Juontajasta uusi Salkkaritähti?

Petri LehtinenJulkkisristeilyisäntänä ja juontajana tunnettu iki-ihana Petri Lehtinen on bongattu Salattujen elämien studiolla kuvauksissa.

Mies on aiemmin kertonut haaveilevansa näyttelemisestä.

Petri ei suostunut kommentoimaan asiaa Hymylle mitenkään, joten ehkäpä meillä on pian aivan uusi Salkkaritähti!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Lehtinen, Salatut elämät

Kommentit

On helppoa panetella ja haukkua.
Itse asiassa Pietu eli Petri on AMMATTITAITOINEN juontaja, ohjelmankehittäjä, ohjelmatoimiston johtaja jonka ammattina on näkyä ja kuulua. Toisin kuin turhilla julkimoilla Petrillä on n 30 vuoden kokemus e.m. hommista, johon kuuluu paljon ”kulissientakaisia töitä, suurin osa on niitä.
Petri suunnittelee ja jontaa ohjelmia niin laivalla kuin maissakin.
Julkisuus on tullut paljon sen myötä, ja sen että Petri on koko ikänsä ollut mukana erilaisissa hyväntekeväisyysjärjestöissä, puhunut huumeita vastaan, lastenklinkan kummina, hyvän mielen lähettiläänä ym.ym.-saamatta siitä rahallista korvausta, lähinnä halustaan auttaa-aina kun se on mahdollista. Tukea uusia artisteja, toimia paljon enemmän taustajoukoissa kuin esillä, niin että muut saavat tilaisuutensa.
Petri ei ole mikään turha julkkis. Petri ei ole kenekään salarakas linssilude ja tullut kuuluisaksi jonkin tuollaisen kautta. Petri on tullut julkimoksi tekemällä työtä julkisuudessa, ja se kun sattuu olemaan Petrin ammatti.
Petri tekee vaan työtänsä.Tiedoksi myös se mollaajille, että moni lehtijuttu muuttuu matkalla sellaiseksi, että siitä tulee ihan jotakin muuta kuin alunperin piti. Lehessä tehdään sellaiset otsikot että heidän tarpeensa tyydytetään, -otsikot myyvät lehteä-, siksi monikin asia niissä on jotakin sellaista, että Lehtinen ei niitä ole sinne suoltanut, vaan siinä käy kuten kaikille muillekin julkisuudessa oleville. Otsikot elävät omaa elämää. Monasti tarinatkin. Turvanpaukkuttajat kun hyppäisivät viikoksi Petrin paikalle-tulisi monelta aika nopeasti poru, kun huomaisi sen työnteon määrän, joka kyseisellä miehellä on. Joskus tietty näkyy miestä tuulettumassa ravintolassa, aika harvoin kuitenkin, ei ole aikaa sellaiseen, kun on tehtävä töitä.Ja siinä samalla autettava uusia tulokkaita.
Jonkun ne on nekin hommat tehtävä, mutta sellaisesta ei juurikaan ole mainintoja. Ja nyt tiedoksi sille, joka tähän heittää, että Lehtisen oma kirjoitus. Ei muuten ole. Ompahan vain sellaisen kirjoitus, joka on kyseisen artistin ja hänen työskentelytapansa tuntenut kohta parikymmentä vuotta.
Ainoa mistä voi syyttää on se että mies on työnarkomaani.

Sopii kuin nenä päähän niitten kaikkien muiden lahjakkaiden näyttelijöiden sekaan.

Kateellisten panettelua noi lukijoiden kommentit,ei jumankauta. Petri Lehtinen on yksi maamme ammattitaitoisimmista julkkisjuontajista,oikeasti,osaa ja taitaa hommansa
enempi kuin hyvin! Kaiken kukkuraksi hän on kiva, mukava ja ystävällinen–aina kaikilel!!!
Suomi on täynnä työttömiä, kateellisia ja ilkeitä ihmisiä,hävetkää saukot!

Anteeksi, mutta aivan kamala tapaus. Kyselee ihmisiltä kaduilla ja kaupoissa ja taksijonoissa, että ettekö tiedä, kuka minä olen. Suurin osa ei oikeasti tiedä.

tunnen kyseisen henkilön koulu ajoilta.olimme molemmat samalla luokalla,hän oli jo silloin tyrkyttämässä itteensä vaikka minne.kunhan sai naamansa johonkin esille.se vielä puuttuu että hänet otetaan salkkareihin minä en ainakaan katsele kyseistä ohjelmaa enään sen jälkeen.

Kukas tää heppu sitten on?????????????????????????????????????????????

Moi!
Kiva, uusia tuulia Petelle. Onnea. Olet suosikkijuontajamme.´, tahdomme sua enemmän!!!!!!!!
Sari & Toni

Oma kommentti