Kanarian-tappelu: Vihdoin puhuu Antti Kurhinen!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenHenna Kalinainen ja Antti Kurhinen käväisivät pari viikkoa sitten Kanarian-lomalla Lanzarotella sillä seurauksella, että Antti joutui putkaan ja Henna sairaalaan. Nyt Kurhinen kertoo tammikuun Hymyssä oman versionsa asiasta.

-Henna teki taas kaikkein paskimman ja limaisimman tempun silmieni edessä, eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta. Mutta todellakin viimeinen, mies kuvaa Hymyssä.

Seksintäyteinen loma päättyi mustasukkaisuuteen ja lopulta riitaan makuuhuoneessa, jonne Henna ilmestyi bailausreissultaan Antin jo nukkuessa.

-Yritin poistaa häntä makuuhuoneesta, mutta hän tuli takaisin huutamalla kuin palovaroitin, ja lopulta jouduin riuhtaisemaan hänet maahan. Istuin hänen päälleen, en lyönyt! Antti korostaa.

Metelin vuoksi paikalle tuli lopulta hotellin väkeä, mutta Antin mukaan Henna sulki oven heidän nenänsä edestä. Riita jatkui ja johti Antin pikaoikeudenkäyntiin Espanjassa. Mikä oli tuomio? Entä pariskunnan vammat? Kumpi olikaan mustasukkainen? Tämän ja koko riitasopan hyvin mielenkiintoiset vaiheet voit lukea vain tammikuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

hennalle sopii platinablondaus.mitää muuta hyvää ei sitten heistä olekkaan!

Älkää tuomitko, koska kumpikin heistä on sisimiltään ihana ihminen

Pera, oliko entisaikojen mösjöö mosse sitten joku suurenpi höpöjulkkis kuin nämä kurhiset turhiset.

Ja minkähän takia noi on yleensä lähteny yhdessä lomalle…

Toi Antti on niin nolo. Aina sillä riittää seltyksiä. Kumma juttu, että aina Antti viedään putkaan. Ja tietenkin syyttömänä. En tajua mitä Henna näkee tossa mikki hiiressä.

en voi ymmärtää miksi he lähtivät noin kauas lomailemaan. oisivat selvittäneet asiat suomessa.

Ja tommosta ”uutista” on tarvinut pantata?? Olipas ihmeellinen.

Outoa että noinkin sivistyneet ja maailmaa nähneet jetset-ihmiset menevät kanarian saarille asti käyttäytymään huonosti. Eliittiin kuuluvien ihmisten pitäisi käyttäytyä arvokkaasti.

Upi Lahtisen ajoista alkaen Hymy on ollut mielenkiintoisella tavalla ns. sensaatiolehti. Taso on laskenut aika lailla entisistä hyvistä ajoista… Lopettakaa höpöhöpö ”julkkiksista” kirjoittaminen, tai Upihan kääntyy ja komahtaa ulos haudastaan!

Ketä kiinnostaa joidenkin tuntemattomien ihmisten välien selvittely. Ei ketään.

Eiköhän hymynkin olisi aika lopettaa ”uutisointi” näistä tyhjänpäiväisimmistä”julkkisiksista”.
Keskittyisitte mielenkiintoisempiin asioihin.

Oma kommentti