Juha Veijonen, hyväksy ikäsi!

Juha VeijonenEx-Vares-näyttelijä Juha Veijonen esitteli nuorekasta vartaloaan taannoin Helsingin Matkamessuilla. Juorubongareitten mukaan Juha oli pukeutunut kuvioituihin nuorisofarkkuihin ja tiukkaakin tiukempaan, vartaloa nuolevaan t-paitaan. Se paljasti kaikki käsivarsien tatuoinnit.

-Jotkut kyllä pitivät Juhan asua komeana, mutta aika moni mauttomana, Hymylle supatellaan.

-Juhan kannattaisi varmaan tajuta, ettei hän ole enää 25-vuotias, vaan peräti viisikymppinen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Juha Veijonen

Kommentit

Juha on vaan niin seksikäs ja pukeutuu sen mukaan…antakaa olla kateelliset. Miks sen pitäs näyttää papalta???? Ottasin heti tollasen peittoni alle peuhaan:)

Päinvastoin, jos omistaa niinkin timmin kropan ja ulkomuodon kun JUHA niin sitä kannattaa ehdottomasti esitellä tiukoissa ja nuorekkaissa vaatteissa, Juhahan on muutenkin erittäin nuorekas 😉

Ei voi olla totta….
Jokainen pukeutukoon ihan niinku haluaa. Ja sitäpaitsi Veijoselle sopii noi vaatteet! Menkää itseenne mummot ja papat.

ja mitä vittuu se teille kateellisille kuuluu,hankkikaa iha oma elämä.

SirWirtanen, olen samaa mieltä. Vain ja ainoastaan suomessa ylipäätään soitellaan lehteen ja kerrotaan miten joku julkkis on pukeutunut ja kuinka se meni taas pieleen.

No mua kyl naurattaa nää teinit jotka pukeutuu ku kakarat 60vuotiaana

Voi vittu…ainoastaan Suomessa voi olla näin kireätä porukkaa. Muijia varmaan harmitti että Juha näytti paremmalta kuin oma sohvalla läskiintynyt kolmekymppinen ja miehet nyt luonnollisesti olivat kateellisia. Veijonen on mahtava tyyppi ja pukeutukoon miten lystää!

Mitä ?? Kai sitä saa pukeutua miten haluaa ! Juha on hieno mies eikä nykypäivän 5 kymppinen ole vanha !

Oma kommentti