Kakkonen järjesteli arvonimeä: Puolue vaati 200 000!

Kyösti KakkonenTokmanni-pomo Kyösti Kakkonen on ollut otsikoissa vaalirahajupakan vuoksi. Kakkonen on ollut taustahenkilönä Kehittyvien Maakuntien Suomi –nimisessä yhdistyksessä, joka jakoi vaalirahaa tunnetuille poliitikoille. Nämä taas ovat olleet hakemassa Kakkoselle vuorineuvoksen arvonimeä.

Nyt puhuu raskaan sarjan liikemies Veijo Sykkö, joka on Kakkosen serkku. Hän paljastaa, kuinka Kakkonen oli puuhaamassa aikoinaan hänelle arvonimeä. Pelin henki oli se, että puolue hamusi 200 000 silloista markkaa, jolloin nimitys olisi varmistunut. Sykkö tyrmistyi ja hylkäsi hankkeen.

Hän pitää järjestelmää täysin mädäntyneenä ja valottaa, että puolueiden tukemisella ja arvonimityksillä on selkeä yhteys.

Sykkö kertoo myös auttaneensa Kakkosen eli sukulaispoikansa bisnesten alkuun, mutta joutuneensa myöhemmin asiassa ongelmiin.

Lue uudesta Hymystä, mikä puolue oli kysymyksessä, kun kauppaneuvoksen arvonimestä kyseltiin korvausta!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Kehittyvien Maakuntien Suomi, Kyösti Kakkonen, Veijo Sykkö

Kommentit

Sykkö varmaan istuu nyt mökillänsä Roukalahdella ja kiristelee hampaitaan kateudesta ja katkeruudesta serkkupojan ostettua kerrostalon yhdeltä Helsingin parhaimmista paikoista…..

Raskaan sarjan liikemies??? Raskaan sarjan huijari eikä mitään muuta!!

Sykkö on vanhuuden höperö joka keksii mitä ihmeellisempiä juttuja.

Oma kommentti