Jouni Hynynen avautuu, haukkui Nelosen: ”mitä v…n TET-harjoittelijoita teillä oikein on duunissa”

Jouni Hynynen avautuu, että kuinka hän lopulta päätyi Nelosen Vain elämää -sarjaan mukaan.

Hynynen kirjoittaa sosiaalisessa mediassa tuttuun ja kaunistelemattomaan tyyliinsä:

– Haukuin Nelosen porukat pystyyn asenteella ”mitä vitun TET-harjoittelijoita teillä oikein on duunissa”, mutta hän vakuutteli, että kyseessä oli oikeasti vahinko, Hynynen kirjoittaa tilanteesta, kun hänet oli ilmoitettu lähteneen mukaan sarjaan.

– Kesällä 2022 Nelosen Mikko Koivusipilä alkoi houkutella minua mukaan. Tämä oli kolmas kerta, kun asetuin neuvottelupöydän ääreen, eli tästä sinnikkyyspalkinto Mikolle. Vastaanottoni oli jälleen nuiva, mutta lupasin silti tavata ensimmäistä kertaa ohjelman ohjaajan Arja Lehtikankaan.

Tapaamisen seurauksena Hynynen luotti kyseiseen henkilöön.

– Hän osoittautui mukavaksi tyypiksi, luotettavaksi. Kuuntelin kiltisti mitä hänellä oli sanottavaa, nyökkäilin varovasti ja vastasin karjalaisittain: ”Ehkä, kassellaan syssymmällä…”.

– A.W. Yrjänä alkoi pommittaa minua puhelimitse. Hän kertoi, että on itse menossa mukaan ja toivoi, että minäkin tulisin ”tueksi ja turvaksi”, jota toki itsekin tuntemattomassa porukassa tarvitsisin. Tässä vaiheessa oli jo selvillä muu porukka, tai ainakin sen runko.

– Aki muistutti vielä, että olimme lyöneet alkuvuodesta 2022 kättä päälle, yhteisellä reissulla ollessamme, että jos toinen joskus menee ohjelmaan, toinenkin pyydettäessä suostuu. Tässä kohtaa minulla alkoi valua kuumat kainaloon. Saatana, yksi puhe kuten sökössä: Sovittu mikä sovittu!

Hynynen meni mukaan Universalin syysbileisiin lokakuussa 2022.

– Näin Jannaa ja Robinia Universalin syysbileissä lokakuussa 2022. Molemmat sanoivat, että kiva, kun olet mukana. Minä olin, että mitä vittua, en ole vielä luvannut mitään.

– Mutta myös Mikko Koivusipilä oli paikalla. Hän iski oikealla hetkellä. Olin pienessä maistissa, hän tuli luokseni ja ehdotti ”eiköhän lyödä kättä päälle”. No, minä löin. Kättä päälle siis. Nyt en voisi enää perääntyä. Varsinkin, kun palkka-asiatkin näyttivät olevan oikeissa lukemissa.

– Nukuin pari kuukautta todella huonosti. Heräsin öisin oksetuksen ja kauhun tunteeseen: mitä vittua on tullut taas luvattua? En tule selviämään tästä koskaan. En liiottele, oikeasti oksetti.

Sitten tapahtui sellaista, jota ei taidettu Hynyseltä kysyä. Tieto oli vuodettu medialle. Hän ei enää voisi perääntyä.

– Sitten seurasi paskasade. Nelosen tietokonepalaverista oli ”muka” vuotanut medialle tieto, että minäkin olen ohjelmassa mukana. Puhelin alkoi piristä, vaikka oli sunnuntai ja minä vahvassa ”keikkojen jälkeisissä”. En tietenkään vastannut yhteenkään puheluun (No, en yleensäkään vastaa puheluihin). Lähibaarissa jouduin valehtelemaan ystäville ja tutuille, jopa vanhemmilleni puhelimessa, etten tiedä asiasta mitään. Hävetti ja vitutti. Puhuin Koivusipilän kanssa. Haukuin Nelosen porukat pystyyn asenteella ”mitä vitun TET-harjoittelijoita teillä oikein on duunissa”, mutta hän vakuutteli, että kyseessä oli oikeasti vahinko. ”Onhan se varma”, totesin ja iskin luurin korvaan.

Että siis sillä tavalla Hynynen lähti mukaan Nelosen Vain elämää -sarjaan.

Lue koko Hynysen kirjoitus alta.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Jouni Hynynen

Kommentit

Oma kommentti