Jorma Uotinen oppi ulosottokurimuksestaan!

Jorma UotinenHymy paljasti ensimmäisenä lehtenä lokakuussa 2006 kulttuuripersoona Jorma Uotisen jättimäiset ulosottovelat. Uotisella oli veroja tuolloin rästissä kaksi erää, korkoineen nämä olivat 100 457 euroa sekä 8 347 euroa. Jälkimmäistä jäännösveroerää taiteilijalta ei ollut saatu perittyä yhtään, mutta suurempi kakku oli alkanut lyhentyä 17.3.2006 alkaen hieman.

Tanssiguru Jorma Uotisen verorästit kaatuivat myöhemmin kansan syliin. Mies lyhenteli lopulta yli 124 000 euron suuruisiksi kasvaneita ulosottovelkojaan vain sadalla eurolla kuussa, joten verot vanhenivat viime vuoden alussa. Verot vanhenevat viidessä vuodessa. Ulosottovirasto ei paljastanut Hymyn tiedustellessa asiaa, miksi hyvin tienaavalta Uotiselta perittiin niin vähän.

Hymy tarkasti, onko Jorma Uotinen sittemmin pysynyt verottajan kaidalla polulla ja katsoi ulosottorekisteristä hänen tuoreita ulosottojaan.

Niitä ei ole. Mies siis oppi koettelemuksestaan jotain, eikä ole päästänyt veroja tai mitään muitakaan maksujaan ulosottoon. Hän tienasi viimeksi vahvistetussa verotuksessa 84 003 euroa, joten pikkurahasta Jormalla ei ainakaan ole pulaa.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: ulosotto, Jorma Uotinen

Kommentit

Oma kommentti