Jyväskylän bloggaava opiskelijaprostituoitu saa uhkauksia!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Hymy kertoi joitakin kuukausia sitten hyvin erikoiselta aihealueelta blogia pitävästä jyväskyläläisestä opiskelijaneitokaisesta. Parikymppinen Iina bloggaa nimittäin osapäiväprostituoidun elämästään. Nyt hän on törmännyt suosion lisäksi myös uhkausviesteihin.

Nainen kertoo blogissaan saaneensa jo toista kuukautta sähköpostiviestejä, joissa hänen henkeään ja terveyttään uhataan varsin yksityiskohtaisesti. Nainen ei kuitenkaan ole säpsähtänyt asiaa, mutta hän harkinnee asian antamista viranomaisten tutkittavaksi, ellei häirintä lopu.

Iinan blogi on ollut erittäin suosittu, sillä hän kertoo siinä yksityiskohtaisesti arkipäivästään ja vastaa myös lukijoiden kysymyksiin. Sivulatauksia blogiin on kertynyt jo huimat pari miljoonaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

ai missä lävesssä sä saat näitä silmillesi? Tiestitkö, että Hymyn sivuilla ei ole valtion asettama aseelliseen uhkaan perustuva pakko käydä?

Viranomaiset auttaa mielellään kunhan neitosella on viranomaisiin päin duuninsa asiat kunnossa,eipä siinä mitään.Työ vaan on sellainen ettei sitä yleisesti arvosteta ja joillakin voi keittää mielipiteet yli..Tsemiä!

huora vs. pihtari
Siinä peräkammarinpojan näkemys naisista!

Noh, jos jotkut miehet tykkää antaa (palkka)rahansa pois ja naida puhkinaitua huoraa, sehän on niinkun huimat pervo-orgiat olis! En itse alennu uhkailemaan mutta onko normi-ihmisillä enää oikeutta olla saamatta näitä huoria silmilleen joka helvetin lävessä?

Kummallista, että moralisteilla riittää virtaa arvostella naista joka toimii rehellisimmällä alalla mitä tästä yhteiskunnasta löytyy

Todella huomaa Ammattilaisen ja harjoittelijan eron. Ei niitä kontakteja/asiakkaita tai Mitä vain käydä Blogeissa … Sieniä syönneenä voin sanoa jos ei MAKSA mitään EI tunnu miltään

saattaa olla, että aggressiiviseen käyttäytymiseen syyllistyy joku bloginpitäjä: ”mäenikinäannamunmiehelle”…

Oma kommentti