Jussi Parviainen paljastaa kohutekstarinsa missi Sara Siepille!

Jussi Parviainen kirjoittaa ex-Miss Suomi Sara Siepistä Juorukello-sivustollaan. Viime syksynä Sieppi kertoi julkisuudessa hämmästelleensä Parviaisen erikoisia yhteydenottoja liittyen miehen suunnittelemaan elokuvaan. Jussin mukaan kaunotar loukkaantui epäkunnioittavasta viestittelystä. Nyt Parviainen paljastaa, millaisia viestit olivat.

Parviainen myöntää lähettäneensä Siepille tekstiviestin, jossa hän ylisti tämän olemusta. Olemus sai Parviaisen kuulemma tuntemaan itsensä levottomaksi. Kehuksi tarkoitettu maininta ei kuitenkaan uponnut Saraan.

-Viesti ei eroa kuvaajien kuvattavia innostavasta puheesta millään tavoin, eikä ole millään tavalla rumasti sanottu. Nyt Sara Sieppi esiintyy ilman vaatteita lehtien palstoilla, Parviainen toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Sieppi, Jussi Parviainen

Kommentit

50 vuoden päästä kukaan ei tiedä Jussi Parviaisesta mitään, mutta Iron Sky mainitaan kun puhutaan suomalaisesta viihteestä.

Ehkä kannattaisi tehdä sellaista sisältöä joka oikeasti antaa ihmisille jotain kuin yrittää riistää toisia sieluja.

Mutta kukin taaplaa tyylillään.

paskaa,ja kirjoittelu paskaa,mielisairasta vanhojen asioiden jankuttamista,keksi jotain uusia aiheita,juoruakka

Jussi ihan taiteen nimissä olisi halunnut vähän kuvailla. Mutta Sara ei ymmärtänyt Parviaisen taiteen päälle, vaan teki alusvaatekuvauksia, joista hänelle maksettiin. Olipa tyhmä tyttö.

No joo, kaikki ovat nyt nähneet Jussin ”taidekuvaukset”, joilla hän allekirjoitti loppuiän selibaatin.

Hyvinhän se kirjottaminen on näemmä sujunut ainakin jos ulos otto veloissa mittaillaan.. 😉

Parviainen on perverssi vanha ukko, joka pyrkii vikittelemään kaikenlaisia nuoria naisia yks oli tarpeeks tyhmä uskoakseen sen latvaroson paskapuheita. Pillunkiilto silmissä näitä viestejä on lähetelty. HYI HÄPEÄ! Ja kaikki nää huomionhaku ”itsemurha” yritykset sun muut äijä käyttäytyy ku 14 vuotias ensimmäistä kertaa rakastunut petetty ja jätetty. Kasva aikuiseks lerppu!

Ällöttää että vanha ukko kehtaa tuolla lailla kiusata ja ahdistella nuoria tyttöjä.

Sanotaan mitä sanotaan, mutta Parvis osaa kuitenkin kirjoittaa.

Parviaisen levottomuus tarkottaa sitä, et heebolla on lerssi handussa.

Oma kommentti