Juuri tämänkaltaisten otosten takia paparazzikuvia otetaan – hurraa!

Paparazzeja vihataan. Näitä julkkismaailman sakaaleja pidetään monesti rottiakin alhaisempina otuksina. Esimerkiksi Hymy-lehden päätoimittajana nykyisin toimivaa Mika Lahtosta on uhkailtu, heitelty tiiliskivillä, ja rattijuoppo on raapinut hänen autonsa konepeltiä – vain sen takia että Lahtonen on ottanut kuvia paljastaen totuuksia, kasvoja ja tapahtumia, joita ei salamavalojen loisteessa yleensä nähdä.

Monen mielestä paparazzikuvajournalismi on sitä rehellisintä ja parhainta kuvajournalismia. Se antaa kasvot asioille kulissien takaa. Se tuo esiin ilmiöt, joita ei esitellä tai joiden turvin voidaan pitää yllä jotain sellaista harhaa, jota ei ole olemassakaan.

Tässä celebslam.celebuzzin julkaisemassa kuvasarjassa paparazzi on saanut tähtäimeensä Milanossa, Italiassa lomailleen näyttelijä Tara Reidin. Tara on meikitönnä aivan tavallinen täti, jonka filmitähden kasvot ikääntyvät aivan samalla tavalla kuin kenen tahansa järvenpääläisen Siwan kassan.

Juuri tässä piilee kaiken ydin! Tavalliselle rahvaalle on hyvä ja suotavaakin näyttää, miltä kimalle- ja ihannekuvateollisuus oikeasti näyttää. Satuahan se on kaikki tyynni. Lisää kuvia Miley Cyruksen sellureisistä tai Lady Gagan finneistä, kiitos, niin moni 12-vuotias teinityttö välttyy anoreksialta ja pahalta mieleltä.

Kuvat täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tara Reid, paparazzikuvat

Kommentit

Oma kommentti