KÄÄK! Seksipommi rupsahti huolella – katso kuvat ja kummastu!

Scarlett Johansson on monta vuotta vajaa kolmekymppinen supertähti, joka vielä hetki sitten pisti Hollywoodin sekaisin punaisella matolla. No, sitten tuli ero, uusi suhde, ja kai siinä välissä on vähän syöty taffelia ja mäkkiä ja huudeltu ne kupuun litratolkulla kokista elleipä jopa viinimäisiä tuotteita.

No, se näkyy! Seksipommista on jäljellä enää vain muisto. Mauilla lomailemassa ja veneretkellä eilen paparazzattu Scarlett näyttää paisuneen oikein kunnolla. Ystäviensä ja poikaystävänsä kanssa liikenteessä ollut näyttelijätär paljasti muhkeat kurvinsa noustessaan veneeseen. Maha näyttää roikkuvan kuin Yossu Näädällä eli Putouksesta pudonneella sketsihahmolla.

Eipä silti, ihmetyksen jälkeen tulee suuri armo. Tällainen paparazzikuva tekee vain hyvää pikkytytöille, jotka luulevat tähtien fotoshopattuja vartaloita aidoksi. Kuva täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Scarlet Johansson

Kommentit

”totuus kuitenkin on että nelikymppisenä vääjäämättä lihoo jos syö samoin kuin parikymppisenä”
No ei ole sanottua että kaksikymppisenä syötäisi paljoa. Moni syö linnun annoksen 20+ ja huomaa myöhemmin että sillä menolla tulee ravintopuutoksia jo. Älä itse selittele, kun et tiedä muiden elämästä, kokemuksista ja tutkimuksista aiheen ympärillä.

Voi hyvänen aika!! Normaali ja terve nuori nainen kuvissa! Muka rupsahtanut, hahhaa. Haluaisin nähdä jutun kirjoittajan kuvan :DDD

aina lihomista puolustellaan jollain hormoneilla tai sairauksilla. totuus kuitenkin on että nelikymppisenä vääjäämättä lihoo jos syö samoin kuin parikymppisenä. 90% lihoo liiasta syömisestä ja liikunnan vähyydestä.fakta.ja viisastelijoille: poikkeus vahvistaa säännön.

Miksi pitää olla kaunis ja kiinteä 40 vuotiaanakin, minä ainakin haluan olla läski ja tukkarasvaisena mennä verkkareissa..olen kokenut kuiten kaiken ihanan jo ja seksi on liian yliarvostettua.

Voin kertoa että joskus aineenvaihdunta hidastuu, eikä se tarkoita välttämättä että olisi vedellyt litratolkulla mitään naamaansa. Myös 30+ syötetään keltarauhashormonipillereitä, ja osaa ne lihottavat.

Ihan norminainen. Kaikkihan rupsahtaa. En tosin tiedä, miltä on ennen näyttänyt. Toimittaja varmaan tunsi ammattiylpeyttä murjaistuaan jutun.

kyllä scarlettia tissienväliin vielä panis. ehkei enää vuoden päästä sitäkään.

Jep, jep. Valitettavasti hyväkroppaisia ihmisiä on olemassa ihan oikeassa elämässä. Ei kun takaisin mussuttamaan sitä lohdutuspatukkaa.

Johan taas on jutut lopussa. Laitappas oma kuvasi tuohon viereen ja vertaa.

Oma kommentti