Jussi Parviaisesta tulossa lisää rikosilmoituksia!

Antti Kurhinen teki ohjaaja Jussi Parviaisesta muutama päivä sitten rikosilmoituksen. Parviainen oli nimitellyt Anttia halventavasti nettijuorulehtensä sivuilla.

Nyt Parviainen on vastannut Antin rikosilmoitukseen jatkamalla uusien väitteiden levittämistä.

Tiettävästi myös hänen vaimonsa Saana Parviainen on tehnyt rikosilmoituksen Jussin kirjoituksista. Saana on myös hakenut avioeroa.

Hymyn tietoon on tullut myös muita tahoja, jotka ainakin suunnittelevat tutkintapyynnön tekemistä Parviaisen menettelyistä. Parviainen on syyllistynyt useisiin tekijänoikeusrikkomuksiin julkaistessaan sivuillaan luvatta ja korvauksetta useiden valokuvaajien ottamaa materiaalia.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Haha!!!
nyt sai kurhinen vastaansa niin pahan ja kostonhimoisen äijän ettei mitään rajaa, joka on vielä paljon älykkäämpi. tätä showta en jätä kattomatta, pesee tuksut 100-0

Haha!!!
nyt sai kurhinen vastaansa niin pahan ja kostonhimoisen äijän ettei mitään rajaa, joka on vielä paljon älykkäämpi. tätä showta en jätä kattomatta, pesee tuksut 100-0

Jos potilas on syyntakeeton, niin lukkojen taakse se pitää saada, ilman mitään nettiyhteyksiä. Ehkä sähköpostin saa katsoa kerran viikossa, kahden karvaisen hoitajan hellässä ja tarkassa vartioinnissa

Ensin tuo Parviaisen varttihulluus pitää todeta,mutta lohdutukseksi,ei ole ainut kahjo ”julkkis”joka levittelee kyseenalaista materiaalia tänne.Muistaakseni eräs naispuolinen isokokoinen sellainen,on levitellyt julksuuteen yksityiseläämää koskevaa tietoa exästään,samoin esittänyt perättömiä juttuja kaikista,jotka tohtivat olla hänen kanssaan erimeltä asioista

Turhaa yrittää Kurhinen rahastaa. Menisi töihin. Parviaista ei taatusti saada tekemisistään vastuuseen. Sen verran taiteilijan yläkerran kammarissa vetää, että on vähintään varttihullu, ellei jopa syyntakeeton.

Onneksi on otettu talteen kaikki Kurhisen videokommentit, jotka se urpo on tehnyt faijansa luota vierassängyltä, täytyy toimittaa ne Parviaiselle ja Kelaan.

On siinä pojalla selittämistä miten on elänyt 500€/kk, samalla pitäen autoa jne….
Toivottavasti saa petossyytteen ja joutuu maksamaan takas joka huijjatun euron Kelalle ja Sossulle.

Niin ja kaikki Saanan entiset saa kuulla kunniansa! Voi luoja, teinit tekee just noin eikä aikuiset miehet.Uhoaa ja uhkaa hakata kun tulee vastaan. Haahhahah Eihän saana ole syllinen lainkaan ?

Lue Jussi tämä tarkkaan, kun täällä kuitenkin käyt.

Kun perustit juorukello.fi:n luulin että siitä tulee ok juorusaitti. Ei, olet sotkenut yksityiselämäsi siihen. Haukut ex-muijaasi sen kun kerkeät, ja muuta materiaalia siellä ei olekaan.

Olisihan se pitänyt arvata. Sinusta ei ole miestä toimittajaksi. Kokoa pääsi, etkö nyt perkele siihen pysty.

Joo,mut hyvä nyt et selvis mullekkin toi et millä rahoilla tää Kurhinen ain elvistelee,olen kyl sitä useesti ihmetelly,myönnän.Ja tunnen muuten,siis tunnen,erään henk,joka teki tätä samaa et sai asumistukee ja piti samalla sitä ky,asuntoo vuokralla pimeesti.Tää henk,sai siitä petossyytteen ja tuomion petoksesta.

Eikö tämä ole vanha asia?Taas täytynyt tuoda esille, Saana Parviaisella ei ole julkkis arvoa ilman Jussia,ainakaan tyrkkyjulkkis Kursisen kanssa

Niin Jussihan LUPASI oikein eräässä blogissan että ”tämä on viimeinen kerta kun kirjoitan Saanasta” ja kuinka ollakkaan, taas on ilmestynyt blogia Saanasta! Sillä ukolla on joku aivan käsittämätön pakkomielle kirjottaa ihmisistä sairaasti pervoja juttuja, joita kehtaakin väittää tosiksi. Itsellään on varmaan mitä sairaimpia fetissejä. Narsissi:D

Turha ulosotossa varattomaksi tuomittua on oikeuteen viedä – ei sieltä korvauksia tipu ja oikeudenkäytikulutkin jäävät itsensä maksettavaksi. Herjattujen joukosta löytyy tosin niitä, jotka saattavat viedä asian saunan taakse ratkaistavaksi.

Eiköhän Jussi pian itke miten maailma on kamala ja miten häntä kohdellaan kauhian pahasti kun itse on ryssinyt asiansa kunnolla ja kerjää vielä lisää.

Kurhinen on nyt aika saada tuomiolle on niin paljon kusettanut sosiaalitukia, ihme jos sossu ja kela ei herää tässä asiassa.
Ja huumeitahan se vetää edelleen urakalla ei mitään uutta.

Oma kommentti