Jukka Poika: ”Huumehipin leima naurattaa!”

Jukka PoikaSuomen reggaekuninkaan, Jukka Pojan, tarina koottiin hiljattain yksiin kansiin. Otsikoihin nousi teoksen kannabismyönteisyys. Jukka Poika itse suhtautuu kohuun tyynesti.

-Me ollaan yhteistyössä lehdistön kanssa siinä suhteessa. Kyllä se tiedostettiin, että kun tällainen opus julkaistaan, niin sieltä kaivetaan esiin lehtiä myyvät aiheet. Tällaiset jutut antavat vain näkyvyyttä ja kuuluvuutta kirjalle. Julkisen työn tekijälle kaikki julkisuus kannattaa tavalla tai toisella.

Huumehipin leima ei siis hätkähdytä.

-Naurattaa vain, Jukka Poika toteaa Hymylle.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jukka Poika

Kommentit

ettekö te ihmiset älyä että alkoholiin, tupakkaan ja kahviin kuolee enemmän ihmisiä kuin kannabikseen. Ei ole löytynyt yhtäkään kuolemaa jonka takana olisi vain kannabis.. Vituttaa teiän tietämättömyys, aliarviointi ja kaikki muu paska mitä te puhutte ja luulette.. Ei tässä mitään hengenhätää ole.. Kokeilkaa nii tiiätte mistä on kysymys.. loppuu tää turhanpäivänen paska.. Ja ettekö muka oo huomannu kuinka paljon positiivisempaa juttua hampusta kirjotetaa? 😀 Ja me jotka puhutaan kannabiksen puolesta, te luokittelette meidät heti joiksikin huume riippuvaisiksi, ei se niin mee. Me ollaan tätä mieltä koska se on fakta, hyväksykää se… tai vittu olkaa puhumatta ja puuttumatta siihen

Huume on pelottavan kuuloinen sana näin psykologisessa mielessä. Jos valtaväestölle annettaisiin piirtää paperille mitä tulee sanasta mieleen, todennäköseisti siihen piirettäisin rappiollinen narkomaani piikki kiinni kädessä. Totuushan on se, että 5% kokonais huumeidenkäyttäjistä koostuu tästä rappioryhmästä joka vastaa ihmisten stereotypistä käsitystä. Kannabiksen laillistamisella olisi hyviä puolia esimerkiksi helpompi kontrollointi, eikä se ole toksikaalinen aine kuten alkoholi. Sitä paitsi verotulot nousisi ja pimeät markkinat katoisivat paremmin eikä näin olle se kulman pahamainen huumemyyjä tyrkytän kannabiksen ohella jotain muuta huumetta kun kannabista ei olekkaan saatavilla. Yleensä muut huumeet alkaa kaverien suosituksella, tilanteessa ”oon lukenut siitä ja siitä” et sitä vois olla siisti kokeilla. Mikäli vanha hyvä kaveripiiri pysyisi samana ja hamppua voisi hakea vaikkapa alkosta, ei näin tulisi käymään. Ennakkoluuloisuus voitaisiin hävittää myöskin, sillä on tapan turruttaa ja syrjäyttää vähemmistöjä tukalempiin oloihin. Portugalissa on dekriminalisoitu kaikki huumeet ja EU raportin mukaan se on tuottaunut hyvää tulosta. Omasta mielestäni turvallisempaa olisi saada kannabis esimerkiksi vaikka alkoon ihmisten turvallisuuden takaamiseksi, yhtä hyvin myyjät voivat kaupitella homehtunutta,hiuslakalla suihkutettua kannabista täten kerryttäen enemmän voittoa mutta tuote voi olla hengenvaarallista. Siksi suosittelen laillistamista.
PS. Eikä kannabis tutkimusten mukaan ole niin vaarallista, tutkitusti jopa alkoholia turvallisempaa. Suosittelen silti päihteetöntä elämää.

Juu ihan turha kohu noussut tästäkin! Kaikilla tietysti saa olla omat mielipiteet, mutta asioista voisi toki ottaa paremmin selvää ennenkun kommentoi! 🙂

Hohhoijaa! ei kannabiksen polttelu narkkia tee! luulette sen olevan niin hemmetin vaarallista ja sekopäistä vain koska se sattuu olemaan laitonta SUOMESSA! Kannabis on lääkekasvi jota käytetään mm syövän ,reuman kivunlievitykseenkin. alkoholi tekee monista väkivaltaisia ja ääliötä! kannabin rauhallisia ja mukavia. en tietenkään lapsille näin puhuisi! mutta tietämättömät niuho aikuiset ärsyttävät.

Kannabis ei ole maailman pahin aine. Toisalta jos ukko antaa pojalleen nimen Hampus, ei kyllä jätä arvailujen varaan suhdettaan kyseiseen päihteeseen

huomaa että hymyn palsta :). Jatkan tästä matkaa samantien.

Vituttaa tollaset kannabiksenpiikittäjät jotka vaan polttelee pilvee ja varmasti hakkaavat vaimojaan yms.. ja kuvittelee että vaikka se nyt onkin vaarattomampaa kuin alkoholi, niin on ihan OK käyttää HUUMEITA!! Ja kaikki muka käyttävät?
Jos minun Espoolaisista kavereistani joku olisi joskus käyttänyt tätä kyseistä HUUMETTA, niin kyllä minä tietäisin siitä, minun kanssa voi jutella mistä vaan..

Jukka Pojan version Rautavaaran Juokse sinä hummani kappaleesta on täysin vertaansa vailla. Suomen idioottimainen meininki tappaa suomesta kaiken luovuuden ja kaiken mikä ikinä voisi nostaa maata surkeasta pussikaljaryyppyrähjäidiotismiihannointimenostaan.

Missä kiven kolossa nämä ihmiset on elänyt. Jukka poika ei tietääkseni ole huumeiden puolesta puhuja, jos hän puhuu tai on puhunut kannabiksen puolesta. Ja kyllä se on se alkoholi se paljon vaarallisempi päihde kun kannabis johon EI KUKAAN koskaan ole kuollut..
Ja onko teidän mielestä myös ismo alanko, juice leskinen yms. jotka on käyttänyt kannabista narkkareita?

Hyi kauhea mikä narkkari..!

Paha esikuva lapsillemme!

Herätkää ihmiset… Kannabis ei ole vaarallinen, päinvastoin se on lääke moneen sairauteen. Kannabiksen käyttäjät ovat ihan normaaleja ihmisiä!

Jukka Poika ei ole huumeiden puolestapuhuja vaan täysin absolutisti nykyään.

naurettavaa mites tauskin alkoholin käyttö ymym…ei sekkalist jakseta kertoo missää ja varmaan aiheuttaa enemmän ongelmii täs maailmas se alkoholi

Ekalle kirjoittajalle voisin mainita että toivottavasti et käytä itse pahempaa huumetta alkoholia koska jos lapsesi ottaa sinusta alkonarkista mallia on hän tulevaisuudessa tuleva väkivalta alkonarkkki rikollinen.

Kannabis on ihan yhtä jees kun alkoholi. Sillä erotuksella että alkoholi saa ihmisen sekoilemaan, kannabis tekee rennoksi ja hyväntuuliseksi…

Mua ei naurata, jos mun lapseni alkaa pitää huumeiden puolestapuhuja Jukka Poikaa esikuvanaan.

Oma kommentti