Jutta Larmin itsenäisyyspäivä: katso kuva sairausvuoteelta kainalosauvat vieressä

Juhan ja Jutan Rakkauden voimakirjan on julkaissut WSOY, kuva: Pasi Liesimaa

Hyvinvointivalmentaja Jutta Larm on kertonut menevänsä lonkkaleikkaukseen.
Nyt leikkaus on tehty ja menossa on viides päivä toipilaana. Itsenäisyyspäivä. Instagramissa Jutta kiittää seuraajiaan tsempeistä.

”Kiitos kaikille mahtaville seuraajille tsempeistä. Uskon, että iso osa toipumista on se, että suhtautuu asioihin kiitollisena ja nöyrän, hän kiittää Instagramissa.

”Samalla haluan kiittää teitä upeita ihmisiä, jotka hoidatte meitä potilaita maamme hoitolaitoksissa ja sairaaloissa. Sairaalassa jokainen henkilö on tärkeä! Coxassa sain ensiluokkaista hoitoa ja tuntui, että sairaalan ilmapiiri oli niin hyvä, että olisin ollut parantolassa, en sairaalassa.”

”Tänään on viides päivä leikkauksesta ja voin hyvin. Päivät menee vauhdilla, kun kuntoutusta, kylmähoitoa, ruokailua on jatkuvasti. On ollut myös terapeuttista kertoa stooreissa miten paraneminen sujuu.

Jutta kiittää myös miestään Juha Larmia:

”Samalla on todettava, että ilman @juha.larm apua en pärjäisi näin hyvin. Molempien lonkkien samanaikainen leikkaus asettaa paljon enemmän rajoituksia kuin yhden. Mutta olen tosi tyytyväinen, että homma on nyt tehty samalla kertaa. Juhan sanoin: Aika on sun ystävä.”

Teksti:Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti