Jutta Gustafsbergin täystyrmäys: Karppaamalla ei huippulihaksia kasvatella!

Jutta Gustafsberg nostaa esille blogissaan tämän hetken muoti-ilmiön, karppauksen nimittäin. Mimmi ei kuitenkaan suosittele sitä.

Lihakset tarvitsevat hänen mukaansa hyviä hiilihydraattilähteitä kasvaakseen. Hän itse myöntää tarvitsevansa salitreenin jälkeen riisiä, pastaa tai perunaa.

-Olen kokeillut karppaamista, mutta en saa treenatessa lihaksiini lainkaan tuntumaa, Jutta toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg

Kommentit

Tämähän on ikivanha juttu jo, eikä mikään uutinen. Luin saman Jutta-tarinan Tampereella ilmestyvistä ilmaisjakelulehdistä jo pari viikkoa sitten.

Missä mennään, hei? Tarvitseeko Jutta nyt valtakunnallistakin julkisuutta, kun rahat alkavat olla lopussa kaiken typeränkin kisailun pyörteissä, ja viisin se uusin äijäkin otti ritolat? – Ja miksi julkisuudessa ei juuri koskaan ole juttua Jutan lapsen/miesten hyvinvoinnista?

Todelliset huippulihakset saadaan viinalla ja saunalla. Pöö.

säälittävä doping-Jutta, eikä ole edes kaunis vaan naisen irvikuva

Vale bodarille,ei kai hiilarit vielä tähän päivään mennessä ole insuliinia erittäneet.

Pitäisi rahalla heittää, jos olisi pakko valita Jutta G-berg tai Elina Kiikko. Ääritapauksia kumpikin, mutta miesretkut yhdistävät.

Hyvä se on Jutan sanoa, kun lihaksia kasvattaessa voi syödä miten tykkää, ja sitten kun pitää rasvat saada pois niin klenbuteroli tai muu doping auttaa! Ei Jutan rasvoihin nainen voi luonnollisesti päästä.

Hiilarit pierettää, siks suominaiset niin kauheita kun kokoajan piereskelevät

luulen et jutta on perillä asioista paremmin kuin yksikään täällä kirjoittajista.

Onko se nyt ihme, jos lihaksiin ei saa tuntumaa, kun ei syö hiilareita eikä tällöin ole lihasten glykogeenivarastot täynnä? Toisekseen massakaudella hiilareiden erittämä insuliini on erittäin tärkeässä osassa lihaskasvua.

Ei karppaamalla, mutta doupilla ne tekolihakset kasvatetaan.

Hyvä Jutta kun valaisit asiaa.

Kateus on maailman pahe. Iloitkaa toisten puolesta! Keskittykää itseenne ja ajatelkaa, että perhana vieköön tuo on sen juttu ja mun juttu on eri.

voi jutta jos haluaa olla naisen näköinen niin treenaa ihan eri tavalla kun sinä.

Jaa mistäkö lähtien lihas solut ovat muodostuneet hiilihydraateista ? Lihasten kasvaminen vaatii pääsäänötöisesti, enemmän kaloireita kun kuluttaa ja 2-3 g proteini / painokilo. Myös rasva on erittäin tärkeässä roolissa. Jokainen voi koittaa syödä porkkanoita kovasti kun reenaa ja katsoa kasvaako lihas.

Ei sitä ole varmaan edes tarkoitus toteuttaa, jos tarkoituksena on lihasten lisääminen.
Olihan loistava uutinen jälleen!!!!

Oma kommentti