”Jouduin pizzakuskin ahdistelemaksi!”

PizzamainosKun tilaat pizzaa, et halua kuskista tunkeilijaa. Hymyn lukijalle Lauralle kävi näin.

Laura on näyttävän näköinen simpsakka nuori nainen, joka asui pizza-ahdistelun aikoihin Lappeenrannassa. Lauran ulkonäössä lienee syy, miksi hän joutui pizzakuskin ahdistelemaksi.

Nyt Laura haluaa kertoa heinäkuun Hymyssä asiasta julkisesti varoittaakseen muita. Ehkäpä muillakin on samanlaisia kokemuksia? Ehkä jopa vakavampia? Lauran tarina meni suurinpiirtein näin.

Laura vietti lastensa kanssa normaalia lauantai-iltaa ja päätti tilata tv-seuraksi pizzaa. Jo puhelimessa Lauralle tuli outo olo, kun kuski kysyi, laitetaanko siiderit mukaan. Kuski halusi muutenkin jutella enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Lopulta mies oli oven takana. Laura ojensi miehelle pankkikortin ja mies toisti: eikö tilaaja haluaisi siideriä? Mies kehui Lauran ulkonäköä ja kehui 24-vuotiasta naista ikäistään nuoremmaksi.

-Sitten mies marssi ohitseni eteiseen ja alkoi kuikuilla makuuhuoneeseen. Samalla kuski kysäisi, onko minulla miestä, Laura hämmästelee.

Laura sai miehen asunnostaan lopulta ulos, mutta tähänkään miehen omituinen käytös ei päättynyt. Puhelin piippasi jo viestiä ukolta, joka jätti Lauran lopulta rauhaan, kun tämä ei vastannut miehen viesteihin.

Laura ei ollut ilmeisesti miehen ainoa uhri.

-Kyseinen hiippari oli tupsahtanut ilman ovikellon soittoa kaverini omakotitalon ovesta sisään. Hän oli myös alkanut suudella kaverini kättä maksamistilanteessa. Toivon, että pizzan tilaajat todellakin ovat varovaisia Lappeenrannassa.

Teksti: Hymy

Kommentit

En epäile suinkaan naisen tarinaa. Lappeenrantalaisena tiedän lähipizzerioiden tavat.
Lauritsalassa on nimittäin yksi pizzeria, jonka työntekijät jumittavat putiikin edessä ja vislailevat 16 kesästen pikkulikkojen perään ja houkuttelevat ilmasella pizzalla ja alennuksilla.

Seksikäs kahden lapsen äiti? Uskoo ken haluaa, minä en usko 😀

Aivan oikein, pizzantuojia on moneksi, kaikki erlaisia yksilöitä.
Mutta ihmettelen vain että miksi tästä Hymyssä kirjoitetaan? Eikö sopisi paremmin Alibiin?

Miksi aina epäillä. Kyseisenlainen juttu voi aivan hyvin pitää paikkansa. Uskon näin tapahtuneen. Olisiko se edes mikään mahdottomuus. Kaikki on mahdollista, sillä ihmisiä on moneksi myös näissä pizzantuojissa.

Joo, siinä joku epätoivoinen luuli saavansa ees mustaa, vaan ei saanutkaan… Voi pettymys tuollaiselle muijalle…

Ja miten niin ei puhelimeen vastaava tyyppi kuljeta pitsaa? Höpönlöpön teidän kanssa. Ne kuule vastailee, rahastaa, paistaa ja kuljettaa siellä perheyrityksissä ihan kaikki.

Voisiko joku nyt lukea printtilehdestä tämän tarinan. Siellä nainen esiintyy nimellään ja kuvallaan, tässä nyt näytti kuvitus olevan hieman epäonnistunut (moitteet nettitoimitukselle), kun olivat vain tuon huumorikuvan laittaneet.

Niin että ottakaas arvostelijat vähän selvää!

Näitä tarinan iskijöitä riittää ja onhan tässä maassa monta pizzeriaakin. Tunnen muutaman paikan pitäjän ja heillä ongelmana on varsinkin naisasiakkaat, jotka kuvittelevat pizzan hintaan kuuluvan myös muutakin. Saipa nyt tämä simpsakka hetkensä kuuluisuudessa, hienoa.

Tää on urbaani leganda kiertänyt jo vuosia toivottavasti hymy ei maksanut kyseiselle henkilölle.

1)Miksi nainen ei tehnyt asiasta rikosilmoitusta vaan hakee apua Hymystä?No jos hän haluaa valittaa Hoviin ne on sitten varmaan Seiska 🙂
2)MUiden lehtien perusteella kyseinen nainen on ennenkin ottanut yhteyttä lehdistöön samaisen teeman innoittamana ja todettu huijariksi!
3)Kun nainen on nyt satunsa kertonut ja että tapahtui Lappeenrannassa niin Hymyllä varmaan tiedossa kyseinen Pizzeria,joten odotamme seuraavassa Hymyssä sitten Pizzerian näkemystä asiaan.

