Jussi Parviainen haukkui Mikko Leppilammen: ”Opettele juntti puhumaan!”

Ohjaaja Jussi Parviainen on kirjoittanut näyttelijä Mikko Leppilammesta blogissaan, eikä kovin ylistävästi. Parviaisen mukaan Leppilampi kuvittelee olevansa hyvä näyttelijä. Siitä huolimatta hänellä ei ole Parviaisen mielestä minkäänlaista äänenkäyttötekniikkaa.

-Hän puhuu hiljaa ja nielee sanoja. Katuhaastatteluissa yhtä huonosti puhuvat haastateltavat jätetään pois, kun ei niitä katsoja pysty seuraamaan. Opettele juntti puhumaan ja mene sitten vasta reuhaamaan, Parviainen opastaa.

Lisäksi Parviainen syyttää Leppilampea pohjattomasta itserakkaudesta ja kuvitellusta charmista.

-Särje vessasi peili! Parviainen kehottaa.

Parviainen on viime aikoina kirjoitellut blogissaan julkkiksista varsin värikkäitä. Kohuohjaajalta ja asioita hieman liiankin suoraan laukovalta mediapersoonalta tämä ei tietenkään ole mikään yllätys.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mikko Leppilampi, Jussi Parviainen

Kommentit

Mikko ei tosiaankaan osaa näytellä saati laulaa,luulee että kun hymyilee kuin aasi niin se korvaa osaamattomuuden,onneton pikkuluuseri,ei tule olemaan tulevaisuudessa parrasvaloissa,hankkisi itselleen ammatin vaikka bussikuskina ennekuin joutuu työttömäksi.

ettei nyt vaan olis niin käynyt. että Saana on kehassu Mikkoo komeeks.. ja Jussi tullu kateelliseks?

Parvianen on täydellisen oikeassa Leppilammen suhteen, vaikka on uskottavuudestaan menettänyt paljon viime aikoina.
Hyvin sanottu Jussi!! ML on juurikin niin täynnä itseään kun vaan voi olla ja erittäin surkea näyttelijä

Insinööri Taitaa olla itse Mikko Leppilampi

Vois tosiaan Parviainen vetää itsensä alas Wessan pöntöstä!
Ei tarvis törmätä enää missään mediassa älyttömiin kommentteihin!

-Aatteleppa johtaja ihan ite, niin ihan ite, paljonko se peili maksaa. -Jos mä laittasin ihan ite pari tonnin paragoonin tonne toimistolle Mairelle, josta sen ihan ite haet. -Aattelempa ihan ite, että haen sen sitten ihan ite, kun lääkkeetkin ihan ite haen…aatteleppa ite.

Niin julkisuuden kipeä tuo jussi, että miksei tee itsestään legendaa..

Aisankannattaja-Ohjaaja kuvittelee olevansa…hmmm…joku.

Nää Suomen pellekastin julkkikset etoo ihan kunnolla.

lepilammi on suomen paras naytelia ja se puhuu parahala aanilla ja se on europan komeain mies. parvanen on nyt pois tolasta kun se on mielle sairalaasa. voimeja parvanenlle ja jaksamiseja. on sinulaa yks suomen kaunimmasta vaimon.

No sitähän mä jo ihmettelin!kun Parviainen on tykittänyt jo ainakin viisi blogia juoruineen tullut ja tämä on sitten hymyn mielestä maininnan arvonen?Entäs lenitan ja jacobsonin suhde?lenitan kalju ja väyrysen ja isohaakanan suhdevihjaus?Missäs nyt on roskalehdistö?Tutkiva juorunalismi?

Jussi on ollut mm. Spede-Yhtiöiden toimitusjohtaja. Mä vähän luulen että siellä on totta blogeissa enempi kuin lääkäri määrää.

Ihan fiksuja totuuksia kirjoittelee, joten älähän nyt mies hyvä tuomiota jakele.

Jussi rulettaa, sairaan hyviä stooreja blogissa. Saa kyllä nauraa, ja varmaan niissä on osa ihan tottakin

Oma kommentti