Juontaja Sari Tamminen, 53: Telkkariin palaaminen oli kiva juttu

Juontaja Sari Tamminen, 53, kihartaa hiuksiaan AlfaTV:n studion vieressä olevan meikkihuoneen peilin edessä Keravalla. Maskeeraaja ei ole vielä saapunut ja studion viereisissä tiloissa on rauhallista. Kansan kesken -lähetyksen alkamiseen on aikaa puolitoista tuntia ja studioon saapuvien vieraiden on määrä saapua paikalle hetkenä minä hyvänsä.

– Yritämme valita ajankohtaisia aiheita lähetykseen. Kun itseäni lähellä oleva asia on kyseessä, niin tunnin lähetys sujuu nopeasti. Ohjelmassahan on mukana asiantuntijoita ja ihmiset soittavat suoraan lähetykseen. Ensin käymme läpi peruskysymykset ja sitten katsojien osallistuessa kaikki etenee omalla painollaan, Sari Tamminen kertoo painetun Hymy-lehden haastattelussa.

Televisioon palaaminen oli Sarista upea juttu. Olihan hänellä ollut takanaan televisiotyötä parinkymmenen vuoden ajan ennen pitkää taukoa. Lähetyksiä Sari vetää joka toinen viikko vuorotellen Hymystäkin tutun toimittaja Juha Veli Jokisen kanssa.

– Paluu tuntui kivalta. Ei kamera minulle ole mikään vieras asia. Sen edessä tulee kotoisa olo.

Jutussa painetussa Hymyssä Sari puhuu myös uudehkosta rakkaussuhteestaan.

Sari ja hänen miesystävänsä Matti, 57, tapasivat sattumalta vajaa kolme vuotta sitten. Tuolloin molemmat olivat eronneet aiemmasta suhteestaan.

– Törmäsimme Matin kanssa ja olimme tuolloin jo vanhoja tuttuja. Totesimme tavatessamme, että nyt olemme molemmat vapaita. Se oli sitten siinä.

Pariskunta ei asu yhdessä.

– Minä asun 11-vuotiaan Taika-tyttäreni kanssa Ilmarisissa ihan lähellä hänen kouluaan. Matti asuu Turussa.

– Olemme tunteneet toisemme jo nuoruudesta saakka. Kaksi vanhaa kehäraakkia tapasivat sitten myöhemmällä aikuisiällä. Arkemme on hyvin normaalia. Kahden aikuisen välinen suhde. Olemme paljon mökillä, teemme yhdessä ruokaa ja vietämme yhteistä aikaa ystäväpariskunnan kanssa.

– En suunnittele elämääni millään tavalla eteenpäin. Jos elämässä jotain tulee, niin se on sitten tullakseen. Ihanaa kun lähellä on rakas ihminen. Totta kai on kivaa katsella televisiota ja viettää viikonloput sekä nauraa ja lämmitellä saunaa yhdessä. Käymme myös sienimetsällä. Mitä tämän ikäiset enää mitään kikkailemaan sen kummempia.

Sari oli aiemmassa liitossaan yhdeksän vuoden ajan.

Lue juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sari Tamminen

Kommentit

Oma kommentti