Kalle Palander avasi taas uuden bisneksen!

Kalle ja Riina Palanderin kartano Virossa on osoittautunut rahareiäksi, jota myös viranomaiset hätyyttelevät sakoillaan ja varoituksillaan. Kallen bisnekset Virossa ovat retuperällä, mutta siitä huolimatta hän perusti kartanoonsa taas uuden yrityksen.

Asiasta kirjoittaa Hymyn painettu lehti / näköislehti.

Kalle ja Riina Palanderin yritystoiminta Virossa on ollut viimeiset viisi vuotta valitettavan hapuilevaa, ja se on myös ollut paikallisten viranomaisten hampaissa. Kalle Palander ei näytä kuitenkaan lannistuneen vastoinkäymisistä, jos hän kerran uskaltaa perustaa Viroon taas yhden uuden yrityksen.

Virossa Palanderit ovat jättäneet ja yhä jättävät täyttämättä yrittäjille kuuluvia velvoitteitaan, eivätkä näytä reagoivan viranomaisten heille lähettämiin kehotuksiin ja varoituksiin.

Kallen firma Manor Properties on saanut Virossa toistuvasti sakkoja velvoitteidensa täyttämättä jättämisestä ja viranomaiset ovat uhanneet sulkea yrityksen. Sakot ovat olleet toistaiseksi pieniä, sadan tai kahden sadan euron suuruisia. Viron viranomaiset ovat myös yrittäneet neuvoa Palandereita Viron lakien ja sääntöjen noudattamisessa.

Viimeisimmän sulkemisvaroituksen Manor Properties sai Tarton maaoikeuden rekisteriosastolta tämän vuoden heinäkuussa.

Nyt siis Kalle Palander on rekisteröinyt uuden yrityksen Koillis-Virossa sijaitsevaan Ontikan kartanoon, jonka hän omistaa yhdessä puolisonsa Riina Palanderin kanssa. Kallen uuden virolaisyrityksen nimi on P.A.Lander Management ja sen toimialoiksi on merkitty audiovisuaalinen viestintä ja erityisesti TV-tuotannot. Voit lukea asiasta lisää lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Sami Lotila
Avainsanat: bisnes, Kalle Palander, Viro

Kommentit

Oma kommentti