Kaapatun Anton-pojan isä Paavo Salonen menetti rahansa – lakimies tuomittiin!

Anton ja Paavo SalonenJoulukuun Hymy-lehti paljastaa, että Venäjälle kaapatun Anton-pojan huoltajuussotkuista tunnettu Paavo Salonen menetti rahansa – juristilleen.

Salonen palkkasi vuonna 2006 tamperelaisen toimiston hoitamaan asioitaan. Salonen huomasi pian joutuneensa pulittamaan yli 7000 euroa lakimiehelleen, vaikka asiat eivät edenneetkään odotetusti. Mies teki rikosilmoituksen, ja lakimies tuomittiin kavalluksista ja törkeistä kavalluksista vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hänet määrättiin palauttamaan Saloselle noin 4000 euroa.

Asiasta kertoo tarkemmin joulukuun Hymy-lehti. Tapauksesta ei ole aiemmin puhuttu jullkisuudessa. Kavallusta käsiteltiin oikeudessa vuoden 2008 syyskuussa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Paavo Salonen, Anton

Kommentit

Useimmat lakimiehet ja asianajajat ovat Suomessa melkoisia ”piilorikollisia”. Vastuuseen teoistaan, niitä on melko mahdoton saada. Jos valitat ”Asianajajaliittoon”, se vaan nuhtelee jäsentään. Suomessa ns. lakimiehet ja oikeuslaitos poliisien kanssa, on kuin ”suurta perhettä”, jossa asiat sovitaan ”tuttujen kesken”.

Lakimiehet tekee mitä tahtoo ,minun valtakirjaan jopa väärensi nimen. tein rikos ilmoituksen ,se kuitattiin että olin muka antanut luvan. miks ihmeessä sitten ei hakenut mun nimeä???? siksi että oikeuden käynti salattiin minulta ja sain tietää vasta kun valitusaika oli mennyt umpeen. Että kaikki on mahdollista .Koskaan en saanut asiaan oikaisua. Laki ei ole kaikille sama.

Haisee tuutilta…………………………………………………..

Kyllä julkisuuteen pitää tuoda jos lakimies ottaa rahat eika hoida hommiaan. Lakimiehen nimi pitää julkaista, että muut osavat varoa. Sääliksi käy rahansa menettänyttä isää.

miks nää on kokoajan lehessä ? siis toi jätkä ei haluu kun julkisuutta alkaa jo tuntumaan

Oma kommentti