Julkkisristeilyisäntä joutui evakkoon tulipalossa: ”Olen täysin shokissa!”

Petri LehtinenKauniaisissa sijaitsevassa kerrostalossa syttyi tiistaina iltapäivällä tulipalo, jossa loukkaantui vakavasti vanhempi mieshenkilö. Palomiehet joutuivat murtautumaan asuntoon sisään.

-Olen todella järkyttynyt, sillä asun tässä talossa, toteaa julkkisristeilyisäntänä tunnettu Petri Lehtinen.
-Tulin eilen laivalta kotiin, joten eihän tämä kiva aloitus vapaaviikolle ollut.

Onnekseen Lehtinen oli palon sattuessa asioimassa kaupungilla. Savua oli kuitenkin levinnyt useisiin asuntoihin, joten Lehtisen kotitalo evakuoitiin kokonaan.

-Pelkäsin menettäväni koko maallisen omaisuuteni. Olin kyllä melkoisessa shokissa, Lehtinen kuvailee Hymylle.

Palo sai tiettävästi alkunsa vanhemman mieshenkilön keittiöstä, joka tuhoutui lopulta kokonaan. Tulipalossa rikkoontui myös vesijohto, jonka takia asuntoon syntyi myös mittavat vesivahingot. Ne ulottuvat myös alemman kerroksen asuntoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Lehtinen

Kommentit

Kyllä te ihmiset olette ihan kauheita. Olette ihan järkyttäviä, kateellisia paskoja. Petri Lehtinen on uranuurtaja viihdemaailmassa, kun puhutaan risteilyisännistä ja ohjelmaisännistä. Hän on kestojulkkis ja alansa huippuammattilainen. Halaus Petrille ja woimia!

Jaiks, tää stara alkaa tähdittämään Salattuja Elämiä! Eiks ole hienoa…taas yksi syy lisää kiertää kyseinen laatudraama hyvin kaukaa 😀

Siis kuka tää Petri on? Julkkis? Tavallisen näköinen ryppynaamainen keski-ikäinen mies, hohhoijaa ja haukotus.

voi helevetti mikä ” fjolla ” . vähemmästäkin menee shokkiin , mä näin kun kissa naukui puussa ja en saanut unta kun en tiennyt kenen kissa oli ja miten tuli pois sieltä .

Julkkis? Mistä lähtien ruotsinlaivan risteilyemäntä luokitellaan julkkikseksi?

on hävettävän typerän oloinen täysin mitätön pelle mikäliepetri

IHAN KAMALAA! ”Pelkäsin menettäväni koko maallisen omaisuuteni” Siis TODELLA HIRVEÄÄ! No, joltain kai lähti tuossa palossa henki, mutta mitä väliä, kunhan PETRIN (kuka lieneekään) OMAISUUS SÄILYI!!!

Sari M,

nämä kommentit täällä eivät liity Lehtisen naapuriin vaan Lehtiseen.

Ja Petri ei ollut yhtään huolissaan naapurinsa kohtalosta vaan OMAISUUDESTAAN. Hän ei ollut shokissa siksi, että tulipalossa on loukkaantunut ihmisiä vaan siksi, että hänen OMAISUUDELLEEN on EHKÄ tapahtunut jotakin.

Joulu tulee ja tulipalolojen määrä vain kasvaa. Olkaa varovaisia kaikki ettei tulipaloja tule…
Rauhaisaa Joulun odotusta kaikille– myös hymyn kieroutuneille lukijoille, jotka arvostelee toisia, Petri on yksi maan parhaimmista risteilyisännist jonka olen työssään nähnyt, palvelee mummoista vaareihin ja lapsetkin siinä sivussa ystävällisesti ja ammattitaidolla

Melkoinen mies tämä Petri. Näin paljon kommentteja. Se kertoo jo jostain. Antaa porukan puhua, kyllä maailmaan ääntä mahtuu.

Juu, Petri oli muutama vuosi sitten kuolemansairas, nojaili hautakiveen lehtijutussa ja ilmoitti vetäytyvänsä julkisuudesta (missä hän ei koskaan ole ollutkaan).

Voi kamala, pikku-petri ei ollut lähimaillakaan kun talossa paloi! Yksi henkilö loukkaantui vakavasti ja täällä voivotellaan kuinka pikku-petrin nyt käy? Ihme touhua…

Eikös tällä Petrillä ollut muutama vuosi sitten ärhäkkä parantumaton maksasairaus joka johtaa lyhyessä ajassa kuolemaan?
Siis omien sanojensa mukaan,oikein hautakiveen nojaili lehtikuvassa,ihme pelle.

Miksi ollaan aina ensi ilkeilemässä eikö Petrille ole jo ikävä fiilis ilman teidän sanoja…..osaatte käyttää nettiä googlettakaa jos haluatte faktatietoa . Olen pahoillani toivon että saat kotisi kuntoon mahdollisimman pian onneksi ei tullut henkilövahinkoja tässä on muistutus esim. Jouluna kun poltellaan kynttilöitä ollaan varovaisia ettei tule vahinkoa.

Hirveetä, Petri on maamme upein risteilyisäntä, mukava, kiva ja asiallinen kiva sälli

Tulipalo on aina vakava asia, järkyttävää ja näin Joulun alla vielä:-(
Voimia Petrille ja kaikille talon asukkaille. Luin tapahtuneesta Ilta=Sanomien netistä… Kauhee tapaus!

Nyt romahti kulissit. Kasavuori on Kauniaisten slummi, köyhälistöalue rikkaan pikkukaupungin keskellä.

Petri Nygård, tämähän on se kova laulaja! Olenko väärässä??!! Räppäri siis…

Oma kommentti