Nyt en puhu työperäisestä maahanmuutosta. Jos Suomeen tulee ulkomaalainen töihin, niin totta hitossa saa tulla!

Jorma on yksi joulukuun Hymyssä julkaistuun Suuttumisleikkiin osallistuneista julkkiksista. He kertovat, mikä arkipäivässä ärsyttää.

Jorman mielestä Suomeen pääsee nykyisin ilman passia lähes kuka vain. Todetaan suurin piirtein, että tervetuloa, kyllä me jeesataan.

-Kyllä touhuun pitäisi tarkempi kontrolli tulla! joviaali mies jyrähtää.

Hän on myös sitä mieltä, että sosiaalietuuksia väärinkäytetään Suomessakin, ja ihmiset tulisi saada työllistettyä rahan jakamisen sijasta.

Mikä muita julkkuja ketuttaa, lue Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: maahanmuutto, pakolaiset, Jorma Pulkkinen

Kommentit

Rahapalkka 3388,03 kahdelta viikolta.
Just ja just sorvari pärjää, yksin ku elää.

joo. olen töissä nähnyt valokuvia , kuinka vietnamilaiset rakentaa hienoja omakotitaloja kotimaahan ja elättää sukua ja sairaita. ite 22 vuotta pukertanu samas tuotantotyolaitokses ja hyvä ku toimeen oon tullu. mistään en mitään saa ja verot on kalleimmasta päästä yksineläjänä.

Jormalla mennyt muutama margariitta liikaa kun alkaa tuollaisia pötyjä puhumaan. Kovat on puheet, mutta todistusaineistoa niiden tueksi ei löydy.

Jorma! Avasit viimeisen ruudun. Nyt hahmotan koko kuvan! Mitä saan palkinnoksi?

Jorma saa enemmän eläkettä Espanjassa, koska verotus on siellä kevyempää. Jonkun vuoden päästä hän tulee lahoamaan suomalaiseen vanhainkotiin, vaikka verot Suomeen ovat jääneet maksamatta.

Jorma muistaa sitten olla tarkkana siellä Espanjassa. Jorma on siirtolainen, joka ei saa hyödyntää Espanjan yhteiskuntaa millään tavalla. Ja tosiaan, niille siivojille Jorma varmaan maksaa palkan kaikkien sääntöjen mukaan eikä pimeänä suoraan käteen.

Siellä on Espanjassa mulava olla, kun kaikki on edullista ja kivaa. Maksaakohan herra Pulkkinen siivoojansa palkan kaikkien sääntöjen mukaan, vai onkohan kyseessä laiton siirtolainen? Tietääkö herra Pulkkinen, miten hedelmiä ja vihanneksia poimivia siirtolaisia riistetään? Tietääkö herra Pulkkinen, että Suomessa on 300 000 työtöntä, jotka maksavat työttömyyskorvauksistaan 20% veroja?

Mielestäni muita voi auttaa. Sitä vartenhan verot ovat, että niitä kohdistetaan auttamiseen muun muassa. Jokaisen kotimaassa ympäri maailman pitäisi olla asiat reilassa, maailmanyhteisö voi vaatia maita laittamaan asiansa kuntoon. Ja ettei kukaan elä köyhyydessä.

Eipa Jorma tieda mista puhuu. Suomeen ei ole kylla mitenkaan helppoa kenenkaan ulkomaalaisen niin vain tulla. Taallahan on vaikka mitka byrokratiat vastassa. Ihan naurettavaa touhua kun ei meinaa edes suomalaisen henkilon aviopuoliso paasta maahan! En minakaan hyvaksy henkiloa joka ei halua tyota tehda/opiskella, oli sitten suomalainen tai maahanmuuttaja, tyottomyysrahat pois vaan kaikilta tasapuolisesti.

grääääääääk griiiik gräääk griik,plop plop plop plop plop

joo o meillä suomalaisilla kun on kumma tapa!? korottaa kebabin paistajatkin kokiks!!!!

Älä muuten Pulkkinen tule suomeen hoidettavaksi sitten, kun terveys sitä edellyttää. Pysy poissa tästä sosialistisesta poliisivaltiosta, missä ei ole sananvapauttakaan, kuten tälläkin vittuilupalstalla huomaamme. Pysy sä Jorma vaan siellä halpojen elinkustannusten maassa Suomessa tienaamillas rahoilla äläkä tule enää meidän riesaksi tänne.

Jorma, tee vielä yksi palvelus Suomen kansalle ja lähde kansanedustajaehdokkaaksi. Läpimeno on varma. Jorma, sinulla on arvovaltaa esiintymistaitoa ja elämänkokemusta. Älä ainakaan jätä osallistumatta pelkkää mukavuudenhaluasi. Nyt on kyseessä isänmaa! Ajattele lapsia ja heidän lapsiaan. Ehdit pelata golfia kyllä eikä tasoitus varmasti laske edustajakauden aikana. Jorma, mieti vielä.

eikö Jorma ole suurimman osan elämäänsä asunut Suomessa ja veronsa maksanut. Eiköhän ole ihan omilla rahoilla ulkomailla. Ukko puhuu asiaa..hemmettiin mutut jotka elää meidän verovaroilla ja ahdistelee 13 vuotiaita tyttöjä kaupungilla..

”Jorma on itse ”elintasopakolainen”, jota toisen ”kotimaansa” asukkaat tuskin arvostavat.”

Ilmeisesti hän ei saa Espanjan valtiolta mitään tukia. Jos saa, niin ole hyvä ja kerro asiasta . (Miellään joku lähde)

Niin, Jorman verorahoilla riekkuvat pakolaiset kuriin. Onhan Jorma muistanut maksaa veronsa, vai onko…?

Mutta hän varmaankin maksaa itse elantonsa siellä, toisin kuin elintasopakolaiset täällä.

Jorma on itse ”elintasopakolainen”, jota toisen ”kotimaansa” asukkaat tuskin arvostavat.

Oma kommentti