Jyrki69 ja Koop Arponen: ”Lopettakaa laiton kopiointi!”

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus on yksi Fake No More -nimisen nuorille tarkoitetun piratismin vastaisen kampanjan järjestäjistä. Kampanja starttaa huomenna ja on saanut äänikseen idoli Koop Arposen ja rokkari Jyrki69:n. Molemmat ovat sitä mieltä, että laiton kopiointi on väärin.

Koop toteaa, että fanien tulisi ymmärtää, että tekijälle kuuluu työstään palkka. Jyrki taas on sitä mieltä, että laillisia kanavia on tänä päivänä jo niin paljon, ettei piratismiin enää pitäisi sortua.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Koop Arponen, Jyrki69

Kommentit

Olen varma, että molemmat laulajat olisivat hiton onnellisia, jos joku tuntisi heidän tuotantonsa niin hyvin, ja vielä tykkäisi heidän musiikista niin paljon, että viitsisi ladata laittomasti.

Tyhmiä jätkiä .Levy-yhtiöt vetävät poikia kuivana kakkoseen ja nämä vielä puolustavat näitä saatanan rosvoja. Perehtykääpä pojat jat vähän asioihin ja ajatelkaa omilla aivoillanne!

Kaikki nämä kampanjat piratismia vastaan ovat lähinnä huvittavia ja rahat voisivatkin käyttää parempaan tarkoitukseen, esimerkiksi uusien musiikkipalveluiden pyörittämiseen.

Esimerkiksi Valve Corporationin Gabe Newell totesi, että ”Piratismi johtuu palvelun heikkoudesta, ei hinnasta, siksi Steam menestyy.” Spotify ja Itunes ovat hyviä esimerkkejä hyvistä ja helpoista tavoista ostaa musiikkia vaivattomasti (molemmat palvelut ovat myös erittäin tuottoisia.)

Tähän loppuun vielä toinen mielipide Busta Rhymesilta:
http://www.techdirt.com/articles/20120120/15060817494/busta-rhymes-backs-megaupload-says-record-labels-are-real-criminals.shtml

Jokainen voi itse mennä duuniin ja kokeilla vituttaako kun joku muu vie hyödyn.

Vaikka molemmat herrat on syvältä, ovat he oikealla asialla. Ja se, että itkekään levy-yhtiön osuuksista levymyynnistä, ei muuta asiaa miksikään.

Mutta warettakaa vaan. Sitä enemmän tulee Chisuja ja pisuja. Se on sellanen juttu, että warettaminen vaikeuttaa aivan hemmetisti uusien bändien ja artistien mahdollisuuksia siksi, että yhtiöt eivät kovin helposti lähde enää tukemaan mitään muuta kuin sitä potentiaalisinta listamenestyjää. Ja suomessa kun tiettävästi on aivan hemmetin halpaa elellä tulottomana artistina, jää moni lahjakaskin tekemään vaan puuduttavaa päivätyötä ja musiikki siirtyy taka-alalle, kiitos osittain waretuksen.

Ei tuollaiset vetoomukset paljoa tehoa. Kunnon tuomioita räkänokkapiraateille, niin oppivat tavoille. Etenkin jos sossupummeille määrätään tuomioksi yhdyskuntapalvelua; siinä saavat samalla kosketuksen työntekoonkin.

Aika mielenkiintoista, että Yhdysvaltain suurlähetystö on myös kyseisen kamppanjan takana. Mitäköhän heillä on taka-ajatuksena köh”ACTA”köh.

Eiks tää Jyrki ole Stubbelon kavereita ja Kokoomuslainen?

ASIAA 69: lääkepatentit, kopiolääkkeet, kaikki liittyy.

”Fake No More -niminen operaatio on valjastettu valistamaan 13-19-vuotiaita koululaisia ja opiskelijoita. Aihevalikoima kattaa koko väärennösten kirjon viihdeteollisuudesta lääkkeisiin. Kampanjan ovat toteuttaneet yhteistyössä Lääketeollisuus ry, Suomen Anti-piratismiyhdistys ry, Suomen Tulli, Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry ja Yhdysvaltain suurlähetystö.”

Eiks tää Jyrki ole Stubbelon kavereita ja Kokoomuslainen?

Mitä Intian lapsikuolleisuus liittyy tähän juttuun. V**tu mitä spedejä täällä on …

Noissa laillissa kanavissa vaan tuppaa olemaan se, että sieltä saa vaan kasan drm-suojattu paskaa joka luultavasti soi vain windowsin mediasoittimella, kun taas epävirallisista lähteistä hankittu materiaali soi vaikka leivänpaahtimessa, jos se vaan musiikin toistamista sattuu tukemaan.

Kampanjan ovat toteuttaneet yhteistyössä mm. Lääketeollisuus ry ja Yhdysvaltain suurlähetystö.

Olisi hauskaa kuulla Koop Arposta selittämässä nuorisolle miksi sairas ja köyhä intialainen lapsi ei ole oikeutettu halpoihin lääkkeisiin, vaan tuomittu kuolemaan, siksi kun lääkefirmojen voittomarginaali pitää saada pidettyä korkeana.

Tuskin Kopin tai Jykin ”musaa” kukaan ees jaksaa kopioida.

no arponen ja jyrki voi pistää tilinumerot, niin laitan molemmille 40cent, kun vetääsen molempien levyt

Oma kommentti