Jorma Uotinen, miksi niin huumassa?

Jorma UotinenJorma Uotinen bongattiin hiljattain lentoasemalta niin syventyneenä iltapäivälehden lukemiseen, ettei hän edes koskenut viinilasilliseensa.

-Mitähän Jorma mahtoi lehdestä lukea. Katkarapuleipä oli avaamattomana ja viinilasi hörppäämättömänä ainakin sen 15 minuuttia, minkä näytelmää seurasimme. Jorma vain luki lehteä kuin huumassa. Mahtoi olla jotain täysin ylimaallista, matkabongarit hekottelevat Hymy-lehdelle.

-Vai oliko siellä iltapäivälehden suojissa jotain mielenkiintoisempaa luettavaa?

Jorma muistetaan tanssituomarin ominaisuudessa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta mies on tehnyt pitkän ja arvostetun koreografiuran niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jorma Uotinen

Kommentit

Olen tuntenut Jorman pitkään..tiedän että viini ei kuulu häenen suosikkijuomiinsa, se lasi jäänee koskematta 99 %;sella varmuudella. Mutta kirjat, kehdet, runot…kuljettavat kyllä taiteilijaa kovin omassa maaailmassaan.

Viinin kuuluu hapettua ennen juomista. 15 minuuttia riittänee.

JORMA ON HIENOMIES JA SYMPPIS,PITÄÄ SITÄ OLLA YKSITYISYYTTÄ VAIKKA LEHDEN LUKEMISEEN.

Huomattavasti enemmän pitäisi olla ihmeissään ja huolissaan niistä ihmisistä, jotka seurasivat sitä, kun Jorma lukee kaikessa rauhassa lehteä, ja kutsuvat tätä lehdenlukua ”näytelmäksi”.

Olispa siinä sykkivä suonikas ollut, niin olis lehti siirtynyt…

Jo on maaailma menny malliinsa, kun ihmiset ei voi rauhassa lehtiään lukea.

Oma kommentti