Todellinen pohjanoteeraus Hymyltä tuo KESÄTARINA!

No tuo aiempi tuli kuin omasta suustani.

Toivottavasti käsitellään sitten käräjillä ihan viharikoksena 😀

Olipas ihmeellinen juttu Hymyltä. Täydellistä epäloogisuutta jutussa kuten joku aiemmin kommentoikin.

Aivan kuin lietsottaisi hieman loitsuja tiettyä ihmisryhmää kohtaan. Lappeenranta on tunnettu ”Nuivista” takapajuisista isämmaan puollustajista.

En tunne ketään jolla olisi ollut koskaan mitään ongelmia pitsakuskien kanssa.

Paljastuihan se viimeksikin suuresti uutisoitu ”ahdistelupizzatapaus” mielipuolen vainoharhaisuudeksi. Näitä akkoja muuten riittää.

Joka ainoa oikea ahdistelutapaus on kuitenkin ehdottoman tuomittava ja aina poliisiasia. Eli ilmoitus poliisille, ei vain Hymyn journalismin tasoiseen lehteen kiitos.

Tätäkään ei olis tapahtunu jos kukkahattutädit ei tois tänne mutuja. SUOMI VALKOISILLE SUOMALAISLLE!!!

Ei tämä mitenkään ihmeelistä ole. Vähän väliä näitä tulee vastaan ympäri suomea mutta jos menee väliin puuttumaan ja yrittää lopettaa sen ahistelun niin heti aletaan kutsumaan rasistiksi.

Harvemmin sama joka puhelimeen vastaa lähtee sitä pizzaa tuomaan? Liike kiinni siks aikaan?

Mistä pizzakuski tiesi naisen olevan 24 vuotias?
Miten kuski voi olla sama henkilö kuin pizzatilauksen vastaanottaja?
Miten sattui kaikista kaupungin ihmisistä juuri naisen ystävättärelle samanlainen flaksi?

Sitä se teettää, kun mamselli ei ole opetellut itse tekemään ruokaa.

Heh, tää on niin tätä hymy-uutisointia 🙂 Epäilen tarinan olevan paljolti keksitty juttu. Olen 30 v. pk-seudulla asuva nainen ja jo vuosien ajan olen tilannut silloin tällöin eri pizzapaikoista pizzoja, samoin naispuoliset kaverini. Aina käytös on ollut asiallista.

Siis se pizzakuski huomas jo puhelimessa, että asiakas on simpsakka äippä, jolle kannattaa ehdottaa siiderin vientiä pilden toivossa?

Tä meni viellä hyvin,itelläni tapahtui melkein samalinen juttu,paitsi että kerran kun mieheni kanssa mentiin samaan pizzeriiaan syömään,niin se sama pizzakuski joka käyttäytyi törkeästi,oli myös töissä ja kun näki mut miehen seurassa,niin meni hakkamaan mun miestä,lupasin soitta poliisille,niin toiset työntekijät siellä vieressä sanoivat,että mun sana niiden sanaa vastaan,soittin kyllä poliisille,mutta ne ei edes tullut paikalle,harmi..:S

Simpsakalla nuorella naisella jo monta mukulaa. Ja pizzalla elää koko perhe. Upea äiti.

Onneksi oon mies ja hinttarikarvakäsipizzakuskit on harvassa.

Mulle pizzakuski tarjos munaa, minä löin kartulla päähän. Ählämi tokeni porraskäytävästä parin tunnin päästä ja tuli vonkaan uudestaan maksua. Löin toisen kerran. Ählämi tippu taas ja otti uudet nokoset. Häippäs sitten vähin äänin Toyota Yarikseensa ja kaasutteli kai kotio (oli jo yö).

Upeeta toimintaa täällä Revajoella.

pitsan tekijän, ulkomaalaisen viattoman turvapaikanhakijalapsen yritys integroitua Suomeen. Nainen on rasismi.

Minä annoin tolle samalle ”ahdistelijalle” ja sain pizzan ilmatteeks, nami :)) Säästy reilu 10 euroo!

Porvoossa tapahtunut muuten samanlaista, paitsi että asiakkaalle soitettu myöhemmin pitsantilauksen yhteydessä saatuun numeroon. Näitä riittää varmaan..?

No voi,voi.Et sitten uskaltanu potkasta munille? Rassukka piti Hymyyn soittaa.

Minusta on hienoa että mun ei tartte ostaa nyt Hymyä kun sain lukee ton jutun kokonaan täältä.

jatsarilla nivusille ,kyllä oppivat ja nyrkillä aataminomenaan

Joko se edellinen, oliko viime kesänä, ”pizzakuskin ahdistelu” on selvinnyt?

Katsottuani tarkemmin tuota artikkelin kuvitusta, vaikuttaa keksityltä kesäjutulta. Heh heh. Olipa hauska.

Oma kommentti