Julkkis-BB:stä tutun kauhistunut tilitys: ”Pakenin ulkomaalaista ahdistelijaa kaupan sisälle”

Julkkis-BB:stäkin tuttu, selvänäkijä Claudia Evenä muistettava Pia Polviander on kirjoittanut kauhistuneen tilityksen sosiaaliseen mediaan.

-Haluan kertoa mitä koin viime keskiviikkona jäätyäni kotimme lähettyvillä pois ratikasta klo 18.00 aikoihin. Valoissa viereeni lyöttäytyi ulkomaalaistaustainen nuorimies. Puhuen huonoa suomea hän sanoi minulle: Olen nähnyt sinut useasti, olen seuraillut sinua. Sinulla poikia ja koira, asut Siwan talossa. Vastasin jep, Claudia kirjoittaa.

Sitten mies oli kysellyt, onko Claudialla miestä. Vaikka nainen vastasi myöntävästi, ehdotuksia alkoi sataa.

-Annan hyvää intiimiä hierontaa, hän sanoi.

-Puhelimeni soi, huokaisin helpotuksesta. Hän lähtee kävelemään, mutta alkaa hidastella ja jää odottamaan minua, tulee iholleni ja alkaa kosketella minua. Lähden juoksemaan hän kannoillani, mutten uskalla mennä rappuun. Pelkään hänen tunkevan rappuumme. Juoksen Siwan ovesta sisään. Mies perässäni. Pyydän henkilökuntaa päästämään minut takaovesta sisäpihalle, mistä pääsen kotiin.

Claudia kertoo soittaneensa poliisit, jotka lupasivat tulla katsastamaan tilannetta. He olivat myös pyytäneet soittamaan, jos jotain uutta ilmenee.

-Pelottavaa, Claudia kommentoi kirjoituksensa lopuksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Claudia Eve, ahdistelu, Pia Polviander

Kommentit

Oma kommentti