Jussi Parviainen joutui psykiatriseen hoitoon – mitä teki Saana?

Jussi ja Saana ParviainenKohuohjaaja Jussi Parviainen joutui psykiatriseen hoitoon torstain ja perjantain välisenä yönä. MTV3:n Viihdeuutisille Parviainen avautui kertomalla, että syynä oli lääkkeillä tapahtunut itsemurhayritys. Ohjaaja kuitenkin hälytti itse ambulanssin paikalle.

Parviainen on ennen kohtalokasta tekoaan tilittänyt blogissaan ahdistuksestaan, joka on kummunnut hänen avioliittonsa huonosta jamasta. Pariskunta Saana ja Jussi Parviainen eivät olleet nähneet toisiaan lähestulkoon kuukauteen, mutta tapasivat viimein Helsingin Seksimessuilla viime viikonloppuna. Avioerohakemus on edelleen ”sisällä”, eikä Saana Parviainen ole käynyt katsomassa miestään sairaalassa.

Hymy tavoitti Saanan kommentoimaan asiaa.

-En tunne koko ukkoa! latasi Saana Parviainen Hymyn toimittajalle.

Myöhemmin hän totesi, että toimittajat ovat kyllä käyneet Jussia katsomassa, kun mies on heille ensin soittanut.

-Kävin itse juuri (asianomistaja)kuulusteluissa. Miksi menisin katsomaan (sairaalaan) ihmistä, jota tutkitaan kunnianloukkauksestani, Saana toteaa Hymylle.

-Itse voin ihan helvetin hyvin!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Saanan tulee luopua Jussin sukunimestä. Toisaalta..avioliitto voidaan mitätöidä jos todetaan, että Jussi on ollut jo sitä solmiessaan sairas esim. maniassa.

Saana ei koskaan pääse eroon maineestaan. Toisaalta..ymmärtääkö se itsekään oikein missä touhuissa pyörii mukana. Jussilla on aiemminkin tullut henkisiä ongelmia naisten kanssa, mutta Saanan tapauksessa voisi sanoa että ihan turhaa tuollaisen takia itsemurhaa on tehdä. Tuollaisia Saanoja on kaikki pornokadu täynnä ympäri Eurooppaa. Miksi Saana ei suunnista sinne?

onhan saana ollut mukana alpäänsä näyttämisessä!!!julkisesti! lavalla! kisoissa jossa käytiin pimpan nuolemisen sm!!!! mutta! kylmä on ihmisen luonto jos ei miestään mene sairaalaan katsomaan! voi kun Jussi pääsis raiteilleen! ja jättäis Saanan .. tyttöparka ei ilmeisesti itse tajua että jussi on sairas! ja tarvitsee tasapainoisen ja vakaan elämän! ei mitään lapsellisia kiristys juttuja enään…. kummallekki onnea!!!

Hymyn uutisointi Saanasta on tosi törkeää ja naurettavaa. En mäkään menisi katsomaan äijääni sairaalaan, jos se tunkisi mun alapäästä kuvia blogiinsa ilman lupaa??

SAi tarvitsemansa siivun julkisuudesta ja nyt häivy ei ketään kiinnosta enää sinun tekemiset ja vaihda sukunimesi

Kumpikin noista on ihan sekaisin, mutta minusta tuon Saanan pitäisi luopua Jussi sukunimestä, kun ei näytä olevan hänestä muutoin kovin kiinnostunut.

Mistä moinen läheisriippuvuus on voinutkaan syntyä? Sairaalloinen mustasukkaisuus sekä se että näkee seksuaalisuuden kuvottavana ja likaisena asiana.

vittu mikä haahka toi muija,tytönhupakko ei taida tajuta elämästä yhtään mitään.jakaa itteään julkisuuden takia.

No Jussillahan on ilmiselvästi ollut jo hyvän aikaa persoonallisuushäiriö. Äijän blogi kertoo kaiken. Ei normaaili ihminen tuota tuollaista tekstiä. Hoitoahan tuo ihminen tarvitsee.

Turha vanhemman miehen tuhota mielenterveyttään tällaisten tyttöjen kanssa. No Saana sai 15 minuuttiaan.

Taitaa olla aikamoinen rasite toi Jussi niille naisille, ketkä sen kanssa yhteen erehtyy.

Jussilta ei onnistu mikään. Itse tietenkin omasta mielestään syytön tilaansa.

Oma kommentti