Voice Of Finland

Kansa järkyttyi: Voicen ennakkosuosikki oudolla syyllä pihalle!

Voice of Finlandissa koettiin ehkäpä kauden dramaattisin pudotus perjantaina, kun yksi kisan suurimmista ennakkosuosikeista, romanialaissyntyinen Anamaria Rusi joutui Redraman pudottamaksi kisan Knock out -osuudessa.

Redrama perusteli pudotusta yllättäen, että Anamaria on liian hyvä kisaan, eikä hänellä ole enää mitään annettavaa suojatilleen.

The Voice of Finlandin Facebook-sivut täyttyivät melkoisen pian tulikivenkatkuisista palautteista:

”Todella typerää. Voice of Finland -voittaja voi ja saa olla siis hyvä, mutta ei liian hyvä. Miksi näin? Kummallista.”

Anamaria itse päivitti sosiaaliseen mediaan tervehdyksen faneilleen:

Kim ja Anamaria hääkuvassaan

-Kiitos upeista viesteistä, joita on tullut useita satoja teiltä huikeat ihmiset. The Voice of Finland oli yksi unelmistani ja jännittävä matka, joka avasi uusia ovia. Tämä ei missään nimessä ollut tarinan loppu vaan päinvastoin, nyt tarina vasta on alkamassa! Kiitos kaikille tuesta ja siitä että kuljette kanssani tätä matkaa, toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa keikoillani.

Anamaria on naimisissa tv:n matkaohjelmista tutun julkkisristeilyisännän, Kim Rusin kanssa.

-Pudotus oli totta kai yllätys ja iso pettymys. Anamaria on Suomen musiikkibisneksessä odotettu piristysruiske. The Voice of Finland on myös viihdeohjelma, ja on muistettava, että ohjelman tulee tarjota myös viihdettä ja draamaa. Kuitenkin perustelu siitä, että artisti on liian hyvä voittaakseen laulukilpailun tuntuu absurdilta, Kim toteaa Hymylle.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Voice Of Finland, Kim Rusi, Anamaria Rusi

Kommentit

Oma kommentti