Kankaanpäässä kerjäsi tänään näin erikoinen kerjäläinen!

Lehdissä on kerrottu viime päivinä katukuvaan kevään merkkinä ilmestyneistä kerjäläisistä. Varsinkin Romaniasta kotoisin olevat pummaajat ovat olleet jo vuosia suurimpien kaupunkien vakioilmiö.

Tänään Hymy-lehti bongasi länsisuomalaisesta pikkukaupungista, Kankaanpäästä varsin erikoisen ilmestyksen. Kyseessä oli täysin suomalainen kerjäläinen.

Vaaleanharmaaseen takkiin sonnustautunut silmälasipäinen mies kerjäsi torin laidalla olevan liikekeskuksen edessä. Hän ei halunnut tulla kuvaan.

Markuksi esittäytynyt arviolta kuusikymppinen mies oli asiallisesti pukeutunut, eikä vaikuttanut päihtyneeltä.

-En juo viinaa enkä polta tupakkaa. Tässä on vain semmoinen homma, että saan eläkkeen vasta viikon päästä ja pitäisi saada rahaa ruokaan, euroa pyytänyt mies kertoi Hymylle.

-Ostaisin nyt tähän hätään maitoa, Markku jatkoi.

Markku kertoi Hymylle saavansa eläkettä hieman yli 500 euroa kuussa nettona. Siitä menee kuulemma yli kolme sataa euroa asumiskuluihin.

-Ei tässä juuri muuhun jää. En minä vakituisesti tässä pummaa, mutta nyt oli ihan pakko, kun ei voi keneltäkään lainata, Markku totesi.

Hymy antoi miehelle viisieuroisen ja jäi tarkkailemaan tilannetta. Hieman yli puolen tunnin kuluttua mies marssi viereiseen Saleen ja tuli sieltä makkarapaketti ja maitotölkki kainalossaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kerjääjä

Kommentit

Oma kommentti