MTV

Juontaja Tuomas Enbuske nöyryytti rumia prostituoituja ja käytti 600 euroa kokaiiniin illassa – kertoo nyt taustat

Mediapersoona Tuomas Enbuske on kertonut Enbusken miljonäärit -podcastissaan hurjasta elämästään ennen kunnollisen lääkityksen löytymistä bipolaariseen mielialahäiriöönsä.

Hän kertoo ostaneensa prostituoituja, ja mitä rumempia sitä parempi. Sitten hän kertomansa mukaan nöyryytti heitä. Hän käytti myös kokaiinia ja meinasi jäädä kerran asiasta kiinnikin. Kokkeliin saattoi mennä 600 euroa illassa.

– Mä tykkäsin ottaa sellaisen vähän rumemman prostituoidun kadulta. Minusta oli jotenkin tosi hienoa, että mä pystyin nöyryyttämään sitä. Se, että se joutui tekemään näin, mies avautui Suplan podcastissaan.

Rahaa hänellä oli kuin roskaa:

– Jossain vaiheessa mä tienasin 20 000 euroa kuukaudessa. Mulla oli myös 300 000 euron osakesalkku ja nostin osinkoja firmasta.

Nyt mies avaa tekojensa taustoja lisää somessaan:

-Maanisdepressiivisyyden kuvaus ei ole kaunista kuultavaa. Se ei ollut minulle sitä, mitä julkkikset kertovat lehtihaastatteluissa. Se oli helvetti. En uskaltanut nukahtaa, koska herätessäni huusin kauhusta. Se on kamala sairaus, jonka ennuste on todella huono.

Hän kertoo ymmärtävänsä kertomisen aiheuttaman vihan.

-Itse ällöttyisin aivan varmasti. Silti, tai juuri siksi, päätin kertoa sen nyt niin rumana, rehellisenä ja paljaana kuin itse sen sairastin. Inhorealistisena ja kammottavana, koska niin minä sen sairastin. Koen sen myös tehtäväkseni, koska olen rohkea ja minua kuunnellaan. Olen tottunut julkisuuteen ja perseeni kestää merivettä.

-Olen nykyään joka aamu onnellinen herätessäni. Sain vuosi sitten lääkkeen, joka on epilepsialääke Lamictal. Epilepsiälääke jostain syystä auttaa maanisdepressiivisyyteen. Ihmeellistä kuinka paljon kaikessa on kyse aivokemiasta. Lääkettä olen nyt syönyt 1,5 vuotta. Ja se todellakin toimii. Olen onnellinen, että sain toisen mahdollisuuden elämässäni, mies kuvaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: bipolaarinen, huumeet, kokaiini, mania, prostituutio, Tuomas Enbuske

Kommentit

Oma kommentti