Jussi Parviainen: ”Vaimon julkisuus kaduttaa”

Ohjaaja Jussi Parviainen kertoo elämänsä suurimman mokan olleen Saana-vaimon tuominen julkisuuteen.

-Talutin hänet ansaan, ja siinä tein virheen. Hän oli julkisuuteen tottumaton tyyppi, julkisuus hiveli häntä. Kirves iski sitten kovaa hänen ja meidän elämäämme, Jussi harmittelee.

-Kyllä se prosessi on ollut surun surkeus. Kerron tämän opiksi, kun monilla, varsinkin nuoremmilla ihmisillä on käsitys, että julkisuus on yksinomaan siistiä, mies kertoo Hymyn maaliskuun numerossa.

Lue myös muiden julkisuudesta tuttujen kasvojen tarinat siitä, milloin ja missä tilanteessa he ovat elämässään töpänneet.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Ingert (vierailija), 14.3.2012 klo 23.44

”Häh? Saanan tiesin jo aiemmin, mutten ollut koskaan lukenut tai kuullut ko. mukaohjaajasta ja tiedoksi, luen todella paljon.”

Tiesit miss helsinki kisassa sijoittumattoman, mutta et esim. omaa talk showta pitänyttä yhtä suomen tunnetuinta ohjaajaa. Ei voi sanoa kuin, että aika huonoja julkaisuja luet. Kertoo paljon sun äo:stä!

Häh? Saanan tiesin jo aiemmin, mutten ollut koskaan lukenut tai kuullut ko. mukaohjaajasta ja tiedoksi, luen todella paljon.

hirvee tyrkky. kokoajan pitä tuoda itteensä esille. oksettava

ei se nyt vielä kovin julkkis ole, jos esiintyy ainoastaan hymyn sivuilla, ja siitäkin pitää maksaa että sinne pääsee..

Äh, miksi jussilla on ollut tarve levittää netissä vaimonsa alastonkuvia? Minusta se, jos mikä, on ollut surun surkeus. Kuinkahan jussi asian perustelee?

Onhan toi tyrkky ollut julkisuudessa ennen kuin alkoi passi jurviaisen kans olemaan

Itte se koko ajan on sinne tyrkyttänäyt jo ennen jussiakin saana nyt on vaan tollanen perus bb hempukka.

Oma kommentti