Jotain näin extraa Petri Nygård sai 37v-lahjaksi – katso K-18-kuva!

Petri NygårdSe on Petriiiiii-iiii! Nimittäin 37-vuotias köriläs jo, kolmatta päivää. Vaikka ei nuoresta miehestä tietenkään uskoisi.

Lahjahumussa Petri Nygård on lisännyt sivuilleen kuvan tiettävästi Kouvolasta lahjaksi saamastaan hyvin erikoislaatuisesta täytekakusta.

Kuten olettaa saattaa, aihe on hyvinkin petrimäinen. Katso kuva täällä. (K-18)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård

Kommentit

Ei minulla mitään henkilökohtaista ole häntä vastaan, mutta kuulemma miehellä on lähes koko ajan tuo ärsyttävä kovisrooli päällä tai sitten hän on ihan oikeasti sellainen, jompi kumpi. Näin olen ymmärtänyt.

Mut julkut tehköön mitä haluu ja eläköön miten elää, eihän se muille kuulu. Ihmetellä toki voi…

Voi kun oliskin noin, vaan satun tunteen Petrin tuttuja ja olen itsekin mieheen täällä tampereella törmännyt (siis en keikoilla ole käynyt vaan samoissa bileissä ollut)… kyllä on hän on muihin verrattuna aika lailla tuollainen mitä antaa biiseissään ja julkisuus-imagollaan ymmärtää. Siis (tyhmiä) naisia ja viinaa riittää.

En todellakaan ole niin lapsellinen että luulisin kaiken olevan totta mitä sanotaan ja selitetään, siksi myös tuo ”henkisesti vanhempi”… 🙂

Hyi vittu toi Petri on kuvottava sovinistisika! Ihmekkään ettei sillä ole muijaa, kukaan itseään vähänkään kunnioittava muija ei edes pieraisisi Petrin suuntaan.

Ja luule olevansa cool kun ”laulaa” pilluista ja viinasta. Jonneliinit ihan pillu kosteana!

Nimimerkki ”henkisesti vanhempi…”

Eiköhän tuo ole hänen julkisuusimagonsa jolla tienaa. Ihan normi meininki ja hölmöt uskoo että oikeaa elämää viettää noin… Joopa.

Miten noin lapsellinen käytös vois olla kielletty alle 18-v.

kyllä oli härskiä k-18 kamaa, varotan näin etukäteen!

Petri tekee toisinaan ihan kuunneltavaa musaa, mut aika sairasta että näköjään oikeestikki elää tonkin ikäsenä vielä jossain kyspsymättömän murrosikäsen pikkupenskan maailmoissa… meinaan just näitä lapsellisia kirkkovene-juttuja ja sit viinaa vedetään kun viimestä päivää, ihan kun olis niin hieno juttu että :DDD

Oma kommentti