Julkkiksen mummi kuoli: ”Millä maksan perintöveroni!?”

Petri LehtinenViking Linellä työskentelevä julkkisristeilyisäntä Petri Lehtinen on saanut viime aikoina parit järeät lisäverot. Äitinsä perintöveroista mies selvisi muutama vuosi sitten, mutta viime vuonna kuoli Lehtisen isoäiti, ja tältä saatu perintö aiheutti Petrille jälleen maksamista.

-Joudun kaivamaan kuvettani 6 000 euron verran. Täytyy varmaan viedä Lotto ja Keno kioskille, jotta voisin maksaa nuo seuraamukset, Petri voivottelee.

Moni joutuu myymään perittyä omaisuutta saadakseen rahaa perintöveroihin. Petri ei ole aikeissa tehdä moista.

Lisäksi Petri kertoo saaneensa yli 6 000 euron lisäverot vuodelta 2008. Maksettavaa on siis yhteensä yli 12 000 euroa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: perintövero, Petri Lehtinen

Kommentit

Joo, eiköhän sitä perintöomaisuutta vastaan saa lainaa pankista, jos luottotiedot ovat kunnossa. Lainalla voi sitten maksaa ne verot.

Mitäs jos ihan rahalla maksaisit. Kait se viikari maksaa palkkaa risteilyisännälle,vai ilmaiseksiko siellä pittää olla. Ja lainaa pankista sitten.

Kyllä! Parammein osaa kuin moni muu. Montakos niitä ristelyisäntiä onkaan…?

Kyl te ihmiset ootte vittumaisia, miettikää hei vähän mitä kirjoitatte, Pete on todella kiva tyyppi ja osaa hommansa parammein kun moni muu samalla alalla eli risteilyisäntänä

Höh,kauheet verot ja ikävää Petrille. Kyllä ihmiset ovat ilkeitä,kun lukee totoa viestiketjua.Petri on upee tyyppi, alansa huippuammattilainen,ystävällinen ja aina kiltti kaikille. Miksi kateellisten ihmisten on pakko aina morkata julkkiksia?

Voi raukkaa, onpahan huolet. Ketä vois vähemmän kiinnostaa…

mutrunaama,sähän saat hymyn palkkiolla maksettuu ne verosi,jotenka älä valita,”iso mies”

kuinka monta kertaa siitä omaisuudesta pitääkin maksaa veroja?

no kyllä tuo omaisuus takuuna saa kuuden tonnin lainan pankista ihan varmasti. en ymmärrä tätä perintöverovinkunaa ei sen edullisemmin voi ihminen omaisuutta kartuttaa.

kuka toi on? naurettavan näkönenki on,korvat liian alhaalla päässä vai onko sillä naamari?

kommentoija 7..
sinun älykkyysosamääräsi on säälittävä.
etkö tiedä, että se perintö voi olla 120 000 arvoinen asunto?
tässähän jutussa NIMEOMAAN VITTU SAAT… todetaan, että kiinteätä omaisuutta perivä joutuu usein myymään kiinteän omaisuutensa selvitäkseen perintöverosta, joka maksetaan RAHALLA.
Ja että petri ei halua myydä KIINTEÄTÄTÄ OMAISUUUTTA
MIkä tässä on niin vaikeaa

Käytä vähemmän meikkiä, niin säästyy rahaa.

Tässä ketjussa ei vielä olekaan niitä Petrin itsensä kirjoittamia kannustuskommentteja, jossa häntä kehutaan aivan loistavaksi juontajaksi ja laivaisännäksi.

Että myytiin sitten mummon kuolemakin lehdille? Itsekö tuo soitti Hymyyn ja vinkui verosta? Millä maksat? Ihan sillä, millä muutkin: työllä ja / tai pankkilainalla!

Vai kuus tonnia..
Eli äkkiä laskien Petrin perintö on ollut ehkä noin 80-120 tonnia. Eikös siitä riitä rahaa maksaa vero?!

Että te ootte katkeria. Perintövero on naurettava asia ja sen alentaminen helpottaisi kaikkien elämää. Vähän aikaa sitten oli otsikoissa, kun joku pieni tyttö sai törkeät mätkyt kun perhe potkaisi tyhjää. Teitä nyt vaan harmittaa tuo sana ”julkkis” tuossa otsikossa, mutta miettikää tätä omale kohdalle. Jos saatte perinnöksi vaikka suvussa pitkään kulkeneen mökin, jonka joku isoisän isä rakentanut ennen sotia ja sillä on rutosti tunnearvoa, että rahallista arvoa. Joudutte sitten myymään sen, että selviätte sen tuomista perintöveroista. Tämä voi siis käydä kenelle tahansa. Ja kuinka monella teistä on edes sitä 6000€ tilillä, kun teillä on päivisin aikaa täällä odotella uutisia joihin kommentoida noin lapsellisesti?

Ihan kauheeta! Törkee mummo, mennä nyt kuolemaan pois, sääliksi käy Petteriä, tai mikä lienee. Jokaisen, joka aikoo edesmennä, pitää jättää tuhti tukko massia tilille, että jälkeenjääneet saavat perintöveron suoritettua! Tästä pitäisi tehdä kyllä ihan laki!

Vissiin kuitenkin sen verran sitä perintöä tuli että kannattaa tuo maksaa, joten voivoi kun menee surkeasti.. ihan säälittää.. Ja mikä julkkis tuo on, joku laivajuontaja??!

Oma kommentti