Julkkiskaunottaret sanasodassa – Cheyenne Järviselle porttikielto ravintolaan!

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen on ollut viimeisen kuukauden aikana otsikoissa mielestään epäonnistuneen rintaleikkauksen ja lentokoneseksin harrastamisen tiimoilta. Jälkimmäisen toinen osapuoli kiistää. Nyt toiset julkkiskaunottaret ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa, mitä he ovat Cheyennestä mieltä.

Asia käy ilmi Cheyennen blogista, jossa nainen ihmettelee somekiusaamistaan. Hän myöntää, ettei ole aina tehnyt julkisuutensa kanssa viisaita ratkaisuja, mutta silti somekiusaamista vastaan puhuvien henkilöiden oma syyllistyminen somekiusaamiseen harmittaa häntä.

Hän ottaa esimerkiksi julkkisravintolan emäntänä työskentelevän ex Miss Helsingin, Rosanna Kuljun:

-Onneksi on kuitenkin näitä, jotka vannoutuvat taistelemaan (netti)kiusaamista vastaan tai eivät muuten tunne sanan tekopyhyyden merkitystä. Juuri sellaisia kuten esimerkiksi Rosanna Kulju, joka juuri saarnasi Facebookissaan somekiusaamisesta sekä puolusteli Sephoraa (uutta Miss Helsinkiä). Oli muuten aika hauska veto saada viimeisenä lauantaina porttikielto Showroomiin, jossa juhlistin vielä pari päivää aiemmin hyvän kaverini Miss Helsingiksi kruunaamista. Ei musta harmia olisi ollut, mutta eipähän ole enää sitä puljuongelmaa, Cheyenne sivaltaa.

Hän on julkaissut nettikeskustelun, jossa Kulju kertoo ruotsiksi, ettei hän voi edes ajatella Cheyenne Järvistä voimatta pahoin. Viestin hän on suunnannut Amanda Harkimolle, joka puolestaan kertoo viestissään, että ”toi on uskomaton muija”.

Cheyenne jatkaa blogissaan:

-Amanda Harkimo. En edes tiedä mistä aloittaa tai pitäisikö ollenkaan. Ymmärrän toki suhtautumisesi (kauneuskirurgian konsultti Suvi) Pitkäsen hyvänä ystävänä ja tarpeena saada mut alas, mutta ottaen kuitenkin huomioon oma julkisuudessa esillä olemisesi, niin taidanpa jättää tämän vaan tähän. Kiitos kuitenkin shoutoutistasi ja halataan, kun tavataan. Fuck them haters. Hävetkää.

Blogia voit lukea tästä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Rosanna Kulju, Amanda Harkimo, Cheyenne Järvinen

Kommentit

Oma kommentti